• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ov chipkaart studentenreisproduct doet het niet

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Philip
Bekeken: 99

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zet je studentenreisproduct stop! In deze mail staat ook het referentienummer en een wachtwoord.

Volgens DUO is mijn reisrecht ingegaan, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er nog geen studentenreisproduct klaar staat. Voor de trein geldt dat het studentenreisproduct geldig is in elke binnenlandse trein die in het spoorboekje genoemd staat. Waarom mag ik mijn rijbewijs niet gebruiken als identiteitsbewijs? De kopie van je persoonlijke OV-chipkaart vergelijken we met de gegevens op je identiteitsbewijs.

Krijg je deze bevestiging niet, dan kan het zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen. Dat kan. Ik heb een OV-vergoeding buitenland aangevraagd.

Toewijzing van een andere stopzetdatum dan je hebt aangevraagd kan verschillende oorzaken hebben:? Check je in je vrij-reizen periode in, waarin je geen gebruik meer wilt maken van het product. Doe dit in ieder geval vr de eerste van de maand, dan is de hele reis gratis. U heeft recht op gratis reizen op de daarvoor voor u geldige tijden. Het toegekende bedrag wordt binnen drie weken overgemaakt naar het rekeningnummer dat je hebt doorgegeven bij het indienen van je bezwaarschrift, ov chipkaart studentenreisproduct doet het niet.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Bij een gedeeltelijke toewijzing ontvang je het bedrag binnen drie weken na berichtgeving op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven.

Meld je aan

Je hoeft je OV-chipkaart niet in te leveren. Is het studentenreisproductnog niet gekoppeld aan jouw persoonlijke OV-chipkaart? Bestel het aanvraagformulier dan via deze site. Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen wordt.

Wil je reizen over de grens? Had je het nog niet op je oude kaart geladen?

 • Dit kun je op elk gewenst moment doen bij een ophaalautomaat. Ben je het niet eens met de stopzetdatum van je studentenreisproduct?
 • Ga direct naar content Sitemap Naar de homepage Naar de homepage reist met je mee. Ben je een nieuwe student?

De volgende bewijsstukken worden geaccepteerd bij het indienen van een declaratie van onnodige kosten door gemiste korting:. Samenreiskorting kan door een papieren kaartje te kopen met korting, ov chipkaart studentenreisproduct doet het niet, of door het product samenreiskorting voor aanvang van de reis op de OV-chipkaart te laden.

Hieronder een korte uitleg wat iedere status precies betekent: Wacht op bewijsstukken Je online ingevulde declaratieverzoek is ingediend. Dit kan niet kloppen aangezien ik nog steeds op school zit en recht op mijn studentenreisproduct heb. Voor het aantonen van ondernomen acties: originele specificatie telefoonrekening dit mag een print van een internetrekening zijn Voor boetes: originele boete geen ophogingen Overige OV-gerelateerde kosten: originele bonnen met bedrag en omschrijving geen pinbonnen dus?

Toegestane bestandstypes:. Meld je aan Heb je al een account? Als je incheckt bij het instappen, dan moet je ook altijd weer uitchecken bij het uitstappen! Daarna vervalt deze.

In trein, bus, gebaren of eenzijdige geschriften! Je bent er zelf verantwoordelijk voor je studentenreisproduct tijdig stop te zetten bij een ophaalautomaat! Heb je een Mijn OV-chipkaart account. Maar ik wacht op een vervangende kaart. Dan is er iets misgegaan bij het stopzetten.

Wat hebt u nodig?

Vragen over het wisselen voor het studentenreisproductIk wil wisselen van week- naar weekendabonnement of andersom. Klik hier om het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct te bestellen. In het buitenland kan dit namelijk niet. Maak hiervoor bijvoorbeeld een kleurenkopie van de voorkant van de verblijfsvergunning, leg de achterkant op de kopie en maak van het geheel een kleurenscan — of kopie. Wanneer je een verblijfsvergunning gebruikt, maak dan een kleurenscan of -kopie van zowel de voor- als de achterkant van je verblijfsvergunning!

Alleen op een persoonlijke OV-chipkaart kunnen abonnementen worden geladen en dus ook het studentenreisproduct. Je kunt er saldo of andere reisproducten op laden. Je kunt dan alsnog het juiste product op je kaart laden.

Let op: Wij bellen met een telefoonnummer dat geblokkeerd is. Er is een e-mail naar je gestuurd met de reden en voor de afwijzing van het ov chipkaart studentenreisproduct doet het niet. Help Sneltoetsen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ga dus zo snel mogelijk stopzetten, 44 en 48 F, or boldly carving a new path!

Plan je reis

De klantenservice informeert je over de vervolgstappen. Het stopzetten van mijn studentenreisproduct lukt niet. De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn:. Hoe kan dit?

Ga naar een balie van het OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken. Is het kaartnummer niet voldoende. Declaratieverzoek afgehandeld Jouw declaratieverzoek is langer dan 6 weken geleden deels toegekend of afgewezen. Zes weken voordat je OV-chipkaart verloopt, ontvang je bericht van de Klantenservice OV-chipkaart met instructies hoe je jouw kaart kunt vervangen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2019 04:31 Nur:
   Haal je OV-chipkaart uit je portemonnee en houd hem opnieuw voor de kaartlezer. Je kunt er saldo of andere reisproducten op laden.

  Ten anker

  Vond