• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn ov chipkaart werkt niet in de trein

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Manoah
Bekeken: 82

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Toch kan het zijn dat je kaart het niet meer doet, of niet meer lijkt te doen. Ook niet als je kaart het soms wel en soms niet doet.

Voordelen Door meerdere mensen te gebruiken niet tegelijkertijd Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, bij tabakszaken, OV-balies en supermarkten. Controleer zelf of je kaart kapot is Als je kaart het niet meer doet, controleer dan eerst of de kaart echt kapot is. Iedere reiziger heeft een ov-chipkaart nodig. Ok dankje. Deze automatische korting geldt niet voor de trein.

Deze automatische korting geldt niet voor de trein. Naar NS. Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart. Forum home page! Kan gebeuren.

Zorg dat er voldoende saldo op je kaart staat, je kunt dan in- en uitchecken in de bus, trein, tram en metro. Mee eens. Anonieme kaart echt kapot? In de regel is dat geen probleem. Meld je aan Heb je al een account?

 • Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders.
 • Ok dankje.

Restitutie aanvragen Vergeten uit te checken. Verder reis ik net als vroeger met ontzettend veel plezier in de eerste klas. Ik heb een OV-chipkaart die nog geldig, die niet persoonlijk op naam staat en meer dan 29 euro saldo erop heeft. Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer. Iedere reiziger heeft een ov-chipkaart nodig. Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren.

Uw OV-chipkaart activeren – waar is dit mogelijk?

Ik heb op meerdere paaltjes geprobeerd, maar inchecken ging niet, terwijl dit bij anderen wel lukte NS: Verander het beleid en ga over tot controle, handhaving en een grote pakkans.

Het is trouwens ook mogelijk om online je saldo te checken. Deze automatische korting geldt niet voor de trein.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. InterRail in toch geldig in Groot-Brittanni. InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk.

Wil je later een ov-abonnement aanschaffen of gebruik maken van leeftijdskorting bij de bus. Bestand scannen voor virussen Sorry, alleen dan natuurlijk tegen het volle tarief? Niet kunnen in- of uitchecken door een storing!

Persoonlijke kaart echt kapot?

Heb je geen ov-chipkaart? Welkom Nog geen account? Tarieven Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer.

Je ontvangt de kaart binnen gemiddeld drie werkdagen. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Het lijkt er inderdaad op dat Reizen op Saldo bij NS nog niet op de kaart staat. Het is inderdaad vreemd. Meld je aan Heb je al een gedetailleerde kaart van terschelling. Je kan dat eventueel hier aanvragen.

Anonieme kaart echt kapot. De kaart houdt zelf bij hoeveel kilometer je aflegt en berekent de kosten.

Meld je aan

Forum home page. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. In veel gevallen zal het teveel betaalde bedrag gewoon worden teruggestort.

Kan gebeuren. Dan hoef je dus niet opnieuw in te checken? NS Klantenservice kan je kaart even uitlezen. Mee eens.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.09.2019 19:08 Majda:
   Share Tweet Delen Delen. Tenzij het technische product 'Reizen op Saldo' om de één of andere reden ontbreekt.

   20.09.2019 03:23 Hamide:
   Het lijkt er inderdaad op dat Reizen op Saldo bij NS nog niet op de kaart staat. Wat onhandig.

  Ten anker

  Vond