• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping de biesbosch dordrecht

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Ouardia
Bekeken: 877

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Horeca Horeca. Ik kom graag nog eens terug!

Rondom het park liggen verschillende campings. Ga niet te veel schrijven anders is er zometeen geen plek meer ;-. Een fijne plek waar we zeker een keer terugkomen en dan een keer in de kano en die ik aan iedereen kan aanbevelen. Bekijk alles in de omgeving. De dorpen en landerijen maakten plaats voor een gebied met een bijzondere vegetatie, waaronder biezen Biesbosch en wilgen.

Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Ook voor een heerlijke lunch kunt u er terecht.

Nog nooit een schemerlamp in tent gehad. Zoals in het groene boekje aangegeven ligt de mogelijkheid om een kano te water te laten binnen meter van het terrein, het is zelfs binnen meter.

Dana Beach Resort. Goldedition - Gran Canaria, camping de biesbosch dordrecht. Hoe dan ook, er zit geheid een mooie camping voor je bij.

Dat laatste hebben we gedaan.
 • Al fietsend kun je tussen de waterbuffels, paarden en Schotse hooglanders heerlijk genieten van de vrije natuur! Maar boer Sjaak helpt graag als je eigenwijs bent en toch op een natter veldje bent gaan staan.
 • Je zit oog in oog met de watervogels, het is een vrij rustig stuk om te kanoën en ik heb tot nu toe op de twee tochten die ik heb gemaakt allebei de keren een bever gezien!

Kamperen in de Biesbosch

Er ligt in Dordrecht een hostel van Stayokay aan de rand van de Biesbosch. Ellen - Wij hebben heerlijk gekampeerd op een mooi veld met veel beschutting tegen de wind en een ongegeevenaard uitzicht. Vakantiepark De Biesbosch Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én overnachten op de Biesbosch op één vakantiepark samenkomen!

Het is inmiddels wel duidelijk dat de Biesbosch echt een prachtig natuurgebied is. Hou je van avontuur? Enrico de Jong - Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart.

 • Henk - Side Star Beach.
 • Grand Park Lara.

Ans Habraken - De Biesbosch bleek in de Tweede Wereldoorlog een goede plek voor onderduikers: camping de biesbosch dordrecht Duitsers durfden het gebied niet in. Zoals in het groene boekje aangegeven ligt de mogelijkheid om een kano te water te laten binnen meter van het terrein, het is zelfs binnen meter.

Je kunt hier een hart zien kloppen en nog veel meer leren over het menselijk lichaam. Je kunt hier o. De oudste stad van Nederland is Dordrecht, camping de biesbosch dordrecht.

Fantastisch

Kies voor een mooie natuurcamping of een eenvoudige minicamping. Resort plattegrond. Ans Habraken - Heerlijk lang hemelvaartweekend op deze camping verbleven.

In Hank en Drimmelen kun je kano's en kajaks o.

Er zijn in de Biesbosch drie paalkampeerplaatsen. Het sanitair is goed en schoon en iedereen die er werkt is reuze vriendelijk. Vraag het Zoover. U kunt op het resort heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van basketbal- en voetbalvelden. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar eveneens mooie wandelingen gemaakt kunnen worden, camping de biesbosch dordrecht.

Ik ben met mijn eigen kano camping de biesbosch dordrecht, omdat ik dat praktischer vind met de hond maar je kan ook heel gemakkelijk een kano huren van de camping.

Vanaf de camping kun je mooie routes fietsen in de Biesbosch.

Overnachten in de Biesbosch

Zoover Awards. Dan is bijvoorbeeld  vakantiehuis De Biesbosch daar uitermate geschikt voor. Mooie camping met grote plekken. We waren met een groep van 12 personen en hadden het hele terrein gehuurd.

Wie hier zijn gading niet kan vinden Zo zijn er bevertochten waarbij je met een fluisterboot op zoek gaat naar de bevers. Het blijft mij verbazen camping de biesbosch dordrecht ook nu het wat drukker is geworden Brigitte en Sjaak het sanitair zo mooi schoon weten te houden en applausje waard by the way Astrid, paarden en Schotse hooglanders heerlijk genieten van de vrije natuur. Al fietsend kun je tussen de waterbuffels, in bomen klimmen of varen met een vlot. Goldedition - In dit speelbos kunnen kinderen hutten bouwen, er zijn 2 x 2 douches Tot volgend jaar.

Campings Dordrecht, camping de biesbosch dordrecht.

Omschrijving

Geweldige ligging met overal mooi uitzicht, de eerste broedende visarend vlakbij en mooie fietsroutes. Tussen de knotwilgen op een zeer open terrein met af en toe een heggetje heerlijk gecampeerd. Tot de volgende keer. Nog nooit een schemerlamp in tent gehad.

Wandelen door de ruige wilgenbossen direct ten zuiden van de Merwede is een aparte ervaring. Neem je eigen lakenzak mee! Een natuurlijke en rustige camping.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2019 05:50 Milla:
   In de Biesbosch zijn 2 locaties waar je kunt paalkamperen: bij de Bevert en op de Paardenkop. Mooie camping met grote plekken.

  Ten anker

  Vond