• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer gebruik je een uitroepteken

Gegevens
Gemaakt door: 22.07.2019
Auteur: Nurhan
Bekeken: 651

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Volg ons facebook linkedin linkedin-groep twitter youtube. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Klik hier voor meer informatie.

Of ik begin aan…? Registreer je gratis! Lees verder 30 jul artikel. Ik baal van vergadertaal 30 jul Sponsored. Plaats antwoord. Vraag volgen.

Heb jij een proactieve en kritische houding ten opzichte van de uit te voeren werkzaamheden en denk jij graag mee op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied. Doe de deur dicht! De gebruikte url is dubbel. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 jun om Heel goed gedaan?

 • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?
 • Lees verder 30 jul artikel.

Punten, vraagtekens en hoofdletters

Hoe vraagt u subsidie aan? Opleidingen over communiceren. Of ik begin aan…? Plaats antwoord. Hoe meldt u zich aan? Het geeft aan dat je de fout niet voor eigen rekening neemt en betekent zoveel als sic.

Speech houden: tips 18 jun

 • Ga weg!
 • Vacatures Administratief medewerker Inkoop uur.

Hoe gebruik je het. Aartjan van Erkel adviseert digitale schrijvers op zijn site schrijvenvoorinternet. Wilt u het formulier binnen drie werkdagen invullen en terugsturen. Wat gaan we doen. Management Support over ons e-mailnieuwsbrief vakbase opleidingen incompany magazine vacatures adverteren partners.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Voor het gebruik van een uitroepteken bestaat een simpele regel: je plaatst hem na een uitroep. Lees verder 30 jul artikel.

Wanneer gebruik je een uitroepteken en communiceren. In zakelijke teksten is een vraag ook vaak een retorische vraag. Hoe meldt wie is de moeder van sharleyne zich aan. Ik baal van vergadertaal 30 jul Sponsored. Aartjan van Erkel adviseert digitale schrijvers op zijn site schrijvenvoorinternet.

Een uitroepteken of uitroepingsteken is een leesteken dat wordt gebruikt om nadruk te geven aan een woord of zin. Het geeft aan dat je de fout niet voor eigen rekening neemt en betekent zoveel als sic.

Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Hoewel je geen antwoord verwacht op een retorische vraag, volgt ook na deze vraagzin het?

Wilt u het formulier binnen drie werkdagen invullen en terugsturen?

Voor het gebruik van een uitroepteken bestaat een simpele regel: je plaatst hem na een uitroep, wanneer gebruik je een uitroepteken. Management Support over ons e-mailnieuwsbrief vakbase opleidingen incompany magazine vacatures adverteren partners? Een ander gebruik van het uitroepteken tussen haakjes is het aangeven van sarcasme of ironie. Schrijf in voor onze gratis nieuwsbrief Aanmelden Nieuwsbrief Management Support. Soms volgt op een fout in een citaat een uitroepteken tussen haakjes.

Populaire vragen in deze categorie. Het geeft aan dat je de fout niet voor eigen wanneer gebruik je een uitroepteken neemt en betekent zoveel als sic!

Ik weet dat het populair is, maar beter is het om het alleen te doen als je cht iets wil benadrukken.

Weg met het uitroepteken?!

Hoewel je geen antwoord verwacht op een retorische vraag, volgt ook na deze vraagzin het? Aanmelden Nieuwsbrief Management Support. Registreer je gratis!

Daar geloof ik niks van. Begrijpelijk, want wie zit er nou te wachten op de emoties van de schrijver? Wat bedoelt u.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.08.2019 06:34 Duc:
   Kijk maar eens:.

   26.07.2019 22:08 Marceline:
   Stel je vraag!

  Ten anker

  Vond