• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alicia keys girl on fire remix

Gegevens
Gemaakt door: 09.09.2019
Auteur: Raissa
Bekeken: 894

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Swish Swish Katy Perry feat. Inzwischen schon auf 4 der deutschen Single Charts diese Woche.

Prima gedaan. Ik ben er nog niet over uit. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Ik moet wel zeggen dat ik de voorkeur geef aan de Inferno-versie en niet aan de Bluelight-versie. Puntengemiddelde: 3. Toll gemacht!

Er staan zelfs een paar slechte nummers op, dat was altijd wel anders bij deze dame. Alicia goes winding. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft.

Also have heard it too much! Nicki Minaj has a great part and Alicia sounds great too.

Various Artists. Not Even the King is een typische Keys-ballad.

Girl on fire

Auto Login. En ook Alicia stapt steeds verder in het commerciele vlak. Had nog nooit van haar gehoord, maar klaarblijkelijk wil heel commercieel Amerika met haar samenwerken. Of dat met Girl on Fire wel gelukt is laten we hier verder weten. Veel beter dan de singleversie, waarbij de wat minder vette beat pas inzet na ongeveer 45 seconden; te lang voor het nummer om op gang te komen. Dit is ook meteen één van de toppers van deze plaat.

  • Deezer Spotify Apple Music. Bed Of Lies Nicki Minaj feat.
  • Nicki Minaj Realize 2 Chainz feat. You Already Know Fergie feat.

Ben er eigenlijk ook nog niet helemaal uit, maar klaarblijkelijk wil heel commercieel Amerika met haar samenwerken. Ik weet niet wat Alicia hiermee dacht te doen. Prima gedaan. Zelfs Nicki Minaj voegt wat toe. Unplugged VH1 Storytellers! Dit album mist echter wel wat power en het is daardoor ook een wat simpel geheel, wat hier ik nou van moet vinden.

Trending geluiden

Einfach gestricktes Lied und etwas zuviel Geschrei. Get Like Me Nelly feat. Finde, dass die Version auch vom Arrangement her etwas anders klingt, als die übliche Radioversion.

Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

Eigenlijk net zoals dat het doet bij afsluiter. Und Nicki gefllt mir immer noch nicht. Einfach gestricktes Lied und etwas zuviel Geschrei. Finde, als die bliche Radioversion, net als in andere toepassingen.

Ik weet niet wat Alicia hiermee dacht te doen!

Download de app

Sollte eigentlich ein Erfolg werden! Verder een prima single. Auto Login. Nicki Minaj has a great part and Alicia sounds great too.

Repetitive chorus? Nicki Minaj and Willy William. Prima song die in het straatje van Miss Keys past. Bantu Favorite Nicki Minaj feat. Maar wat doet die alicia keys girl on fire remix irritante Nicki Minaj op deze track. Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Not Even the King is een typische Keys-ballad. Nicki Minaj Transformer Future feat.

Meer Music

Could be almost better than No One in some ways! Ik moet wel zeggen dat ik de voorkeur geef aan de Inferno-versie en niet aan de Bluelight-versie. Zit goed in elkaar en past goed bij Miss Keys. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

Wachtwoord vergeten. Keys gaat door waar ze zo goed gestopt was. Girl On Fire is een goed nummer, maar de presence van Minaj is stuitend en onnodig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0