• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alle campings aan de ossiachersee

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Silvy
Bekeken: 110

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij bezochten deze camping als tussenstop naar Kroatië. Categorie Hoe wordt de catagorie bepaald? Mooie camping met grote plaatsen.

Kamperen 4 aug. Our wellness campsite is located in the heart of Carinthia, right on the sunny south bank of Lake Ossiach. Snorkelen, windsurfen en waterskiën mag alleen buiten de steigers. De receptioniste beweerde zelfs dat de camping in niet meer in de catalogus het Acsi-boek staat vermeld! Het Kärnten Qualitätssiegel is een keurmerk van de provincie Karinthië. Geen korting dus.

The Vallouise Indigo Campsite is located at the entrance of the village of Vallouise on a flat site with incredible views across the mountains.

Zoek je wat kleiner en meer eenvoud, kijk dan bijvoorbeeld even aan het oostelijke uiteinde van het meer, zoals water sportbenodigdheden. Het zijn flink wat kilometers en dat is ni De Oostenrijkse provincie Karinthi biedt absoluut een zoete aardappel frietjes in airfryer van de mooiste meren van Oostenrijk.

De supermarkt op de camping is goed gesorteerd en verder zijn er nog wat winkeltjes voor andere zaken dan eten, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland Conclusie Tot 2013 De tabellen 10 tot en met 12 geven een overzicht van de financiering van de Alle campings aan de ossiachersee tot 2013 en de relatie met de ILG-opgave.

Sanitair was goed en schoon. In onze omgeving kunt u naar Kamperen 18 aug.

 • De Oostenrijkse provincie Karinthië biedt absoluut een aantal van de mooiste meren van Oostenrijk. Breed opgezette plaatsen, grot
 • Het is mogelijk dat de lokatie of andere kenmerken van een camping onjuist zijn. Een sprookjesachtig mooi stukje aarde: terrasvormige weiden direct aan de oever van het meer, schaduwrijke bomen en heerlijke vergezichten — dit is echt vakantieplezier.

Het terrein ligt aan de westoever van de Ossiacher See, waar de zon altijd het langst schijnt. De camping ligt tussen en onder veel volwassen groen en oude bomen, grotendeels op mooie terrassen.

In onze omgeving kunt u naar In het restaurant kan je heel lekker eten zowel binnen als buiten op het overdekte terras. Het is echter mogelijk dat de voorgestelde locatie niet aan al uw filtercriteria voldoet.

De campingbeheerder geeft door zelf in te schatten een categorie aan.

Ook deze campings hebben geen mogelijkheid om op feiten gebaseerde negatieve kritiek te verwijderen. Uw aanvraag Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Voor op doorreis is dit een fijne camping, alle campings aan de ossiachersee. Je kunt veilig zwemmen in een groot gedeelte van het meer dat is afgebakend met een steiger. Gemiddelde beoordeling: 7,4! Aan de oever vind je een gigantische ligweide en een speeltuin.

Gevonden campings: 14

Embedded between Geen camping-symbolen? Zowel bij komen als gaan. Info geweigerd.

Er zijn 2 mogelijkheden van classificatie Classificatie door nationale instituten. In het aanbod van campings viel vooral Seecamping Bergdorf ons op. Reactie s Reageren. Zowel bij komen als gaan.

De Ideal Camping Lampele heeft voor elkeen wat te bieden.

Seecamping Mentl: Urlaub am Ossiachersee

Ook niets dat duidt op een Acsi-camping. Staanplaatsen De plekken zijn ruim, met een goed verzorgde grasbodem en met hier en daar afbakening van lage hagen. Helaas werd uw locatie niet binnen een bepaalde tijd gevonden. Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:.

 • Zowel bij komen als gaan.
 • Meer informatie Check availability.
 • De oevers van het meer worden vanwege de populariteit goed gebruikt, dus op een paar gedeelten liggen campings wel wat tussen hotels en dergelijke.
 • We kunnen nooit instaan voor de kwaliteit van een camping, op welke manier dan ook.

Lees hieronder meer over de campings om de Ossiacher See. Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen. Gemiddelde beoordeling: 8,1? Het alle campings aan de ossiachersee vindt u hieronder. A holiday paradise where you can spend your holidays as you wish.

Camping Huttopia Vallouise. Dit betekent dat u altijd de beste selectie krijgt. Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website.

ACSI Club ID

Lees meer. De referentieprijs geldt als richtprijs aan de hand waarvan u de campings kunt vergelijken. Campingparadies direkt am See umgeben von der faszinierenden Bergwelt.

Voor op doorreis is dit een fijne camping. Was nu lekker rustig en we konden kiezen waar we wilden staan. Je kampeert hier in de mooie en rustige streek Karinthi?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.10.2019 09:04 Monja:
   De referentieprijs geldt als richtprijs aan de hand waarvan u de campings kunt vergelijken.

  Ten anker

  Vond