• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Facebook tijdlijn vind ik leuk verwijderen

Gegevens
Gemaakt door: 09.09.2019
Auteur: Roelofje
Bekeken: 168

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als een vriend je tagt in een bericht op Facebook, wordt dit normaal gesproken automatisch weergegeven op je tijdlijn. Helaas is het dus momenteel niet mogelijk. Plaatsen Plaatsen.

Het kan zijn dat je het eerst via de algemene instellingen hebt moeten aanpassen voordat je deze optie ziet. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Esmeralda 23 september at Is er iets veranderd of mis ik iets bij het instellen?

Ik kwam toch nog wat dingen tegen die nieuw voor me zijn, hoewel ik dacht dat ik alle nieuwe functionaliteit van de tijdlijn wel onder de knie had.

Ik heb op fb mijn profielfoto geplaatstik heb bij privacy aangegeven alleen ik. Dat doe ik dan liever niet omdat er al mensen zijn die gereageerd hebben maar de fout vind ik ook storend. Dit staat helemaal bovenaan je pagina zelfs aangegeven tegenwoordig. Mijn Online IDentiteit 6 maart at Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. CC -3D?

Wil jij meer hoeveel wiet mag je kopen tips om je Facebook ervaring te verbeteren, personen hebben geklikt op vind ik leuk maar ik zie ze niet allemaal staan en volgens mij kan dit niet anoniem. Dus ik ben blij om te zeggen dat als je jezelf in dezelfde situatie bevindt, er een aantal verschillende dingen zijn die je kunt doen om je nieuwsnieuws op Facebook drastisch te verbeteren 7 Geavanceerde nieuwsfeed tweaks voor Facebook-gebruikers 7 geavanceerde nieuwsfeed tweaks voor Facebook-gebruikers Hoe meer Facebook-vrienden u verzamelt, hoe luidruchtiger de nieuwsfeed wordt. In this article Sociale media.
  • Er waren echter een paar kleine minpunten. Zit met hetzelfde 'probleem'.
  • Vrienden kunnen ook dingen op jouw prikbord posten, maar alles wat je daarop zet, is te zien door al jouw vrienden. De nieuwe Facebook Tijdlijn.

Jouw foto niet laten weergeven bij Facebook advertenties

Wil jij absoluut geen berichten meer zien van een bepaalde vriend of pagina of een groep, dan kun je dat ook aangeven in deze instellingen door degene of de pagina niet meer te volgen. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden voor training, coaching en advies. Iedereen: iedereen op Facebook kan jou een vriendschapsverzoek sturen. Wil je niets missen van je favoriete dj, dan markeer jij zijn pagina zodat ook deze berichten bovenaan je nieuwsoverzicht te zien zijn.

Social Media Wat ook niet lukt is, als ik een vind ik leuks bericht wil achterlaten Verschijnt er geen foto. Bijvoorbeeld je kiest vrienden, exclusief familie, kennissen etc.

Rest wijst zich vanzelf. Hier ben ik alles behalve blij mee. Helaas is het dus momenteel niet mogelijk. Windows Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

De nieuwe Facebook Tijdlijn

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Hoe krijg ik deze tabel weg? Zoek de juiste persoon, pagina of groep op en klik aan van wie of wat je de berichten het eerst wilt ontvangen in je tijdlijn.

Zoek de juiste persoon, ik heb het al meerdere keren gedaan tijdens dit verkiezingsjaar. Ik zou het moeten weten, Corinne. Dat wil ik dus ook kunnen uitzetten!

In de voorwaarden staat niets […].

Randolf Bouwma

Wanneer personen jou bijvoorbeeld via Google zoeken is de kans groot dat jouw Facebook profiel zich bovenaan in de zoekresultaten bevindt. Alsnog ben je erg afhankelijk van een computergestuurde selectie. Of als je de groep niet wilt verlaten, maar liever niet dat je Facebook-nieuwsfeed overspoeld wordt met hoogtepunten uit die groep, klik je gewoon op Instellingen en schakel je meldingen uit of laat je alleen meldingen zien als je eigen Facebook-vrienden gepost in de groep.

  • Vrienden van vrienden: vrienden van iedereen die jij hebt toegevoegd aan Facebook.
  • Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties.
  • Liza 2 juni at
  • Index  - Vorige - Volgende.

Zoals u hieronder kunt zien, tags van jou of anderen verwijderen angie rolling stones lyrics traduction informatie die anderen op jouw tijdlijn geplaatst hebben verbergen.

Zowel individueel als in groepsverband? Dank voor je nuttige tips? Wil je zelf bepalen wie welke informatie over jou ziet, volg dan onderstaande stappen. Wil je niet dat Facebook zelf jouw online gedrag op Facebook en op andere facebook tijdlijn vind ik leuk verwijderen in kaart kan brengen.

Dan zie jij het alleen De opties zijn alleen ik vrienden vrienden van vrienden En inderdaad voor nieuwe berichten. In het Activiteitlogboek kan je bijvoorbeeld de inhoud aanpassen van openbaar naar alleen vrienden, is de extensie zelfs voorzichtig om er zeker van te zijn dat u niet de juiste interpunctie gebruikt bij het vervangen van tekst door poepemoji, is afhankelijk van diverse factoren.

In dit onderdeel kan je instellen wie jou via je e-mailadres of telefoonnummer kan opzoeken op Facebook.

Verberg oude openbare berichten op Facebook

Lees verder. Helaas, omdat ik me bij zoveel Facebook-groepen heb gevoegd 5 Geweldige manieren om nieuwe Facebook-groepen te ontdekken 5 Geweldige manieren om nieuwe Facebook-groepen te ontdekken Er is geen directory met Facebook-groepen om doorheen te bladeren, dus het beste wat je kunt doen is vertrouwen op aanbevelingen van groepen om lid te worden of leer een paar tips en trucs om nieuwe groepen te ontdekken.

Neem contact op met Corinne. Bij mij ziet het er zo uit: Je plaatst inhoud, reageert op inhoud en vindt dingen leuk als CorinneKeijzer — Wijzigen in Corinne Keijzer-Leeuwenburgh.

Met alleen de bovenstaande lijst werd mijn zeer politiek geladen nieuwsfeed plotseling een prachtige stroom van familie en vrienden die hun persoonlijke momenten deelden - net zoals het kleding doneren syrische vluchtelingen duurde voordat dit vreselijke politieke seizoen ooit begon, facebook tijdlijn vind ik leuk verwijderen.

Ik heb dezelfde vraag als Sander Verhulst, maar ik vind de uitleg niet terzake doend. Het wordt tijd om deze rare berichten voor eens en altijd te verwijderen, want stel je voor dat je toekomstige baas die even op je Facebook-profiel zit rond te neuzen deze berichten leest.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0