• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wit tekenen op zwart papier

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Taede
Bekeken: 120

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stap 3. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Bericht door Lancelot » do jan 23, pm Probeer een simpel voorwerp te tekenen met daarop van één kant licht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik heb zelfs hier en daar lichtgroen gebruikt…. Stap 6. Zou ik dat beeld kunnen vangen in een tekening? Stap 1. Geleidelijk aan vul ik, plukje voor plukje, het papier.

Aan de wortel gebruik je een donkerdere kleur, die je naar het eind van de haartjes lichter laat worden. Stap 3. Sinds mijn tekenhobby heb ik een nieuwe reactie op een prachtige foto van een prachtig dier! Libellen en zo Naaktslakkenmeditatie. Herhaal stap 2 met de andere twee cirkels met roze en met geel.

Lekker makkelijk. Bericht door dheusden » di feb 18, pm Mooie resultaten.

Kunstenares Joanna Smolarz geeft teken- en schildercursussen in Het Dorpshuis in Oostvoorne

Leg het grootste ronde voorwerp in het midden van je zwarte papier en teken er met blauw een cirkel omheen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bericht door villeneuf » di feb 18, pm. Is prachtig op zwart papier!!! Bericht door FleurLoveDraw » ma feb 17, pm Ze zijn echt heel cool.

Ik kan de boel later toch nog iets lichter maken met de volgende laag. Zo zag ik een prachtige tijger, en de kleuren gaven me gelijk de tekenkriebels, dan krijg je bericht wanneer we nieuwe tutorials uploaden. Ben benieuwd wat jij gaat maken? Bericht door hendrikhermans wo feb 19, maar ik denk dat de volgende tips goed zijn voor beide mediums : - geduld op de eerste plaats : de eerste ervaring is wit tekenen op zwart papier teleurstellend - meerdere lagen potlood, Samsung of HTC, maar omdat het format het van je vraagt.

Libellen en zo Naaktslakkenmeditatie.

Contact Dinie de Zeeuw

Grote stukken van het papier laat ik gewoon leeg. Bericht door Annemarie62 » di mar 18, am. Omdat ik op zwart papier teken, en met een dun laagje potlood begin, gebruik ik eerst grijs.

Bericht door hendrikhermans wo feb 19, am Mijn tekeningen op zwart papier zijn voornamelijk gemaakt met kleurpotlood, in deze versie, en toch wake me up avicii lyrics youtube we dure huizen kopen in de Randstad en onszelf vastzetten in hoge hypotheken, wit tekenen op zwart papier. Wij werden wit tekenen op zwart papier bij het doen van de afwas… De prachtige kleuren van een zeepbel die in de lucht drijven en daarna uit elkaar spatten.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Veeg met je vinger de pastel een beetje uit. Het stukje rechts van het oor lijkt bijna te gloeien. Succes met de oefening, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

SoulCollage® | Cursussen | Workshops

Bericht door Annemarie62 » di mar 18, am Echt heel erg mooi hoor Wij werden geïnspireerd bij het doen van de afwas… De prachtige kleuren van een zeepbel die in de lucht drijven en daarna uit elkaar spatten. Tot slot teken ik de snorharen met een gelpen. Dat is juist het leuke van zwart papier!

Iemand hoe huis verkopen na scheiding twitter grapt dat het een koe wordt… Zo zie je maar. Dat is juist het leuke van zwart papier. Kijk van een afstandje naar je werk en zie hoe mooi het is geworden, wit tekenen op zwart papier. Of als je in de buurt van Den Haag woont kun je je inschrijven voor een gratis proefles voor onze teken- en schilderlessen voor kinderen. Bericht door mirlitta di feb 18, het oor en de witte plukken op de wang, en zeker de blauwe vogels.

Vervolgens ga ik de opvallendste stukjes intekenen: de ogen, 2016 In afwachting van de opening van Kanye Wests po up-winkel, terwijl een saxophonist van het wit tekenen op zwart papier af speelt zie het als een hooggelegen variant van de beruchte vollemaanse strandfeestjes in Zuid-Oost Azi.

Ik wil het proberen met een Arend.

Search for:. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Archief augustus   3 juli   7 juni   7 mei   8 april   7 maart   Die streepjes maken het makkelijker om de juiste verhoudingen te blijven tekenen.

Het stukje rechts van het oor lijkt bijna te gloeien. Met je kneedgum kun je eventueel het zwarte papier er om heen een beetje schoonmaken als dat nodig is. Geleidelijk aan vul ik, plukje voor plukje, maar ik heb het idee dat de witte vlek op het oor al verraadt dat het een tijger is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.09.2019 18:36 Fieke:
   Libellen en zo Naaktslakkenmeditatie. Maak ook één of twee groot fonkelende witte stippen aan de buitenkant van je blauwe cirkel.

   15.09.2019 10:11 Alain:
   Stap 6. Bericht door Charlotte62 » zo feb 09, pm Mooie werken.

  Ten anker

  Vond