• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Twente milieu oldenzaal contact

Gegevens
Gemaakt door: 22.08.2019
Auteur: Ayşen
Bekeken: 411

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maak het uzelf gemakkelijk Copyright © Twente Milieu N.

Bestel dan gratis onze zwerfafvalaanhanger en werk samen aan een schone buurt. De app heeft de volgende functies: Afvalkalender Voer uw postcode en huisnummer in en zie direct wanneer bij u het afval wordt opgehaald.

Bekijk wanneer bij u het afval wordt opgehaald en stel een herinnering in op een tijdstip naar keuze. Zou heel graag zien dat dit eerder is, en helemaal op zaterdag. Schermafbeeldingen iPhone iPad. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Bv savonds ook open als je weet dat veel mensen savonds ook klussen.

Vul uw postcode en huisnummer in en zie direct relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie, zoals wanneer het afval bij u opgehaald wordt. Het is echt super vervelend voor bedrijven dat de vuilstort pas om elf uur opengaat. Twente milieu oldenzaal contact score:. Geef een beoordeling aan Afvalbrengpunt Gemeente Oldenzaal in Oldenzaal. We zijn goed bezig dus met elkaar. Prijs Gratis.

Beschrijving

Schermafbeeldingen iPhone iPad. U bevindt zich op de Twente Milieu pagina die nog niet specifiek ingericht is voor uw gemeente. Container vergeten aan straat te zetten? Kijk hier voor meer informatie. Contact opnemen? Lees voordat u verder gaat onze privacyverklaring. Ook maakt u met deze app ter plekke een melding van een volle ondergrondse container, een vergeten container of illegaal gedumpt afval.

Op 4,92 km afstand. Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken. Talen Nederlands, Engels. Prijs Gratis. Naast de stappen op het gebied van buurtonderhoud, twente milieu oldenzaal contact, maakten we samen mooie stappen maakten op weg naar de regionale missie van maximaal 50 kilogram restafval per inwoner per jaar in Bruggink Oldenzaal die het meest in de buurt ligt van de aan de Lubeckstraat 34 is de Technische Handelsonderneming P.

Naar uw eigen gemeente gaan.

Openingstijden

Categorie Diensten. Zoek naar de dichtstbijzijnde ondergrondse container of zoek welk afval bij welke afvalstroom hoort. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken.

Schermafbeeldingen iPhone iPad, twente milieu oldenzaal contact. Openingstijden Afvalbrengpunt Gemeente Oldenzaal Lubeckstraat 34 in Oldenzaal Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten. Mail ons via:  info twentemilieu. Bruggink Oldenzaal die het meest in de buurt ligt van de aan de Lubeckstraat 34 is de Technische Handelsonderneming P.

Ga naar de algemene pagina.

Relevante informatie afgestemd op uw woonsituatie

Laatste nieuws Bekijk al het nieuws Groeien en bloeien In ons jaarverslag kijken we terug op de resultaten op het gebied van de afvalinzameling en het beheer van de openbare ruimte. Copyright © Twente Milieu N. Dat grof tuinafval gratis is, is logisch, daar wordt weer compost van gemaakt.

Dan kan hij toch wel om negen uur open zijn. Activiteiten die Twente Milieu met passie uitvoert om zo samen een schoon, gezond en fris Twents milieu te realiseren.

Dan kan je nog sneller afval afvoeren. Jan 1 review. Container vergeten aan twente milieu oldenzaal contact te zetten. Meldingen U kunt meldingen maken van een volle ondergrondse container, iPad en iPod touch. Deze vestiging is op dit moment gesloten. Compatibel met iPhone, een niet geleegde container en illegaal gedumpt afval. Waar zoek je dit. Mark 1 review. Zoek naar de dichtstbijzijnde ondergrondse container of zoek welk afval bij welke afvalstroom hoort.

Schermafbeeldingen

Beweeg aub met de maatschappij mee. Kijk hier voor meer informatie. Talen Nederlands, Engels.

Prijs Gratis. Wilt u dit zo veel mogelijk voorkomen. Klik hier.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.08.2019 02:01 Sura:
   Privacyverklaring © Twente Milieu. Er zal meer prijsdifferentiatie moeten komen voor de verschillende afvalstoffen.

   25.08.2019 19:34 Ietje:
   Afvalbrengpunt Gemeente Oldenzaal.

  Ten anker

  Vond