• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bibliotheek midden brabant tilburg

Gegevens
Gemaakt door: 02.10.2019
Auteur: Brady
Bekeken: 246

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een belangrijk deel van de organisatie bevindt zich achter de schermen. Agenda Taalhuisspreekuur 't Sant Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? De Bibliotheek Midden-Brabant heeft zestien vestigingen.

Het gaat steeds vaker via internet. Kennis en verhalen veraangenamen je leven en zijn bagage voor je toekomst. Ook de Bibliotheek blijft verder kijken. Lees meer over de workshop. Home Rondleidingen langs de collectie Waar zijn de waargebeurde verhalen gebleven? Wij nemen boeken voor je mee.

Daarvoor heb je kennis en verbeeldingskracht nodig. Bij het Wise-team zitten de juiste mensen op de juiste plek. Juridisch spreekuur Rechtwijzer Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over. Meer informatie. Brabant C is een uniek fonds dat in Brabant investeert in kunst en cultuur. Ik ben blij te zeggen dat we die samenwerking hebben gevonden met het bibliotheek midden brabant tilburg van Wise.

 • Als ANBI wil de bibliotheek openheid geven over de doelstelling, activiteiten en financiën. En daarna kunnen wij die persoon ook benaderen met onze dienstverlening.
 • Seats2meet Je ontmoet elkaar bij Seats2meet! Lees snel verder via onderstaande link.

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Andere voordelen: Inspirerende omgeving Gratis wifi Voldoende stroompunten StadsCafé Grote collectie Leesplekken Labs en expositieruimte Overlegruimtes te huur Publieke computers Kopieerapparaat, scanner en draadloze printer Winkels en supermarkten op loopafstand.

Toen ging het meer om ontsluiting van collecties, nu verrijk je de catalogus met het menselijke aspect: lokale kennis altijd online beschikbaar en voor iedereen te gebruiken. Een belangrijk deel van de organisatie bevindt zich achter de schermen.

Bibliotheek helpt mensen met vragen over de digitale overheid Ruim 4 miljoen mensen kunnen moeilijk of niet omgaan met deze digitale overheid.

 • Naast onze eigen leden krijgen we zo ook veel aanloop van anderen," vertelt Nathan Speekenbrink, productmanager Digitale Bibliotheek. Samen met het Wise-team werkt de Bibliotheek Midden-Brabant nu aan het verder ontsluiten van lokale kennis, de Human Library.
 • Agenda Taalhuisspreekuur 't Sant Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Brabant C is een uniek fonds dat in Brabant investeert in kunst en cultuur.

Waar zijn de waargebeurde verhalen gebleven. Maar hoe pak je dat dan aan. Bekijk dan onze cursussen.

Bibliotheken en overheidsorganisaties hebben daarom de bibliotheek midden brabant tilburg ineen geslagen om burgers dicht bij huis te ondersteunen In de Bibliotheek LocHal vind je verschillende soorten werk- en studieplekken: hoe hoger in het gebouw, hoe stiller de werkomgeving.

Kom dan naar onze gratis cursusmarkt op zaterdag 7 september.

E-books voor leden

Bekijk dan onze cursussen. Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Wil je één van de stilteruimtes voor jezelf, dan is het wel verstandig deze te reserveren.

Ga je scheiden. Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus kleurt Tilburg rood, bibliotheek midden brabant tilburg. We zorgen ervoor dat het maken van kennis nog aangenamer wordt. We zijn tijdens de implementatie veel te weten gekomen over onszelf. Voor de bibliotheek is het belangrijk dat leden en bezoekers eenvoudig hun weg kunnen vinden.

Zoeken in de catalogus?

Meer informatie? De LocHal langs de lat. Denk aan cursussen, lezingen en tal van andere inspirerende activiteiten. Werkplekken In de Bibliotheek LocHal vind je verschillende soorten werk- en studieplekken: hoe hoger in het gebouw, hoe stiller de werkomgeving. Gedurende die uren kun je zelfstandig materialen zoeken, lenen en inleveren.

Privacy- en cookiestatement. En wat staat er eigenlijk in het WoordLab. We verbreden en bibliotheek midden brabant tilburg onze rol en versterken de verbinding met de samenleving. Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden, bibliotheek midden brabant tilburg. De Bibliotheek LocHal haakt aan met een inhoudelijk programma. Denk aan cursussen, lezingen en tal van andere inspirerende activiteiten. Er is voor ieder wat wils, bekijk op de website Zestien vestigingen De Bibliotheek Midden-Brabant heeft zestien vestigingen.

Ga je scheiden. Juridisch spreekuur Rechtwijzer Heb je iets ruimte onder open trap benutten en ben je daar ontevreden over.

Meld je aan voor de LocHal-nieuwsbrief. Ben je na de verhuizing naar de Bibliotheek LocHal de weg in de collectie een Hij geeft een presentatie in de bibliotheek en beveelt dan ook een aantal boeken aan.

We zorgen ervoor dat het maken van kennis nog aangenamer wordt.

De Bibliotheek LocHal haakt aan met een inhoudelijk programma. Meer bedrijven bij de LocHal. Overzicht van deze bibliotheek Met 16 bibliotheekvestigingen de grootste openbare bibliotheek van Noord-Brabant Actief in een werkgebied van Onze online catalogus vind je op de website van de Bibliotheek midden brabant tilburg Midden-Brabant: zoek in onze collectie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.10.2019 10:28 Raïsa:
   Meld je aan voor de LocHal-nieuwsbrief.

  Ten anker

  Vond