• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gevaarlijkste wegen van de wereld patty brard

Gegevens
Gemaakt door: 04.09.2019
Auteur: Semih
Bekeken: 758

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tijdens hun avontuur ervaart het reisduo de unieke Jordanië 28 April Een ervaring die Olcay nooit meer zal vergeten.

Een adembenemende route met diepe dalen en hoge pieken, dwars door filmische maanlandschappen. Een route die bewijst waarom deze regio al bij de oude Grieken, Perzen en Romeinen berucht was.

Wilt u een uitzondering maken voor NU. Ze trekken door de regio waar zich vanaf de tweede helft van de achttiende eeuw vele Europese immigranten vestigden. De eerste lijdensweg is voorbij als ze de hoofdstad verlaten. Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onherbergzame 'Kingdom of the Skies' tot hun leefgebied maakten. TV Speelfilm.

TV Natuur. TV Serie! NPO 3 kijk je live over. Meest bekeken. Onderweg zijn we getuige van een mooi gesprek over vrouwelijkheid en discriminatie.

 • De route brengt ze langs kliffen en door kloven, over stofwegen en uitgestrekte vlaktes. De twee trotseren ruige rotspartijen, ijzingwekkende ravijnen en diepe afgronden.
 • Hun tocht door de 'Barrier of Spears' laat zien waarom de voorouders van de huidige bevolking dit onhe Oeganda 19 Mei

Gerelateerde artikelen

Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. TV Voetbal. Richard Groenendijk en Patty Brard vormen een van de koppels die meedoen aan het tweede seizoen van De gevaarlijkste wegen van de wereld.

Lukt het Sef en Kluun om de junglepaden, rivierpassages en haarspeldbochten te bedwingen? Log hier in. Dit gesloten volk stamt af van de Afrikaanse bosjesmannen en leeft ver weg in de jungle. Maarre hoort die auto zo te schudden?

 • TV Geloof.
 • TV Serie.

Voor het eerst vrouw met nikab toegang tot openbaar vervoer geweigerd. De route brengt ze langs kliffen en door kloven, een aboriginal dorp en kan Richard de verleidingen van een slangenbezweerder niet weerstaan. Het verkeer in Sri Lanka is levensgevaarlijk. Vanaf daar volgen ze de duizenden jaar oude sporen van handelsk Maar na de eerste bocht stoppen Pat en Ria al.

In de auto leren de twee elkaar door intieme gesprekken van een andere kant kennen.

Vandaag op 3

Maar er wachten nog genoeg tropische verrassingen. Lukt het Fajah en Shirma om deze tocht vol steile paden, donkere wouden en gure vluchtroutes te bedwingen? Oeganda 19 Mei Aflevering 4 Dag 1 Colombo - Udawalawe Patty en Richard vertrekken met slippende koppeling en slappe lach uit Colombo.

Premier Johnson eist in brief dat EU Brexit-onderhandelingen heropent. Dwars door Malaya Rata rijden de twee naar de Veddah. Het verkeer is hier hysterischer dan Patty en tuktuks remmen echt voor nimand. Kan de mysterieuze vrouw voorspellen of ze de eindstreep halen. TV Voertuig.

Gisteren op 3

TV Lachen. Zuid-Afrika en Lesotho 14 April TV Formule1.

Tip de redactie. TV Natuur. Samen trotseren zij de dieprode junglewegen van dit vruchtbare land. Patty Brard Richard Groenendijk. En Maik zijn stalen zenuwen Rapper Sjors 27 heeft longkanker. TV Sporten? Gas op die lolly. Dwars door Malaya Rata rijden de twee naar de Veddah.

Net binnen

In de auto vertelt Anouk over haar ervaring met Meningokokken en is Loiza open over hoe zij werd gepest toen uitkwam dat ze niet verder door het leven wilde als jongen. Turkije 21 April TV Spelletjes. Lukt het Sef en Kluun om de junglepaden, rivierpassages en haarspeldbochten te bedwingen?

Morgen op 3 Klik dan hier. Ze rijden daar als gekken en een ongeluk is zo gebeurd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.09.2019 04:30 Bibianne:
   De route brengt ze langs kliffen en door kloven, over stofwegen en uitgestrekte vlaktes. Zij staan voor de opdracht om vanaf de Cilicische laagvlakte het Taurusgebergte te doorkruisen, met als einddoel het sprookjesachtige Cappadocie.

  Ten anker

  Vond