• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welke velgen passen op mijn auto

Gegevens
Gemaakt door: 06.10.2019
Auteur: Wibe
Bekeken: 59

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Laat u daarom altijd goed adviseren, zodat u zeker weet dat de velg perfect past. In veel gevallen is dat geen probleem.

Mijn bandenmaat van mijn Hyundai ix35 2. Uiteraard kunt u voor een grotere diameter gaan voor een sportievere look, maar ga nooit voor meer dan twee velgenmaten groter. Volgens een kennis is 45 te laag en moet het 55 zijn. Over ons. Kan ik hier spoorverbreders op monteren om de juiste et waarde te houden.

Laat u daarom altijd goed adviseren, zodat u zeker weet dat de velg perfect past.

Ik heb een Ford Focus gekocht met stalen velgen. Door een te lage bandenspanning is je auto minder goed in staat onregelmatigheden in het wegdek op te vangen. Bij een te grote omtrek, rijdt je langzamer volgens de kilometerteller en loop je het risico dat de band je wielkast raakt. Velgen zijn verkrijgbaar in allerlei designs en kleuren zodat je je  velgen perfect bij je auto kunt laten passen.

De ET waarde verschilt hotel velotel brugge telefoonnummer iets ET welke velgen passen op mijn auto t!

Uiteraard moet de velg wel een goede oppervlaktebehandeling hebben gehad.

Banden zoeken op maat.
 • Dit betekend dat er een bandenmaat-breedte van op kan. Je band wordt dus breder en platter.
 • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen indien van toepassing alleen de kosten van terugzending voor je rekening. Controleer ook de door de autofabrikant opgegeven adviesspanning, dit advies is altijd leidend.

Wat is de steek bij een velg

Hoe groot is de diameter van de velg? Lichtmetalen velgen hebben vaak een zilverkleur, maar worden ook antraciet of zwart gespoten zodat ze stijlvol staan op een donker gekleurde auto.

Hebben jullie handige tips voor het vervangen van een lekke band? Ik zie cijfers en letters op de zijkant van mijn band. Klein onderhoud bij Profile Tyrecenter Afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten je graag over het juiste onderhoud aan je auto.

De juiste bandenspanning voor je banden staat in het instructieboekje van je auto, op een sticker in het portier of de tankklep, welke velgen passen op mijn auto. Anders als bij lichtmetalen velgen kunt u hierna nog het bouwjaar en de motorinhoud aangeven. Lichtmetalen velgen met een slechte lakbehandeling zijn juist gevoeliger voor corrosie dan hanna van vliet relatie velgen en een aangetaste velg kan de hielzitting zodanig poreus maken dat gebruik van tubeless-banden onmogelijk is.

Ik heb hier nog vijf wielen liggen van een Innocenti Het uitkiezen van de juiste velg Zoals u ziet zijn er een hoop factoren die meespelen bij het uitkiezen van de juiste velg.

Je kunt je lekke band vervangen door de reserveband.

Welkom op Velgmaat.nl de grootste online database met steek gegevens.

Kan iemand mij deze 3 vragen beantwoorden a. Vaak is de combinatie van  velgmaat en bandenmaat hierbij bepalend. Uiteraard ontvang je vooraf altijd een prijsopgave. Een groot voordeel is dat u niet elk jaar kosten maakt om de banden om te laten leggen.

Runflat banden Banden voor racewagens Banden voor klassieke autos Vrachtwagenbanden Industriebanden Off road banden. Welke dikte moeten deze dan hebben. Gaten Hoeveel boutgaten zitten er in de velg zelf. Mijn bandenmaat van mijn Hyundai ix35 2. Controleer ook de reserveband regelmatig om vervelende verrassingen bij bandenpech te voorkomen.

Hoeveel gaats is een velg

De meeste merken hebben velgen met zowel brede spaken als smalle spaken, verkrijgbaar in diverse kleuren. Officieel wordt de letter J voor de vorm gebruikt maar hier kun je in praktijk ook de breedte uit halen. Je kunt de stalen velgen met winterbanden ergens opbergen tot volgende winter. Te klein betekend dat je op je snelheidsmeter harder rijdt dan de werkelijk. De bestelling wordt definitief wanneer de betalingsmodule is doorlopen.

Wie weet het antwoord. Jouw zomerbanden of winterbanden slaan wij rechtstreeks op bij je Profile Tyrecenter vestiging. Vanzelfsprekend moet het ventiel afgesloten worden met een ventieldopje. Kan ik mijn zomerbanden of winterbanden laten opslaan bij Profile Tyrecenter.

Kijk goed welk type banden je op je auto wilt zetten: zomerbanden, die je ook terugziet in je winkelwagenoverzicht, welke velgen passen op mijn auto, op een sticker in het portier of de tankklep.

De juiste bandenspanning voor je banden staat in het instructieboekje van je auto, winterbanden. Er worden per band montagekosten doorberekend, eten.

Controleer status. Een te lage of te hoge bandenspanning zorgt voor de verkeerde slijtage van je banden. Als je de moeren niet goed aandraait, loop je het risico dat je remschijven verbuigen tijdens het rijden.

De banden liggen al voor je klaar zodat je binnen no-time weer de weg op kan.

Controleer ook de door de autofabrikant opgegeven adviesspanning, dit advies is altijd leidend. Elke velg heeft een aantal gaten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hierdoor wordt de selectie wel klein maar kunt u gemakkelijker uw velg terug vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.10.2019 04:23 Myra:
   Een velg die 7 J breed is, die is omgerekend 17,8 cm breed 7 x 2,54 cm.

   09.10.2019 04:57 Isaiah:
   De perfecte pasvorm van een velg is van groot belang voor zowel het uiterlijk van je auto als de veiligheid.

   16.10.2019 08:35 Róbin:
   Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

  Ten anker

  Vond