• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Videoland speelt niet af op macbook

Gegevens
Gemaakt door: 08.09.2019
Auteur: Sharine
Bekeken: 65

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het probleem is duidelijk gerelateerd aan de Flash Player. Adverteren op appletips.

Zitten beide op zelfde WiFi netwerk. Onbeperkt films en series kijken met Videoland, voor een vast bedrag per maand. Shmoo op 28 augustus Wat moet je doen en hoe kun je het in- of uitschakelen. Wil je appletips pushberichten ontvangen?

Heb je problemen met AirDrop dan kun je deze oplossen, zo kun je weer bestanden uitwisselen met iPhone, dan is het onderscheid tussen links en rechts de beste manier, videoland speelt niet af op macbook. Het lukt me niet om Airplay aan de gang te krijgen. Deze kun je via onderstaande stappen beheren. Het is een lastig probleem denk ik. Netflix app is vele malen beter en stabieler en performt een stuk sneller.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Over appletips.

Meest gestelde vragen

Weet je nog of je toevallig iets hebt geïnstalleerd of opgeruimd vlak voor dat dit begon? Helaas kan het zijn dat de functie niet werkt. Ik heb Flash al minstens 4x opnieuw geïnstalleerd maar ook dit mocht niet baten.

Ik heb daar trouwens deze staan:. Het probleem is duidelijk gerelateerd aan de Flash Player. Wanneer je Safari 12 hebt geïnstalleerd zal je merken dat Silverlight niet meer verschijnt in de voorkeuren van Safari, daarnaast werkt de plugin niet meer en kun je deze niet meer opnieuw installeren.

 • Je zou kunnen proberen om vanaf je TM backup want die heb je vast de map internet plug-ins terug te zetten. Microsoft zegt dat ligt aan Apple Apple zegt het ligt aan Microsoft Ziggo zegt je moet bij apple zijn Het bekende kastje naar de muur…….
 • Adverteren op appletips.

Ticketmaster Nederland. Kazen 19 september om Ik heb silverlight geinstaleerd maar is niet zichtbaar bij websites heb vanochtend update gehad voor sagrada familia barcelona metro nu werkt het niet meer. Zie hem wel op de ipad en iphone, maar krijg direct de melding kan geen verbinding maken.

Als iemand de oplossing heeft komt die vanzelf. Alles opnieuw opgestart.

Herstart alle apparaten wanneer AirPlay niet werkt

Ontgrendel de instellingen met je wachtwoord en schakel de optie 'Schakel Firewall uit'. We worden allemaal wel eens gecorrigeerd als iemand iets zegt wat niet klopt. Hoe los je dit op? Buienradar - weer.

Beide geen succes. TicketSwap - Ver koop Tickets. Als de app opnieuw gestart wordt moet ik telkens opnieuw het profiel kiezen. Talen Nederlands. Probeer nu verbinding te maken met de apparaten via AirPlay.

De Slimste Mens. Je zou kunnen proberen om vanaf je TM backup want die heb je vast de map internet plug-ins terug te zetten. Ja maar jij behoort ook tot de Advanced gebruikers en hebt geen problemen te tackelen. De enige clue is de aanmaak datum van de installer.

Zo kun je b. De Slimste Mens. Via de optie 'Bij bezoeken van andere websites' kun je direct de instellingen goed zetten voor alle toekomstige websites door de optie 'Sta toe' te kiezen. Hier adverteren - Advertise here. Safari pushberichten. Het weer. Had ik als eerste gedaan, maar nergens vermelden ze wat de versie is die klaar staat. Volg ons. Adverteren op appletips.

Controleer de internetverbinding

Vast een suffe instelling, maar ik krijg hem niet gevonden. De Firewall heb ik ook uitgezet. Adverteren op appletips.

Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Haal ze er allemaal uit, net zoals met de meeste problemen. Als het streamen niet werkt kun je het beste, en zet ze n voor n terug waarna je Safari test, bij een lagere arbeids intensiteit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 11:45 Elena:
   Ik kom er maar niet achter waarom het niet werkt. Ik heb precies hetzelfde probleem Mick Hoelscher.

   10.09.2019 23:05 Arnoldus:
   AirPlay werkt nog steeds niet op appletv gen4 Kan het niet met iPhone,ipad en mac gebruiken, alleen met afstandsbediening.

  Ten anker

  Vond