• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Achtergrond van foto verwijderen photoshop

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Esme
Bekeken: 450

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Have fun! Dit betekent dat je het pad sluitend kunt maken.

Dit betekent dat je het pad sluitend kunt maken. In dit blog lees je hoe je dat simpel doet in Adobe Photoshop. Stel Tolerance in op laag. Zie De randen van selecties verfijnen voor instructies en koppelingen naar handige zelfstudies. Photoshop gaat namelijk zelf proberen na te denken wat jij wil selecteren, en dan heeft hij contrast nodig. Download de optionele Windows-plug-in.

Vink Contiguous aan. Fotografiewordt de plug-in Extraheren niet genstalleerd bij Photoshop. De snelle selectietool werkt super simpel. Tips De Magic Camping met aquapark nederland werkt het best wanneer de achtergrond bestaat uit 1 kleur en als er geen gelijksoortige kleur langs de rand van het onderwerp is?

Als het object geen duidelijke binnenkant heeft, Ondernemen.

Slim markeren. Dit betekent dat je het pad sluitend kunt maken. Zoom desgewenst in.

De verouderde, optionele plug-in Extraheren gebruiken (alleen Windows)

Ga er zelf lekker mee aan de slag en ontdek wat jij het fijnste vindt werken. Superleuk al deze tips! Klik daarmee op de achtergrond van de foto. De vorige methode werkt goed bij onderwerpen op een effen achtergrond.

Je ziet al meteen dat er aardig veel van de achtergrond is geselecteerd. Sleep gewoon een beetje met je kwastje binnen het onderwerp, en kijk hoe Photoshop de randjes opzoekt. Optioneel Verbeter de extractie door gebruik te maken van een van de volgende opties:.

 • In dit geval wit, dus ik klik gewoon ergens random in de foto waar het wit is. Ga naar het venster Layers Lagen.
 • Selecteer de Snelle Selectie-tool in de linker balk 3. Geef nieuwe instellingen voor Extractie op Vloeiend, Voorgrond forceren of Kleur en bekijk vervolgens een voorvertoning van het geëxtraheerde object.

Slim markeren? Ik gebruik Photoshop CS6 nl. Hiermee maak je harde lijnen zachter! Deze kun je vervolgend passend maken om het onderwerp heen en klaar is de nieuwe achtergrond. Uw afbeelding moet beschikken over een alfakanaal. Met deze methode zal je meer complexe achtergronden kunnen verwijderen?

TOP CATEGORIEEN

Pas de tolerantie aan om een niveau te vinden dat je bevalt. De naam zegt het al, we gaan selecteren op kleur. Wil je nou een heel ander beeld als achtergrond toevoegen, dan open je deze ook in Photoshop. Ga naar het venster Layers Lagen.

Voer een waarde in voor Vloeiend of sleep de schuifregelaar om de omtrek vloeiender of minder vloeiend weer te geven. De snelle selectietool werkt super simpel.

U kunt het beste met nul of een kleine waarde beginnen om te voorkomen dat details te veel vervagen. Klik in het fotootje in het schermpje of je echte foto achtergrond van foto verwijderen photoshop maakt niet uit op de kleur die je weg wil hebben. De Magic Wand kan een deel van het onderwerp verwijderen als de achtergrond dezelfde kleuren heeft als het onderwerp.

De meer effectieve en flexibele opdracht Rand verfijnen gebruiken

Pixels aan de rand van het object verliezen op deze manier de kleurcomponenten die uit de achtergrond afkomstig zijn, zodat deze met een nieuwe achtergrond kunnen overvloeien zonder een krans te veroorzaken. Bijna jarig.. Maak kleine aanpassingen. Selecteer de Background Eraser. Als u een transparante achtergrond wilt weergeven, kiest u Geen.

We leggen je uit hoe je dit doet met Photoshop n een andere, of met andere kleuren! Daarmee teken je in kleine streepjes steeds om het object heen dat je vrijstaand wilt maken. Je hebt een foto nodig van een achtergrond die of onscherper is dan de voorgrond, makkelijke tool. In tegenstelling tot de verouderde plug-in Extraheren die pixelgegevens definitief verwijdert, maakt u met de opdracht Rand achtergrond van foto verwijderen photoshop selectiemaskers die u later opnieuw kunt aanpassen en perfectioneren.

De eerste manier die we je laten zien is erg handig als je onderwerp op een effen achtergrond staat. De snelle selectietool werkt super simpel. Klik in de achtergrond!

Aan de slag met de toverstaf

Het is dus een niet destructieve aanpassing. Deze kun je vervolgend passend maken om het onderwerp heen en klaar is de nieuwe achtergrond! Dit geeft aan welke delen nu transparant zijn.

Deze methode werkt het beste bij objecten die schakeringen van n bepaalde kleur bevatten. Klik in het object om de binnenkant te vullen. Als dit e-mailadres bij ons bekend is, mailen we je binnen enkele minuten je inloggegevens.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.09.2019 20:14 Anuska:
   Ga verder met het verwijderen van de achtergrond rond het onderwerp.

   17.09.2019 20:08 Loeki:
   We willen iets gaan selecteren, dus je klikt op het kwastje met de plus. We leggen je uit hoe je dit zelf doet met behulp van Adobe Photoshop.

   13.09.2019 09:34 Nazar:
   Hoe verder je inzoomt, hoe preciezer je met deze methode kunt werken. Wil jij nog mooiere portretfoto's leren maken met natuurlijk licht?

  Ten anker

  Vond