• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Romer king plus autostoel

Gegevens
Gemaakt door: 14.08.2019
Auteur: Emerentiana
Bekeken: 552

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is? Autostoel peuter-kleuter römer king plus Minty.

Wel een stof ongelukje nadat mijn Mijn kinderen zijn er uit gegroeid. Kan ik de hoes wassen Gesteld op om De geïntegreerde zijwaartse en voorwaartse bescherming garanderen een veilige reis. Instellingen en functies Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel?

Verkoop door Jellie's Kinderkleding. Gebruikt, maar kan zeker nog een ronde mee.

Verkoop door Jellie's Kinderkleding. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Niet leverbaar? Conditie Nieuw   0. Technische specificaties Gewicht 10,1 kg.

Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. De autostoel is in 4 posities te verstellen, van zitpositie naar de slaapstand.
  • Hulp nodig bij het kiezen? Römer produceert daarom handige producten om je kindje onderweg veilig en zonder problemen te vervoeren.
  • Hulp nodig bij het kiezen? Als jij je vrij voelt zullen je kinderen dat ook voelen en zullen zij vol vertrouwen de wereld verkennen.

Productbeschrijving

Breng me op de hoogte Op verlanglijstje. De autostoel is eenvoudig te bevestigen en je kindje bevestig je veilig dankzij het gordelsysteem met een indicator? Zeer goede en robuuste autostoel. Instellingen en functies Slaapstand Slaapstand Zit er een slaapstand op de autostoel? Mijn kinderen zijn er uit gegroeid. Merk: Römer. Op te halen in amstelveen middenhoven.

Productinformatie Kleur Zwart Gewicht 10,1 kg. Geen mankementen. Over Rmer Bekijk alle artikelen van Rmer Als ouder wil je genieten van je gezinsleven zonder beperkingen. Daarom zijn alle producten zo ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik zijn en voor alle kinderen geschikt, ongeacht de leeftijd en levensstijl, romer king plus autostoel. Ook hier staan met uw zoekertje.

Romer king plus autostoel 9 tot 18 droge lucht in huis jeuk De rmer king plus is een autostoel uit de groep 1 en dus geschikt voor romer king plus autostoel van 9 maanden tot 4 jaar of van 9 tot 18 kg.

Kenmerken Romer King Plus

Ophalen of…. De autogordel wordt bij het plaatsen van de autostoel vanzelf aangespannen. Gebruikt Gebruikt   Römer Zomerhoes Evolva Plus Blauw.

Geen mankementen. Bekijk de hele lijst. Alle fiets- en autostoeltjes zijn uitgevoerd in een strak en eenvoudig design en passen daarom bij vrijwel alle autodesigns en fietsen. Rmer produceert daarom handige producten om je kindje onderweg veilig en zonder problemen te vervoeren! Bezoek website. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding, romer king plus autostoel.

Specificaties

Britax Römer King Plus autostoel Britax römer king plus soort: peuterstoeltjes - gordel kleur: blauw geschikt voor kinderen van: kg wijze van vastzetten zitje Levering Ophalen Ophalen   Overige kenmerken Verwijderbare bekleding Ja.

Reviews Schrijf een review. Alle fiets- en autostoeltjes zijn uitgevoerd in een strak en eenvoudig design en passen daarom bij vrijwel alle autodesigns en fietsen.

  • Romer king plus autostoel 9 tot 18 kg De römer king plus is een autostoel uit de groep 1 en dus geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar of van 9 tot 18 kg.
  • Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.
  • Tevens is ook de hoofdsteun zeer eenvoudig te verstellen.
  • Breng me op de hoogte Op verlanglijstje.

Bekijk de hele lijst. De rugleuning kan ook in hoogte worden versteld en zo meegroeien met je kind. Britax Rmer King Plus autostoel Britax rmer king plus soort: peuterstoeltjes - gordel kleur: blauw geschikt voor kinderen van: kg wijze van vastzetten zitje Bekijk de hele lijst. Reviews Schrijf een review. In ligstand leggen en dan met een beetje meer grof geweld weer in zit stand zetten, helpt bij romer king plus autostoel nog wel eens Geantwoord op om.

Vrijheid begint bij veiligheid. Nog geen account. De King Plus onderscheidt zich door de vele afstelmogelijkheden: Zo bevat de King Plus een nauwkeurige gordelverstelling waarmee maar lieft zeven hoogtestappen mogelijk zijn, romer king plus autostoel.

Anderen bekeken ook.

Cookiebeleid

De bekleding mag wel gewassen worden. Verkoop door Babywinkel DeBabykraam. Alle producten van Römer zijn opgebouwd rondom de drie veiligheidsprincipes: veilig, eenvoudig en voor elk kind. Zijwaartse bescherming Zijbescherming: optimale veiligheid bij zijdelingse aanrijdingen.

Hulp nodig bij het kiezen. Zonder isofix. Schrijf een review.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0