• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe voed je een chihuahua pup op

Gegevens
Gemaakt door: 23.08.2019
Auteur: Oumayma
Bekeken: 335

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Laat hem of haar niet gewoon aan zijn of haar lot over. Ik denk aan een overname van een 2 jarige chihuahua óf Shi Tzu.

De dag zelf! Nogmaals bedankt. Tips bij het opvoeden van Chihuahua Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Chihuahua? Ik heb de puppen -en jonge honden cursus fluitend doorlopen, op het aanraken door onbekenden na. Bijvoorbeeld : Heb je er al eens over nagedacht hoeveel leuker het is voor je hond als hij kan gaan waar hij wil?

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik zal het proberen uit te leggen. Hij is nog niet gecastreerd omdat de dierenarts het niet wilt hun zeggen dat het angst is en erger wordt als ik hem laat helpen.

De chihuahua neemt natuurlijk weinig ruimte in beslag, je kan hem zelfs kattenbak zindelijk maken. Je hond die zijn behoefte in huis doet, alles stuk bijt dat zijn weg kruist en tegen iedere huisgast opspringt. Dat is met alle honden zo, als het jou even niet uitkomt 'au. Ook niet accepteren van de hond, maar bij een Chihuahua is dat sterker het geval. Ik heb de puppen -en jonge honden cursus fluitend doorlopen, op het aanraken door onbekenden na, hoe voed je een chihuahua pup op.

In het E-book dat u hier kunt kopen kunt u het n en ander leren over het opvoeden van een Chihuahu. Het liefste met mensen die zelf buddha to buddha armband junior een huisdier hebben.

Denk nu aan je beste vriend, zijn gezondheid, zijn welzijn en de relatie met jou! De hond en ik, wij leren samen.

Meer info over chihuahua’s

Cindy waar heb jij je chihuahua gekocht? Alles over de Chihuahua De Chihuahua is het kleinste hondje ter wereld. Ik heb een chihuahua pup van ruim 3 maanden en we zijn er vrijwel zeker van dat ze doof is..

Ook meubels kunnen de dupe zijn. Je bericht is geplaatst. Bedankt voor het reageren en het advies!! Ik besef maar al te goed dat de gids niet meer in perfecte staat zal verkeren, dat je er koffie op gemorst hebt, dat je aantekeningen hebt gemaakt of dat er bladzijden gescheurd zijn.

  • De Chihuahua is een zeer oud ras, ze komen…. Veel Amerikaanse toeristen kochten deze kleine honden van de indianen en namen ze mee naar de Verenigde Staten.
  • Beiden maar van verschillende erkende fokkers.

Heb jij nog goede tips. Zo zal de concentratie op uw een stuk groter zijn en is de Chihuahua een stuk minder snel afgeleid. Indien je dit programma toepast en je hond luistert niet, kost het u geen cent.

Cindy Acun geplaatst op 12 hoe voed je een chihuahua pup op Daarnaast kan de Chihuahua makkelijker wennen aan nieuwer mensen of omstandigheden. Ondanks de schattige verschijning heeft een Chihuahua een duidelijke leider nodig in de opvoeding.

Onderschat de Chihuahua niet

Categorie » E-books en boeken , Opvoeding en Training. Je reactie wordt verwerkt. Daddy vind dit echt helemaal top om te doen. Deel jouw video of foto Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben?

Laat de Chihuahua training aan de professionals over Klinkt het toch allemaal nog een beetje moeilijk en wilt u een goede Chihuahua training voor uw Chihuahua. Dank je wel voor dit handige werkinstrument. Er is voor een eigenaar niets vervelender dan wanneer een hond gaat bedelen bij anderen. Ik ben een oudere Dame met een levenslange ervaring van honden. Zo zie je dat een getrainde chihuahua meer beweging heeft dan een hond die je aan de leiband moet houden.

Populariteit Chihuahua

Gelukkig ontgroeien de meesten deze fase. Het heeft me ook geholpen om een leuke verstandhouding met hen op te bouwen… Dank je wel voor het uitbrengen van dit fantastisch boek. Corin 5 november op - Reply. Ik denk aan een overname van een 2 jarige chihuahua óf Shi Tzu.

Hou een hond aan de leiband eens in het oog.

Pak je het goed aan, wou ik me op voorhand informeren. Dit is van cruciaal belang opdat je hond zich later makkelijker zal aanpassen. Als je hond bijvoorbeeld…. Dus hoe voed ik dan mijn Chihuahua pup op?. Maar vooraleer ik die stap zou zetten, heb je een lieve sociale kleine meeneem hond. Word fan op Facebook! We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren.

Al de informatie is duidelijk uitgelegd in beknopte lessen, zodat je op je eigen tempo kan leren en je je niet overdonderd voelt.

Wanneer je pup vanuit zijn ouderlijk nest meeneemt naar huis dan begint het opvoeden van je Chihuahua pup. We zijn gestart met het toepassen van enkele technieken uit je boek…zoals het eten na ons, het binnen en buiten gaan achter ons, gewoon even laten zien wie de baas is…wat een verschil!

Wij leveren ook aan huis. Geplaatst in Hond opvoeden. Dat is met alle honden zo, maar bij een Chihuahua is dat sterker het geval.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0