• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Apple id geen creditcard

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Luc
Bekeken: 870

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ja Nee. Op een pc gebruikt u iTunes. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Apple ID betalings gegevens verwijderen Als u de creditcard of het PayPal betalingsmiddel wilt verwijderen dan logt U in op uw account zoals hierboven staat beschreven. Voer hier weer je eigen Nederlandse Apple ID in. Als u niet meer weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u helpen zoeken. Betaalmethoden die u kunt gebruiken met uw Apple ID Lees hier meer over de betaalmethoden voor de aankoop van muziek, films, apps, boeken, iCloud-opslag en meer.

Nadat u uw informatie hebt ingevoerd, wordt u gevraagd een vertrouwd telefoonnummer te verifiëren als u in aanmerking komt voor  twee-factor-authenticatie. Latijns-Amerika en de Caraïben.

Je kunt dit rechtstreeks vanaf je apple id geen creditcard regelen door onderstaande stappen te volgen:! Voor Alipay wordt u gevraagd om uw account te verifiren in de Alipay-app of via sms. Als u om welke reden dan ook niet meer op Facebook bent en uw account wilt verwijderen, kunt u dit doen door de twee methoden te volgen die in deze handleiding worden vermeld?

Heeft u een vraag. Probeer de volgende stappen als u nog steeds uw Apple ID niet kunt gebruiken of om een nieuwe Apple ID zonder betaalmethode aan te maken, apple id geen creditcard. Mooiste plaatsen nieuw zeeland nogmaals uw persoonlijk gegevens in, en klik op Ga door!

Raadpleeg wat u moet doen als 'Geen' niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd.

Apple ID aanmaken zonder credit card

Wanneer u Delen met gezin instelt, moet het gezinshoofd een betaalmethode hebben voor alle aankopen en lidmaatschappen die gedaan en gestart worden door familieleden. Als je een Apple ID hebt en je wilt je betaalmethode verwijderen, dan is dit wat je zou moeten doen.

Ga nu naar het onderdeel Tv-shows in de winkel en klik op Gratis tv-afleveringen. Anguilla De meeste creditcards en betaalkaarten   Antigua en Barbuda De meeste creditcards en betaalkaarten   Argentinië De meeste creditcards en betaalkaarten   Bahama's De meeste creditcards en betaalkaarten   Barbados De meeste creditcards en betaalkaarten   Belize De meeste creditcards en betaalkaarten   Bermuda De meeste creditcards en betaalkaarten   Bolivia De meeste creditcards en betaalkaarten   Brazilië De meeste creditcards Apple ID-saldo afkomstig van  cadeaubonnen   Britse Maagdeneilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Kaaimaneilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Chili De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders.

Je komt op een welkomstscherm voor de iTunes Store.

 • Als u een vraag over kosten hebt Lees wat u moet doen als er een afschrijving op uw bankafschrift staat die u niet herkent. Hoe u uw Apple ID maakt zonder uw creditcard.
 • Als de vlag anders is dan die van uw land, klikt u erop en werkt u deze bij. Nadat u uw informatie hebt ingevoerd, wordt u gevraagd een vertrouwd telefoonnummer te verifiëren als u in aanmerking komt voor twee-factor-authenticatie.

Als u dit niet doet krijgt u niet de mogelijkheid om het kiezen van een betaalmiddel over te slaan. Volg WebSonic Twitter. Open de Apple Music-app op het Android-apparaat. Anders wordt u gevraagd uw Apple ID te apple id geen creditcard via e-mail. Er is geen manier om dat te omzeilen zonder uw juiste inloggegevens. Vul hier uw gegevens in, een e-mail adres met bijbehorend wachtwoord en als land Selecteer uw land.

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch

Mogelijk moet u ook bevestigen dat het telefoonnummer dat aan uw betaalmethode is gekoppeld, correct is. Uw betaalmethode wijzigen op uw Android-apparaat U kunt uw betaalgegevens wijzigen op een Android-apparaat, maar dan worden alle betaalmethoden, met uitzondering van uw primaire methode, verwijderd uit uw Apple ID, ook op andere apparaten die u gebruikt met uw Apple ID.

Omdat je eerder in stap 4 een gratis app hebt uitgekozen, zie je tussen de opties ook de mogelijkheid om géén betaalmethode te gebruiken: None.

Klik op uw naam onderaan de apple id geen creditcard. In sommige gevallen moet u contact opnemen met uw bank of financile instelling om internationale of online aankopen te autoriseren.

De volgorde van uw betaalmethoden wijzigen: plaats uw cursor op een betaalmethode en verplaats met het symbool 'Wijzig volgorde'  de betaalmethode naar boven of naar beneden. Delen op: Twitter. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, zonder een creditcard?

Verenigde Staten en Canada

Armenië De meeste creditcards en betaalkaarten   Azerbeidzjan De meeste creditcards en betaalkaarten   Bahrein De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders   Egypte De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Israël De meeste creditcards en betaalkaarten PayPal 2 Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Jordanië De meeste creditcards en betaalkaarten.

Het kan zijn dat u zich in één van de volgende situaties bevindt. U kunt ook betaalmethoden verwijderen die u eerder voor uw Apple ID hebt opgegeven. Nadat u uw informatie hebt ingevoerd, wordt u gevraagd een vertrouwd telefoonnummer te verifiëren als u in aanmerking komt voor twee-factor-authenticatie.

Nadat u uw informatie hebt ingevoerd, maar niet beschikt over een lokale betaalmethode. Als de vlag anders is dan die van uw land, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring! Nu verschijnen de beroemde betaalmethode en het factuuradresscherm. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt u gevraagd een vertrouwd telefoonnummer te verifiren als u in aanmerking komt voor  twee-factor-authenticatie.

Klik op uw naam onderaan de navigatiekolom, apple id geen creditcard. U bent verantwoordelijk voor transactiekosten die in rekening worden gebracht door de aanbieder. Je kunt nu de overige gegevens op deze pagina invoeren en het aanmaken van een nieuw Apple ID zonder creditcard afronden.

Liberia De meeste creditcards en betaalkaarten   Madagaskar De meeste creditcards en betaalkaarten   Malawi De meeste creditcards en betaalkaarten   Mali De meeste creditcards en betaalkaarten apple id geen creditcard Mauritani De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritius De meeste creditcards en betaalkaarten   Mozambique De meeste creditcards en betaalkaarten   Namibi De meeste creditcards en betaalkaarten   Niger De meeste creditcards en betaalkaarten   Nigeria De meeste creditcards en add niet uit bed kunnen komen Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Sao Tom en Principe De meeste creditcards en betaalkaarten.

Dat kan handig zijn als je een buitenlands App Store -account wilt hebben, als zijnde een haas, apple id geen creditcard.

Schakel het delen van aankopen uit

Lees meer  over gezinsaankopen en betalingen. Het invoeren van een creditcard is hier verplicht en doe je dit dus niet omdat je simpelweg geen creditcard hebt dan loopt het aanmaken van een nieuw account hier vast. Klik op Doorgaan en iTunes moet de verificatiecode invoeren die u in uw e-mail hebt ontvangen.

Vul hier uw gegevens in, een e-mail adres met bijbehorend wachtwoord en als land Selecteer apple id geen creditcard land. Lees hier meer over hoe u Apple Pay configureert. Een nieuwe Apple ID aanmaken zonder creditcard is niet moeilijk, u kunt kiezen uit drie manieren! Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.09.2019 23:57 Pamela:
   Raadpleeg wat u moet doen als 'Geen' niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd. Log in met uw Apple ID.

   16.09.2019 10:43 Raúl:
   Als u gezinshoofd bent van een Delen met gezin-groep en aankopen wilt delen met uw gezin, moet u minimaal één betaalmethode hebben opgegeven.

  Ten anker

  Vond