• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Plan route met knooppunten

Gegevens
Gemaakt door: 11.07.2019
Auteur: Sabrin
Bekeken: 217

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in, klik daaronder op het veld LF en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen. Met deze gratis app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten bij jou in de buurt.

Het onderhoud aan de knooppuntenbordjes wordt door de regio's zelf gedaan. Op deze pagina kan je een legenda vinden met alle iconen en verschillende wegen.

Veel vragen hebben we al eens ontvangen en beantwoord, dus waarschijnlijk die van jou ook, kijk hiervoor op de pagina Veel gestelde vragen. Laad meer foto's. Dat kan, bekijk  alle ANWB-fietsroutes. Gesproken instructies Advertentievrij  Eigen routes delen  Onbeperkt eigen routes maken Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch.

Knooppunten gebruiken Een wandel- of fietsknooppuntennetwerk is heel eenvoudig: Je wandelt of fietst een route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt.

Informatie over je route Aangeboden door Dit wordt getoond bij de route en in de resultaten. Laad meer foto's? In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in, nederlandse wijnboer in frankrijk daaronder op het veld LF en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen, plan route met knooppunten. Gerelateerde artikelen Nieuws.

Ben je al lid?

Importeer een GPX bestand

Hier kun je uitpuffen onder het genot van iets lekkers voordat je je tocht vervolgt. Gesproken instructies Advertentievrij  Eigen routes delen  Onbeperkt eigen routes maken Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch.

Ben je ingelogd en zie je de melding "Wanneer je geen ANWB-lid bent, kun je helaas je routes niet bewaren"? We adviseren je dan ook om deze uit te schakelen voor onze website. Geen zin in advertenties? Heb je met veel zorg een route samengesteld?

Op dit moment kunnen gebruikers dus plan route met knooppunten routes plannen binnen Nederland. Log in en dien een verzoek tot aanpassing in. Deze route is prive opgeslagen. Ik word lid? Denk bijvoorbeeld aan de bezienswaardigheden van deze route? Hoe actueel is de fietsrouteplanner.

Probeer 7 dagen gratis. Ik heb deze foto zelf gemaakt. Ook je digitale lidmaatschapspas heb je meteen bij je!

Meer informatie. Registreer met Google, plan route met knooppunten. Kies dan voor een Premium-lidmaatschap en laat alle advertenties als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wil je nog meer weten over het gemak van fietsknooppunten. Als een knooppunt niet goed staat, kun je dit zelf aanpassen. Er is nog geen account beschikbaar met dit social media-account.

Wil je nog meer weten over het gemak van fietsknooppunten? Sluiten Contact opnemen. Informatie over je route. Route kenmerken. Een route kan geprint worden zodat je hem kunt gaan wandelen of fietsen, klik hiervoor op Printen.

 • Verwijder foto Anuleren.
 • Geef dit dan door via  Bordjeweg.
 • Iedereen kan een openbare route bekijken.
 • Hierdoor kan de route terugkomen op de route.

Maak een account aan op  Plan route met knooppunten. Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Onthoud mij. Meer over wandelenknooppunten. Kan ik op een later tijdstip foto's toevoegen aan mijn eerder gepubliceerde fietsroute. Als ook de fiscale hobbels worden weggenomen, zal het aantal elektrische leasefietsen st….

De roze lijn op de kaart is de grens. Meer over fietsenknooppunten. Heb je een opmerking of suggestie.

Fietsnet.be steunt sterk op de Adobe Flash Player

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Op enkele knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart. De advertenties verdwijnen dan allemaal.

Op elk knooppuntenkruispunt staan alternatieven aangereikt. Als de eerste sneeuwklokjes en krokussen zich laten zien, weet je het zeker: het voorjaar komt eraan. Liever een bestaande fietsroute fietsen. Ondernemers kunnen Gastvrij Pluspunt worden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.07.2019 16:20 Dikra:
   De applicatie werkt het beste in Google Chrome, Firefox, Edge en Safari, dus we adviseren je een van deze browsers te gebruiken. De Fietsenfietsrouteplanner is afkomstig van de Fietsersbond.

   19.07.2019 15:44 Usman:
   Ik word lid!

  Ten anker

  Vond