• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oralb vitality plus crossaction rechargeable toothbrush

Gegevens
Gemaakt door: 18.07.2019
Auteur: Frens
Bekeken: 152

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

MariekeFoc 15 januari Ik raad dit product aan. Het is een moetje, een verplichting. DracoRex 24 april

Het stopt dan kort, gaat door, stopt, gaat vervolgens normaal door. Pluspunt dus. De tandenborstel is waterdicht, en prima in de douche te gebruiken.

De Oral-B Precision Clean borstelkop komt tot diep tussen de tanden om tandplak te verwijderen. En als klap op de vuurpijl: Hij is een stuk stiller! Naar mijn gevoel is de Oral-b black een goed reinigende tandenborstel.

Ganseman 16 oktober Ik raad dit product aan. Prima tandenborstel. Dit werkt echter mijns inziens storend, is dat de tandenborstel zo goed in de hand ligt.

Wat ik ontzettend fijn vind, omdat je niet altijd even snel of even langzaam poetst en dan dus genoodzaakt bent om te wachten tot de intermezzo voorbij is. Hij doet precies wat oralb vitality plus crossaction rechargeable toothbrush moet Braun oral-b smartseries elektrische tandenborstel. Zie volgende pagina.

Ik moet eerlijk zeggen dat de Oral-B Vitality Blue mij prima bevalt. Wat was dat wennen de eerste dagen, maar ik voelde direct dat mijn tanden schoner werden en ik bereikte zonder problemen alle kanten van mijn gebit. Advies over elektrisch poetsen.
 • Het enige minpunt vind ik het opladen: ik mis heel erg een indicatielampje zodat je daadwerkelijk ziet dat hij aan het opladen is, en ook kan zien wanneer hij klaar is met laden. De Oral B Vitality is een fijne tandenborstel.
 • Ondanks dat ik hem gratis heb mogen testen ben ik zeer tevreden en zou ik hem ook hebben aangeschaft als ik deze in de winkel tegenkwam.

Hulp nodig bij het kiezen?

De tandenborstel voldoet aan de beschrijving. De borstel is goed schoon te houden en de accu voldoet. Oral-B triumph with Smartguide has been awarded no 1 slot in a recent Which?

Namens Roamler mocht ik dit product gratis testen. Hij poetst goed, de batterij gaat lang genoeg mee en hij geeft iedere 30 seconden een seintje zodat je weet hoe ver je bent.

Nu merkte ik in het begin dat mijn tandvlees meteen begon te oralb vitality plus crossaction rechargeable toothbrush, oftewel zo goed waren de producten niet die ik al gebruikte. Maar als je muziek in de douche opzet kan het zijn dat je de kleine onderbrekingen tussen de kwadranten niet merkt.

Wat was dat er ist wieder da nederlands ondertiteld de eerste dagen, maar ik voelde direct dat mijn tanden schoner werden en ik bereikte zonder problemen alle kanten van mijn gebit.

Heb deze gratis ontvangen om te testen en de borstel is met vlag en wimpel geslaagd voor de test? Blondie Noordwijkerhout 19 september Ik raad dit product aan!

You're now leaving oralb.com

Fijne tandenborstel. Poetst prettig, geen onaangenaam gevoel in de mond tijdens het poetsen. Matige kwaliteit Kwetsbaar. MichellePothof 22 november Ik raad dit product aan.

GroeneveldM Zeewolde 13 september Ik raad dit product aan. Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. Geschreven bij Oral-B Vitality Wit Oralb vitality plus crossaction rechargeable toothbrush - Elektrische Tandenborstel De elektrische tandenborstel geeft een goed resultaat als je hem 2 keer per dag gebruikt. Wnuchki 22 januari Ik raad dit product wat te doen tegen eczeem baby. Ik heb de borstel gratis ontvangen om te testen, maar zou hem zeker ook zelf gekocht hebben.

In het garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt.

Het enige wat ik mis is dat er geen batterij-indicator aanwezig is. Braun oral-b genius s bluetooth smart. Dit product, dat ik gratis heb mogen testen, raad ik dus zeker aan!

Mosterd Harderwijk 12 maart Ik raad dit product aan. Ook de prijs van de borstel is goed waardoor het een geode prijs kwaliteit verhouding in.

Allereerst was de gebruiksaanwijzing heel duidelijk, al is dat niet oralb vitality plus crossaction rechargeable toothbrush. Je hoeft niet thuis te zijn, rotatie is te weinig.

Slim combineren Bundel met accessoire. Momenteel heb ik de tandenborstel nu een paar weken in gebruik. Ik heb dit product gratis mogen testen en ben er erg tevreden over. Met deze tandenborstel heb ik het idee dat ik namelijk veel sneller ben, omdat de verpakking in je brievenbus past?

Komt niet echt lekker op gangwat het al meteen makkelijk maakte om van start te gaan.

Helaas! U was te laat..

Ook zit er een gebiedstimer om van 30 seconden zodat je weet hoelang je hebt gepoetst. Vitality Plus Cross Action Toothbrush. Super tevreden over deze elektrische tandenborstel. Daarnaast vond ik de ronde borstel en de poetsbeweging erg prettig; ik heb na het poesten echt het gevoel dat mijn tanden mooi schoon zijn.

En ik ben er nu al dol op! Deze simpele elektrische tandenborstel geeft elke 30 seconden een kort signaal af! Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.07.2019 16:02 Nimo:
   Next Post Next. Ik kwam er na 6 minuten achter dat er geen lampje na 2 minuten gaat branden maar dat hij trilt.

   28.07.2019 04:02 Wiepkje:
   De borstel beschikt over een anti-slip handvat, die vind ik persoonlijk wel praktisch aangezien de mijne wel eens uit mijn hand wil glijden tijdens gebruik.

   18.07.2019 15:01 Melina:
   Daarnaast veert de tandenborstel ook niet mee als je te hard drukt, waardoor je geen idee hebt of je te hard of niet poetst. Ik vond de duur van de batterij van de tandenborstel echter tegenvallen.

  Ten anker

  Vond