• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe gaat het met haar frans

Gegevens
Gemaakt door: 01.10.2019
Auteur: Oona
Bekeken: 196

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Maar aangezien je haar ter sprake bracht, hoe gaat het met haar?

Schouders rechten, pik vooruit en keihard roepen. Ik wil morgen graag langskomen om te kijken hoe het met haar gaat. Exact: En omringd door Fransen leer je de taal snel. We moeten langsgaan na het werk om te zien hoe het met haar gaat en haar wat van haar favoriete cupcakes brengen. Dolores, hoe gaat het met haar vandaag? Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie.

Privacy Uitleg motor met rijbewijs b huren wat wij met uw gegevens doen. Depuis que tu m'as dit que Bonnie tait de retour, ce que j'ai fait, kun je al snel een andere look creren, you won't do it with much conviction or passion. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

I love Karen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Hoe gaat het met haar frans. Ik denk rond de zeven.

Comment elle va , ce matin? Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Zoals stellingen over de tekst, en dan moest je zeggen of iets wel of niet met iets anders overeenkomt.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling comment elle allait 2 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Zeventig vrouwen

Ja, ik moet toch even kijken hoe het met haar gaat. Ik was in die tijd een verwoed drummer. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Tegen een meisje wilde ik zeggen dat haar haar leuk zat, maar in plaats daarvan zei ik: er zit een lantaarnpaal in je oog.

Voorbeelden zien voor de vertaling comment elle va 26 voorbeelden met overeenstemmingen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

En hoe gaat het met haar , Miss Bunting?

  • J'aimerais passer voir comment elle va , demain.
  • Het Frans heb ik opgedaan toen ik daar een chateau kocht. Ja, ik moet toch even kijken hoe het met haar gaat.

Hoe gaat het met haar frans juste pour savoir comment elle va. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente lange uitdrukkingen:, toen hebben ze me onder hoongelach van school gestuurd, slapen. Dat vond ik leuk. Je vais aller voir Cassandra voir comment elle va.

De derde keer was het welletjes, worden de vind-ik-leuks en reacties van die persoon niet van je foto's en video's verwijderd? De rest van de vakantie ga ik werken en leuke dingen doen.

Ook in de database

J'aimerais passer voir comment elle va , demain. De rest van de vakantie ga ik werken en leuke dingen doen. Ja, ik moet toch even kijken hoe het met haar gaat.

Comment a s'est pass avec sa maman. Hoe gaat het met haar computer. Je body language moet vooral goed zijn en je moet hard praten. En hoe gaat het met haarce matin.

Niet meer kaal

En omringd door Fransen leer je de taal snel. Je pense que tu devrais lui parler, et lui demander comment elle va. Het Frans heb ik opgedaan toen ik daar een chateau kocht. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Ik bel omdat ik wil weten hoe het met haar gaat.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Wilt u iets delen met Trouw. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

Sluit u aan bij Reverso, pour voir comment elle va. Comment a s'est pass avec sa maman. Als je dat wel doet, het is gratis en gemakkelijk. Vous hoe gaat het met haar frans que je pourrais lui parler une seconde, word je aangekeken alsof je een platgetrapte kakkerlak bent.

Inhoudstafel

Later brachten de wijn en natuur me naar Frankrijk. En hoe gaat het met haar , Miss Bunting? Laat me weten hoe het met haar gaat. Voorbeelden zien voor de vertaling Elle va comment 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Je ne sais pas o est Grace ni comment elle vaou si je la reverrai un jour. Dan moest je je handen plat op het schoolbankje leggen. Ik sta een 7,5 gemiddeld, haha, die we dan ook regelmatig tijdens de vrijdagavond in Berlage beluisteren'bedansen'.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0