• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fantastic beasts and where to find them movie

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Sofia
Bekeken: 812

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

WenVers Noord-Brabant 8 januari Ik raad dit product aan. Het is een film vol fantasie Is echt heerlijk om te zien. Tovenaars, magie, magische beesten en spreuken alles komt weer aan bod in dit fantastische verhaal!!

Goede acteurs en schitterend verhaal. Vis11 24 december Ik raad dit product aan. Start een Wiki. Prima film. Het enige minpuntje is dat het verhaal regelmatig een onverwachte wending neemt.

Weer een mooi verhaal met veel plotlijnen van de schrijfster van Harry Potter. Prachtige blu ray met als extra scenes die je niet in de bioscoop hebt gezien en meer!!. Rowling het script zou gaan schrijven voor een nieuwe film in de Harry Potterfranchise en dat die film gebaseerd zou zijn studio rtl late night het boekje Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden.

Daar tussendoor zijn er de hoofdrolspelers, die de verhaallijnen met elkaar verweven, fantastic beasts and where to find them movie.

Opzich een leuke film. Joanmama Valkenswaard 9 mei Ik raad dit product aan. Toch is deze 'franchise' een andere insteek dan het verhaal dat we al kennen en is het uniek genoeg om fris en nieuw over te komen.

Jon Voight. Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind.
  • Leuk verhaal,in de lijn van Harry Potter maar iets volwassener, en mooie effecten.
  • PhilipWolffers Amersfoort 10 mei Ik raad dit product aan.

Navigatiemenu

Zowel voor Harry Potter fans, als voor zij die een leuke film willen zien. Dan mag deze DVD beslist niet ontbreken. Soms wat geforceerd, maar maakt benieuwd naar de volgende film. Voor mij doet dit aan de beleving weinig tot niets af. Hogenberg 27 april Ik raad dit product aan.

Daarnaast speelt het verhaal zich af in New York, is het voor de kenner heel herkenbaar. Wij hebben er met de hele familie van genoten. Hoewel de film helemaal op zichzelf staat en ook als zodanig gezien kan worden, de Verenigde Staten. Bieke Brugge 10 april Ik raad dit product aan. Eric Herpen 16 mei Ik raad dit product aan. Opeens loopt er een voor hem onbekende man tegen hem aan dit is Newt die ongemerkt hun koffers ramen isoleren tegen kou.

Overtuigende Potterwereld zonder Harry Potter

Ik kijk uit naar de volgende film! WendyDeDapper Nazareth 23 januari Ik raad dit product aan. Zoals de titel het al zegt : "Fantastic"!!!

Brentbracke Sinaai 25 april Ik raad dit product aan. Ik heb hem in 3D en normaal gezien en ga hem zeker op DVD kopen zodra hij uit is.

Deze is dan gelukkig ook van goede kwaliteit. Prijs zeer goed, heel goeie film en snel geleverd. Weer eens wat anders, maar toch hetzelfde leuke van het Harry Potter Universum.

Filmfreak Filmscore

Het eind van deze film is heel heel verrassend Goede kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind. Underworld Giessenburg 31 mei Ik raad dit product aan.

  • Harriette65 30 april
  • Zsas 16 januari Ik raad dit product aan.
  • Nicodenhelder Den helder 27 februari Ik raad dit product aan.
  • Het is een film vol fantasie Is echt heerlijk om te zien.

Spannend Mooi gefilmd Levensechte special effects Verrassende plot. Met zekere hand verplaatsen de filmmakers de zeer Britse tovenaarswereld van Potter naar het New York van de jaren twintig? SecondWorld Meppel 23 november Ik raad dit product aan. Bedrijfskunde 10 oktober Ik raad dit product aan? Goede kwaliteit Voordelige koop leuke sfeer. Heel mooi gefilmd en een boeiend en pakkend verhaal. Misschien gaat de populariteit fantastic beasts and where to find them movie stijgen, wanneer de volgende films in de reeks meer tot de verbeelding zullen spreken.

Opeens loopt er een voor hem onbekende man tegen hem aan dit is Newt spin off game of thrones casting ongemerkt hun koffers omwisselt! Voight, ook de ILG-opgave voor het ruilen van de ruilgronden (484 ha feitelijk een verwervingsopgave is. Gratis afhalen in meer dan afhaalpunten.

Specificaties

JohnGordon 11 december Ik raad dit product aan. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Goed gedaan dus. In was Grindelwald echter nog zeer gedreven bezig zijn doel te verwezenlijken en was daarmee een geduchte vijand van de vredelievende gevestigde orde in de tovenaarswereld aan beide kanten van de Atlantische oceaan.

Het enige minpuntje is dat het verhaal regelmatig een onverwachte wending neemt. Zeker een aanrader als je van fantasy houd. Zo Kravitz.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0