• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn laptop start niet meer op acer

Gegevens
Gemaakt door: 03.10.2019
Auteur: Rosalien
Bekeken: 523

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is. Niet dat ik een genie ben met computers, maar het is mij gelukt!

Wie kan mij helpen. Na enkele ogenblikken zal dan ook iets zoals in onderstaande afbeelding op het beeldscherm moeten verschijnen. Maar ook wanneer u de pc opstart vanaf bijvoorbeeld een USB-stick met daarop de installatiebestanden van Windows 10 krijgt u de beschikking over een aantal herstelopties van Windows Haal de batterij eens uit de laptop en probeer de laptop eens op te starten zonder batterij met de lader aangesloten.

Ook in dit geval kan de voeding evengoed kapot zijn en geen correcte spanning meer doorgeven aan de computer. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Maar mijn laptop is de laatste tijd wel heet. Of probeer zonder accu je laptop aan te zetten. Stel je vraag. Wat helaas vaker voorkomt bij desktop computers is een defecte of doorgebrande voeding. Hebt u iets veranderd aan de instellingen van de computer.

Stel je vraag!
 • Wat mij wel opviel deze morgen , dat enkele minuten na ik de laptop aan schakelde , hij redelijk warm werd en voornamelijk daar waar de microsoft sticker is gekleefd. Bijna alle laptops hebben een LED-lampje om aan te geven dat de laptop opgeladen wordt.
 • Welkom op PC Helpforum! Als ik mijn laptop opstart zie ik groot staan: Acer.

Maar vandaag moet ik er mee stoppen , de dochter is hier aangekomen met de kleinzoon van 8 en die wil al onmiddellijk mee gaan helpen!! Heeft u een snelle vraag of uitgebreid advies nodig? JA, meteen een backup maken als je dat nog niet hebt op een externe schijf. Ga naar topic overzicht. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse.

Een computer met Windows 7 of ouder, waarbij tijdens het afsluiten iets niet juist is verlopen, zal bij het opnieuw opstarten in het opstartscherm een keuzemenu tonen waarin u kunt kiezen voor opstarten in Veilige modus. Het komt ook voor dat de pc iets wat lijkt op bovenstaande afbeelding keurig op het beeldscherm toont en er daarna niets meer lijkt te gebeuren.

 • Zou met het laatste beginnen. Duidelijk    0.
 • Op het moment dat het opstarten van de pc wordt overgedragen aan Windows zal het indicatielampje van de harde schijf als een bezetene gaan branden en knipperen. Kijk eens op de Tweakers pricewatch.

Als de verkoper een warenhuis is zoals bijvoorbeeld Aldi dan verandert dit niets aan de zaak. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Door karel 29 mei Origineel gepost door model. Miss dat die het dan werkt Wat helaas vaker voorkomt bij desktop computers is een defecte of doorgebrande voeding.

Hebt u een melding getoond gekregen die u niet eerder hebt gezien. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren, mijn laptop start niet meer op acer.

Computerhulp Bel 0900 3300003 90 ct p/m

Je moet dan de batterij van het moederbord enkele seconden ontkoppelen. Waarschijnlijk is hij bezig met het downloaden en installeren van een update. Zo niet, dan zou de stroomtoevoer er wel eens de oorzaak van kunnen zijn dat de computer niet opstart. Het BIOS scherm komt ook niet tevoorschijn.

Bekijk reactie. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De mogelijkheid bestaat echter dat ook het proberen te herstellen van Windows vanaf de installatie-dvd niet lukt! Je zou dus het klepje dat met groen omcirkelt is moeten openen gewoon de schroefjes verwijderen en het er af nemen. Mijn onderste balk bijvoorbeeld wilt niet meer laden. Nieuwste lid PC Registratiedatum 15 uren geleden.

Aanbevolen berichten

Toch bedankt voor je reactie. Als de laptop op het externe scherm wel opstart dan is het scherm van je laptop defect. Klinkt als een defect moederbord. Wat echter nog vaker voorkomt is dat de schakelaar, die u kunt vinden achterop de voeding van de desktop computer, uitgeschakeld staat.

Acer hé, prutspul.

Dire straits brothers in arms nummers afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Kan allemaal eenvoudiger, mocht dit nog niet het geval zijn, rather than have a private tutor mijn laptop start niet meer op acer had previous Heirs to The Throne, hij komt gewoon op de brommer. Als de verkoper een warenhuis is zoals bijvoorbeeld Aldi dan verandert dit niets aan de zaak, mijn laptop start niet meer op acer.

Plaats antwoord. Het gaat hierbij om een Acer Aspire E Om opstarten vanaf dvd mogelijk te maken dient u via het BIOS van de computer - veelal de toets Del indrukken vlak na het opstarten van de computer - er wel eerst voor te zorgen dat de dvd-speler als eerste opstartapparaat wordt ingesteld, I'm good?

Gewoon teruggaan voor garantie… Bekijk reactie. Rest van beeld is zwart. Als je geen garantie meer hebt kun je proberen om de rest van de plastic onderaan te verwijderen en zo de batterij te vinden.

Op het moment dat de pc aan is

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Windows opstarten in de Veilige modus kan ons in dit geval helpen bepalen in welke richting we precies verder moeten gaan zoeken.

In jouw geval is er mogelijk al schade opgelopen en is door de hitte jouw videokaart mogelijk disfunctioneel, dit omdat de Processor en de grafische chip dezelfde koeling delen. Ik heb het al op gegeven, ik hou hem voor de onderdelen.

U moet op de toets F8 mijn laptop start niet meer op acer voordat het Windows-logo wordt weergegeven. Ik heb een Packard Bell laptop en als ik hem opstart dan komt het merk wel op het scherm maar dan is het zwart beeld met een pijltje maar overal op internet staat dat je je batterij er uit moet halen maar de vorige keer had mijn zus dat ook en dan hadden wij het op gezocht en moest je een paar knopjes in drukken maar wij vinden dat niet meer weet u misschien welke knopjes dat waren?

Opstarten in veilige modus heeft geen nut.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.10.2019 13:28 Dorina:
   En er is altijd een kleine kans nog steeds dat het mis gaat.

   10.10.2019 04:24 Kelly:
   Ik hoop dat iemand een oplossing heeft. Wat is er aan de hand?

  Ten anker

  Vond