• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Muziek als beltoon iphone app

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Elke
Bekeken: 336

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Beltonen voor iPhone! Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Dit betekent dat u eerder een andere computer hebt gebruikt om het apparaat te synchroniseren en iTunes kan geen synchronisatie uitvoeren zonder eerst alle iTunes-materiaal op het apparaat te wissen en te vervangen.

Op een Mac is het al geïnstalleerd. Deze optie wordt mogelijk niet weergegeven als u alle eerder aangeschafte tonen al hebt gedownload, of als u nooit tonen hebt gekocht. Check deze wikiHow voor instructies over het converteren van de meeste typen audiobestanden naar MP3 formaat. Tags iPhone iTunes mp3 muziek ringtone. Ga akkoord met de wijziging.

Bestel nu Abonneren. Gebruikersnaam: E-mail:. Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen?

Tik op de naam van een beltoon of meldingstoon om deze te horen en stel deze in als het nieuwe geluid. Zet de tijden, moet je helemaal overnieuw beginnen, in de Start- en Stopvelden.

Klik op 'Toepassen' om de beltoon over te zetten.

Schermafbeeldingen

Als u de optie voor het verwijderen van een toon niet ziet, moet u 'Beheer muziek en video's handmatig' mogelijk uitschakelen: Klik linksboven in iTunes op.

Je moet het liedje aan je iTunes-bibliotheek toevoegen voordat je er een beltoon van kan maken. Tik op 'Beltoon' of 'Sms-toon' en kies een nieuw geluid. Hierdoor wordt het makkelijker om een fragment te maken. Als u handmatig aangepaste tonen hebt toegevoegd aan uw iOS-apparaat, kunt u deze via iTunes van het apparaat verwijderen. Artikel schrijven. Koppel je iPhone aan iTunes op je laptop en klik op het telefoonicoon dat rechts van de drie puntjes staat.

 • Check deze wikiHow voor instructies over het converteren van de meeste typen audiobestanden naar MP3 formaat.
 • Als de stappen goed werden uitgevoerd, staat het liedje nu ook bij je ringtonen. Zo kan je het leukste deel van het liedje gebruiken als beltoon en bovendien is het voor langere liedjes noodzakelijk om ze eerst te trimmen alvorens je ze überhaupt kan gebruiken als ringtone.

Lees ook. Sleep het. Open de app Contacten. Je topic is geplaatst. Ringtones and Live Wallpapers. Thomas-1Gerelateerde artikelen. Verbind je iPhone met de computer.

Als de beltoon of toon eerder verscheen in de iTunes-bibliotheek, kunt u deze vinden in de map 'Tonen' of de map 'Beltonen' van de map 'iTunes-media'. Er is een e-mail verstuurd naar.

Je kunt de ringtone nu naar je iPhone overzetten. Als je het nieuwe fragment met je iPhone hebt gesynchroniseerd, kun je het als je algemene beltoon instellen of aan een bepaald contactpersoon toewijzen.

Je ziet eronder velden voor start- en stoptijden. Als je hier op Ringtone drukt kun je uit al je tonen kiezen. Uiteraard wens je niet dat de ringtone in je iTunes-bibliotheek blijft staan, muziek als beltoon iphone app. Een iPhone, iPad of iPod touch wordt geleverd met muziek als beltoon iphone app geluiden, ik zag daar 1tje poepen en de andere kwamen er al bij staan om op te eten nog voor het soms op de grond viel :s.

Recorder will allow to record family and friend voices as ringtones. Zo kan je het leukste deel van het liedje gebruiken als beltoon en bovendien is het voor langere liedjes noodzakelijk om ze eerst te trimmen alvorens je ze berhaupt kan gebruiken als ringtone. U ziet mogelijk een bericht waarin wordt gemeld dat het apparaat met een andere bibliotheek is gesynchroniseerd.

Beschrijving

Een ringtone bestaat namelijk uit maximaal 40 seconden. Categorieën iTunes. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Plaatsen Plaatsen.

Probeer het opnieuw. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Windows 7 en ouder - Open het Configuratiescherm vanuit het Start menu. Plaatsen Plaatsen, muziek als beltoon iphone app. Tot slot is het ook handig om bij het originele nummer terug de start- en stoptijd te resetten.

Zo niet, dan wordt je gevraagd om de eerste instelling in iTunes te doen. Een liedje instellen als beltoon op je iPhone Medeauteur: wikiHow-redacteur.

De beltoon wijzigen.

Want als je het moet kopen houdt het op voor mij. U ziet mogelijk een bericht waarin wordt gemeld dat het apparaat met een andere bibliotheek is gesynchroniseerd. Een liedje instellen als beltoon op je iPhone Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Klik op de knop ' Control-klik of klik rechts op de toon die u wilt verwijderen en klik dan op 'Verwijder toon'. Tot slot is het ook handig om bij het originele nummer terug de start- en stoptijd te resetten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.10.2019 16:33 Aouatif:
   Open je iTunes bibliotheek.

   15.10.2019 04:42 Sjef:
   Unfortunately, ads do not belong to us, advertisers themselves decide how much and which ads are showing in a given country but we'll check it and try to change it. Het weer.

  Ten anker

  Vond