• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping het zonnige veld bakkum

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Burçin
Bekeken: 927

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De toegangskaart voor het Duinreservaat is dus inbegrepen. Genoeg te doen in de omgeving. Bent u de eigenaar?

Alcudia Garden. Gereisd Met vrienden in juni Nuttige review 0. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Het Zonnige Veld zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

Nogmaalsd dank Marcel en Esther voor de uitstekende verzorging en vriendelijkheid!!!! Costa Adeje. Lam ,  Het contact met Esther en Marcel verliep zeer goed en vlot.

Fantastisch Fam Postma. Voor afwassen een muntje van 20 cent inwerpen. Lekkere douches zonder munten. Hopps Hotel.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

De schitterende omgeving leent zich uitstekend om er met de fiets of wandelend op uit te trekken.
 • En we waren niet de enige die dat vonden.
 • Mooi maar saai M.

Een blog over het laatste nieuws en de leukste trends op caravangebied!

Spanje Turkije Griekenland Italië Frankrijk. Het is een mooie camping met verharde plaatsen. Rust, reinheid en vooral genieten! Zoover Eigenaren informatie. Was geen probleem voor de zeer sympathieke eigenaren Esther en Marcel. Lekkere douches zonder munten.

 • De kamer was zeer schoon en mooi met ligging op het zuiden.
 • Een blog over het laatste nieuws en de leukste trends op caravangebied! Marcel valt haar bij en legt uit dat zij in het voor- en najaar nog altijd agrarische activiteiten uitvoeren en winterharde violen, bakjes blauwe druiven en tulpen langs de weg verkopen.

Plaatsen op Annuleren. Rust, reinheid en vooral genieten. Voorzieningen ook goed. Ontbijt was rijkelijk en we hebben maar gezegd dat het ook wel met de helft kon.

Boswachters controleren hier regelmatig op en dus camping het zonnige veld bakkum de campingeigenaren de gasten altijd aan om een kaart bij zich te hebben. Egesche Zee. Playa del Ingls.

Camping Bakkum

Zoover Awards. Maak een gratis website of blog op WordPress. Kunuku Aqua Resort.

Kan niet beter Karry en Ine Dijkema ,  Maak een gratis website of blog op WordPress. Wat we erg waarderen is dat ze ook met ons mee dachten. Gran Canaria. Rhodos Horizon Resort. Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover.

Fantastische eerste ervaring. De rustige camping ligt pal aan het bos en duingebied en op steenworp afstand van het strand. In totaal zijn er vier velden, van elkaar gescheiden door hagen coniferen.

 • In april zijn wij van start gegaan met de bouw van het sanitair en de campingvelden.
 • Marcel en Esther geven gasten met plezier tips voor een mooie wandeling of fietstocht door de Noord-Hollandse duinen.
 • Limak Lara de Luxe Resort.
 • Wat we erg waarderen is dat ze ook met ons mee dachten.

Hopps Hotel. Accommodatie toevoegen, camping het zonnige veld bakkum. Op 1 juli hadden wij 15 plekken en kwamen er - gelukkig - al meteen campinggasten. Mooie comfort plaatsen met eigen waterafvoer. Marble Stella Maris. Ook deze keer lukt het weer om bij een stralend zonnetje de camping - met 30 staanplaatsen - te bezoeken.

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Fijn fietsen Direct aan de overkant van de camping ligt dit natuurgebied al. De ligging is wat mij betreft ook perfect. Al is de directe omgeving met het Noordhollands Duinreservaat en het strand dat natuurlijk ook.

Vriendelijke gastheer en vrouw. Hopps Hotel. Side Star Beach. Mooie camping, omgeving ook prachtig om te wandelen of te fietsen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.09.2019 23:36 Adham:
   Gereisd Met partner in mei Nuttige review 1.

   18.09.2019 22:51 Emmi:
   Klik hier voor meer informatie. En een dikke 10 voor het sanitair, super schoon!

  Ten anker

  Vond