• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alle films van denzel washington

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Talip
Bekeken: 934

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Na een levenslange veroordeling begint iemand voor zijn vrijlating te strijden. De film is een remake van Akira Kurusawa's Seven Samurai. Vooral La La Land kreeg veel nominaties: 14 stuks om precies te zijn.

Als 'Bobby'. Hij besluit wraak te nemen. Echter, toen de Major League eindelijk donkere spelers toeliet, was hij te oud. Hij houdt van feesten en is niet vies van alcohol en drugs.

Als 'Ben Marco'.

Zondag 4 maart worden de Oscars uitgereikt. Washington is fantastisch in zijn beste rol tot nu toe. Slechtst gewaardeerde Netlix films en series. American Gangster Zet Denzel Washington met topregisseur Ridley Scott Gladiator bij elkaar, verzamel daar nog een fantastische cast bij en je hebt een misdaadfilm waar je u tegen zegt.

U bent hier Home, alle films van denzel washington. Zijn baas komt erachter dat hij AIDS heeft.

De relatie tussen de twee loopt moeizaam, maar groeit uit tot een hechte band. Zijn baas komt erachter dat hij AIDS heeft.
 • Zomergasten: Maxim Februari.
 • Hij droomde ooit van een professionele honkbal carrière.

Denzel Washington: films, nieuws

Denzel doet alles om haar terug te krijgen. Nolan's Memento vanavond op tv Bijzondere anti-chronologie met Guy Pearce. Met de rol van Alonzo verzilverde hij zijn Oscar voor beste acteur. Hij keert gedemotiveerd naar huis. Bekijk hier de trailer van de film The Taking of Pelham 1 2 3. Philadelphia Tom Hanks als onterecht ontslagen advocaat.

 • Hij droomde ooit van een professionele honkbal carrière. American Gangster Gangster Frank Washington bouwt dankzij de Amerikaanse aanwezigheid in Azië tijdens de Vietnam oorlog, vanuit New York heel snel een groot drugs imperium uit.
 • Denzel Washington in American Gangster.

Amazon Prime daagt Netflix uit met superhelden. In dit overzicht vind alle films van denzel washington alle Netflix films en series met Denzel Washington als acteur. Fences Washington en Viola Davis schitteren in deze verfilming van het beroemde toneelstuk van August Wilson. Lukt het Boone en zijn staf om een goed team neer te zetten in stad waar de rassenkwestie nog in volle gang is. Denzel Washington in The Equalizer 2. Wilfred Genee heeft Supercup Liverpool - Chelsea precies goed voorspeld.

Alle films van Denzel Washington. Hij schakelt alle tussenpersonen uit, voert rechtstreeks in oa via doodskisten van de Amerikaanse soldaten en levert goede kwaliteit aan een lage prijs. Het dorpje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door de meedogenloze Bartholomew Bogue. Nieuw: Treasures of the Indus.

Ryan Reynolds Watchlist. Wanneer hij een jonge prostituee probeert te redden, Ontroerend. HBO verandert Game of Thrones-sets in toeristische trekpleisters. Somberkrijgt hij problemen met de Russische maffia, maar tegenwoordig is de trend van de gratis alle films van denzel washington WiFi netwerken steeds groter aan het worden. Met de rol van Alonzo verzilverde hij zijn Oscar voor beste acteur.

The Equalizer

Voormalig geheimagent Robert McCall Denzel Washington , zet zijn eigen dood in scene om een rustig leven te leiden in Boston. Flight Als geroutineerde piloot zet hij een groot vliegtuig met een spannende noodlanding veilig aan de grond. Denzel Washington in The Taking of Pelham 1 2 3.

 • Hij houdt van feesten en is niet vies van alcohol en drugs.
 • De regie is solide, maar het is wederom het spel van de acteur in dit zinderende gijzelingsdrama dat alles naar een hoger niveau tilt.
 • Our Planet - Behind The Scenes.
 • Zeven jaar na zijn laatste Oscarnominatie was het weer raak.

Als 'Dudley'. Recensie: Once Upon a Time Dwayne Johnson is stiekem getrouwd. Training Day is misschien niet perfect, maar Denzel is dat wel. Book of eli is number one. Denzel Washington Feiten. Spike Lee regisseert Washington in dit drama.

Netlix feiten

Door  Barry Kuiper   Als 'Lincoln Rhyme'. Hij moet levenslang de bak in en besluit een biografie te schrijven. Een rol die Washington op het lijf was geschreven.

Benieuwd naar meer films. Samenvatting BinckBank Tour etappe 4. Nieuwe releases per e-mail.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 19:33 Alissa:
   Nieuw: Dirty Vegan.

  Ten anker

  Vond