• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan ik apk keuren op zaterdag

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Nadège
Bekeken: 436

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zo sta je dus nooit voor vervelende verrassingen achteraf. Maak gelijk een afspraak.

Tijd voor de APK In Europa is het wettelijk verplicht dat iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Cuijk Welke datum heeft uw voorkeur? Kan de APK keuring ook op zaterdag worden gedaan? Waarom moet mijn auto APK gekeurd worden?

Daarnaast loopt u het risico op een boete van de politie als u wordt aangehouden.

Hoe weet ik wanneer mijn auto APK gekeurd moet worden. Hoe weet ik wanneer mijn auto APK gekeurd moet worden. Je kan ons bellen, mailen of online je afspraak inplannen. Het is dus niet mogelijk om een auto op zaterdag of zondag te laten keuren. Wij weten pas dat uw elisabeth von thurn und taxis alter is geselecteerd voor een steekproef als de door ons uitgevoerde APK keuring is afgerond.

Contact opnemen Afspraak maken. Bij een schorsing is de auto vrijgesteld van wegenbelasting, verzekering en APK. Wat houdt een steekproef voor de APK keuring in?
 • Neem gelijk contact met ons op.
 • Een APK keuring duurt een half uur tot een uur. Zo sta je dus nooit voor vervelende verrassingen achteraf.

Weet jij het antwoord?

Vergeet nooit meer uw APK keuring. Maak online een afspraak of bel APK keuring. Deze melding krijgt u eenmalig.

Goed om te weten: Als je vandaag een afspraak voor een APK maakt, kan je auto vaak de volgende werkdag al terecht. U ziet vervolgens onder het kopje APK de vervaldatum.

Blijkt uit de APK dat er kan ik apk keuren op zaterdag noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Zij moeten hier echter wel bereikbaar voor zijn. Zodra de auto is gekeurd, nemen we telefonisch contact met je op. Daarna 2 keer om de 2 jaar.

U ziet vervolgens onder het kopje APK de vervaldatum. Autos vanaf bouwjaar met een benzinemotor of LPG-motor met een geregelde katalysator krijgen bij de APK een viergasmeting.

Is je benzineauto ouder dan 8 jaar. Sinds hoeft u deel 1 van het kentekenbewijs niet meer mee te nemen.

Hoe vaak moet je je auto APK laten keuren?

Gratis APK? Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Ook kan je de APK combineren met een grote beurt ,  merkbeurt  of oliewissel.

Ik maak graag gebruik van vervangend vervoer! Daarmee wordt bepaald of de auto niet meer uitlaatgassen uitstoot dan wettelijk toegestaan is, kan ik apk keuren op zaterdag. Als de auto is afgekeurd voor de APK dan is er een reparatie nodig om de auto weer in orde te krijgen en alsnog APK te laten goedkeuren.

Ik wil graag mijn auto op laten halen en terug laten brengen. Normaal gesproken krijgt u van de RDW een brief waarin staat de auto binnenkort weer gekeurd moet worden!

APK op zaterdag

U mag wel met uw auto naar een keuringsstation rijden als u aan kunt tonen dat u een afspraak heeft. Goedgekeurd de beste. U hoeft enkel met de auto te komen.

 • De APK keuring is slechts een momentopname.
 • Sinds hoeft u deel 1 van het kentekenbewijs niet meer mee te nemen.
 • Ja, wachten op de APK keuring van uw auto kan.
 • Hieronder enkele artikelen die wellicht ook voor jou interessant zijn.

Ik wil graag mijn auto op laten halen en terug laten brengen. Uw auto mag tot de herkeuring is afgerond het autobedrijf niet verlaten. Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring APK wordt je auto nagelopen op de kan ik apk keuren op zaterdag veiligheids- en milieueisen die er vanuit Europa zijn gesteld, kan ik apk keuren op zaterdag.

Is je benzineauto ouder dan 8 jaar. Daarnaast loopt u het risico op een boete van de politie als u wordt aangehouden. Bel direct om te kijken wat de oplossing is.

Jouw auto mag tot de herkeuring is afgerond ons bedrijf niet verlaten. Bij een schorsing is de auto vrijgesteld van wegenbelasting, verzekering en APK.

Welkom bij de werkplaats van Nabuurs Welke aanvullende onderhoudswerkzaamheden dienen volgens u uitgevoerd te worden.

Wanneer moet mijn auto APK gekeurd worden? Om die reden is een APK op zaterdag of zondag helaas niet mogelijk. Wat is het verschil tussen APK en onderhoud? Dus inclusief BTW en afmelden.

Wat houdt een steekproef voor de APK keuring in! Lees meer over een verlopen APK, kan ik apk keuren op zaterdag. Tijd voor de APK In Europa is het wettelijk verplicht dat iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks gekeurd wordt. Als de auto is afgekeurd voor de APK dan is er een reparatie nodig om de auto weer in orde te krijgen en alsnog APK te laten goedkeuren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.10.2019 10:10 Iain:
   Door verder te gaan op de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Tussen 8.

  Ten anker

  Vond