• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in puerto rico caribbean

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Catherina
Bekeken: 650

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zuid-Amerika Brazilië Ecuador Ned. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over het weer , het klimaat , de temperaturen en de beste reisperiode van Puerto Rico op een rij gezet.

De meeste regen trekt namelijk vanaf de Atlantisch oceaan Puerto Rico over. Totale daglichtperiode is uur.

Net als in andere landen heerst dan namelijk het orkaanseizoen. Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Caraïben Hoe vaak doet het regenen in Caraïben? Temperaturen en weersverwachting De gemiddelde temperaturen van Puerto Rico ligt rond de 27 graden.

Caraïben weer Oktober Wat is het weer in Oktober in Caraïben?

Nieuwe maan vr 30 aug Puerto Rico heeft namelijk te maken met hitte- en regenperiodes. OZO 3 3. Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden. In de hoger gelegen gebieden is dat 22 graden!

Puerto Rico is vooral populair als tussenstop of opstapplaats van cruiseschepen.
 • Meer over Puerto Rico. OZO 2 2.
 • La Casona 50 USD. Puerto Rico heeft namelijk te maken met hitte- en regenperiodes.

Het weer de komende 48 uur

Caraïben weer zondag 30 augustus. Extremen Behalve de eerder genoemde orkanen komt er in Puerto Rico weinig extreems voor op het gebied van weer en klimaat. De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september.

Warm genoeg voor een heerlijke zonvakantie. Caraïben weer Maart Wat is het weer in Maart in Caraïben?

 • ONO 2 2.
 • Winters weer zoals sneeuw, ijzel of vorst komt hier niet voor.

Meld je aan voor het weer in puerto rico caribbean gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Voor Puerto Rico is de volgende klimaatinformatie beschikbaar:   Ponce San Juan     Zomer in Puerto Rico De zomermaanden mei-september rode nike sneakers dames iets warmer dan de wintermaanden en de kans op onbestendig weer is wat groter.

Caraben weer maandag 14 september. Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien. Lokaal zijn afwijkingen uiteraard mogelijk, zeker op het gebied van mogelijke neerslaghoeveelheden.

De relatieve luchtvochtigheid is vrij hoog, door een vrijwel altijd aanwezige wind van zee wordt dit effect wel iets getemperd. Warme, zonnige maanden voor een reis naar Caraïben. Caraïben weer zondag 30 augustus. Morón 50 USD.

De best bewaarde archeologische vondst van de Cariben wordt eindelijk opgegraven. Caraben weer donderdag 10 september. Caraben weer zondag 30 augustus. Druk: Bekijk alle Puerto Rico foto's en tips. Malaria in Puerto Rico. OZO 3 3.

De herfst staat in het teken van het orkaanseizoen dat voor onstuimige dagen kan zorgen met wind, golfen, onweer en veel regen. Voor Puerto Rico is de volgende klimaatinformatie beschikbaar:   Ponce San Juan     Zomer in Puerto Rico De zomermaanden mei-september zijn iets warmer dan de wintermaanden en de kans op onbestendig weer is wat groter. Grote afwijkingen komen hierin zelden voor.

Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 26 °C.

Wil jij graag je auto huren bari luchthaven naar een hoger niveau tillen! Temperaturen en weersverwachting De gemiddelde temperaturen van Puerto Rico ligt rond de 27 graden. Caraben weer maandag 17 augustus. De daagse weersverwachting San Juan. Maan op uur. Omdat het centrale deel van Puerto Rico bergachtig is, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer, is er een tweedeling van het eiland waar te nemen.

Het weer heeft geen geheugen en biedt geen garanties. Of je nu op zoek bent naar cultuur, overtreft al hun verwachtingen, het weer in puerto rico caribbean.

Weersverwachting Puerto Rico deze week

Regenseizoen : april tot november Duikseizoen : eind mei, juni, juli en augustus Beste   reisperiode   klimaat : november - april Klimaat van Puerto Rico Het klimaat van Puerto Rico is tropisch en kent twee seizoenen. OZO 3 3. Caraïben weer November Wat is het weer in November in Caraïben? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn.

Reisadvies over Puerto Rico. De daagse weersverwachting San Juan. Actueel weer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.09.2019 15:53 Gerardo:
   Caraïben weer Oktober Wat is het weer in Oktober in Caraïben? Weerbericht lange termijn De komende dagen is het zonnig en neemt de kans op neerslag af in San Juan, met morgen kans op onweer en zaterdag regen.

   14.09.2019 16:26 Berber:
   De rubriek "méér klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen.

   16.09.2019 14:39 Liana:
   Puerto Rico wordt in veel opzichten als een geheel onafhankelijk land gezien, maar is dat door de verwevenheid met de V. OZO 2 2.

  Ten anker

  Vond