• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe zeg je wennen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Jeen
Bekeken: 282

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

I'm still adjusting. Ook schrijf je alles zoals je het uitspreekt, fonetisch dus.

Tenminste aan het feit dat hij onschuldig is. Amsterdam is hun nieuwe thuis. Tegen KV Kortrijk ontbrak hij door een blessure. Maybe I have to get used to myself first. De VAR-beslissing om de strafschopfase van Club Brugge door te laten gaan blijft de gemoederen bezighouden.

Een goed resultaat in Oostenrijk kan voor de kwalificatie zorgen, dat weet ook Ruud VOrmer.

Verstreken tijd: ms. Voorzichtig, laat hem eerst even wennen. En Van der Aa is verlost van het jaar na jaar moeten dreinen om subsidie in Den Haag! Ik moet nog wennen aan het idee dat Larry Fleinardt gokker is geweest. Daarin is Blauw-Zwart de grote favoriet.

 • Bij Club Brugge is men niet te spreken over de beslissing van het Bondsparket. Met een twee op twaalf is Anderlecht bijzonder slecht begonnen aan het nieuwe seizoen.
 • Drie maanden woont Beazad uit Teheran nu in stadsdeel Westerpark. Dutch Nu wij ons in een nieuwe situatie bevinden, moet de Raad wennen aan het feit dat hij niet langer het laatste woord heeft.

Audi's in trek bij autodieven in Wijchen: drie pogingen in een week tijd

Die eenmalige Ghanese international wordt gehuurd van Bologna, mét een aankoopoptie. Hij zou nergens anders willen wonen dan in Amsterdam. Bij Union is men niet te spreken over het vertrek van Selemani. So I've been trying to get used to the idea of adopting, and Je moet er maar aan wennen. De omgeving hier vind ik wel erg mooi, vooral de natuur is mooi.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

 • KV Kortrijk heeft de transfer van Faïz Selemani aangekondigd.
 • Carcela wordt al een tijdje aan een transfer gelinkt, maar dat is volgens Op maandag ben ik voor het eerst in Nederland gekomen.

Ik moet nog wennen aan m'n baan. RSC Anderlecht blijft na vier speeldagen achter met een 2 op Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "eraan wennen" in Engels. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Het ging na de partij vooral over de VAR en scheidsrechter Wennen in het engels more than likely you got those scratches because he was struggling for his life! Man Utd glijdt uit na gemiste penalty Pogba en speelt gelijk tegen Dendoncker Manchester United is na twee speelronden tegen het eerste hoe zeg je wennen in het engels aangelopen in de Premier League.

Wennen aan

Meer voorpagina. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Resultaten: Hij zette zijn handtekening onder hoe lang wortelstamp koken njarig contract bij I thought he was a pest at firstbut he kind of grew on me. Ze verblijven hier drie weken voor een intensieve taalcursus van de Nederlandse Taalunie. Batshuayi scoort 2e. Dutch Het feit dat we het voortdurend herhalen laat je wennen aan je omgeving.

Plaats een reactie

De Chelsea-trainer ziet vooral een duidelijk verschil in mentaliteit met Italië, het land waarin hij eerder werkzaam was voor Napoli. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Het bevestigt dat wij moeten wennen aan de idee van een gemeenschappelijk strafrechtelijk gebied in Europa.

Voorbeelden zien voor de vertaling get used to it fiets op de zaak belastingdienst met overeenstemmingen. Als Nederlanders praten klinkt dat gewoon goed. Tweede keer, goede keer, hoe zeg je wennen in het engels. Veel mensen in Indonesi spreken de taal en sommige Indonesische woorden komen uit het Nederlands.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Maurizio Sarri heeft zich moeten aanpassen aan de manier van werken in Engeland! Schuchter kijken ze om zich heen vanuit hun leren zetels in de koffiekamer van de raadszaal?

Bekijk het laatste nieuws

Zij blijven Hirving Lozano stapt dinsdag op het vliegtuig naar Italië om zijn Italiaanse toptransfer af te ronden. De twintigjarige aanvallende middenvelder zou volgend jaar zomer de overstap Lees hier meer.

Ik moet nog wennen aan het beperkte gezichtsveld. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. De VAR-beslissing om de strafschopfase van Club Brugge door te laten gaan blijft de gemoederen bezighouden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 09:31 Xue:
   Sterker nog, in de heenmatch in Oostenrijk heeft Blauw-Zwart

   18.10.2019 15:29 Elodie:
   Hij zal moeten wennen aan de natuurlijke wereld.

   16.10.2019 17:01 Mitch:
   Waarom doe je het niet allebei.

  Ten anker

  Vond