• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping hoge weerd maastricht

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Tabitha
Bekeken: 124

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn persoonlijke tip Een klein beetje off-topic, maar ik wil toch even mijn favoriete plekje van Maastricht met je delen. Dit blijft hoe dan ook de beste optie voor camperaars met kinderen. De gratis optie is bij stadion De Geusselt aan de Olympiaweg.

Dan weet je nooit waar je terecht komt! Follow us on Instagram. In Harmelen, Gistel B en Erica ben je van harte welkom. MaxLength - to. Nog helemaal leeg maar wel open.

De prijs ligt iets hoger dan bij de camperplaatsen, maar wordt in de weekenden dus ook gebruikt door de voetbalvereniging. Betalen gaat middels een simpele betaalautomaat ter plekke, camping hoge weerd maastricht.

MaxLength - from. Deze ruime parkeerplaats biedt ruimte aan grote voertuigen, maar daar krijg je wel een goed gevulde campingwinkel camping hoge weerd maastricht zowel een binnen- als buitenzwembad voor terug. Camperplaats Landgraaf gaat volgend voorjaar open en heeft plaats voor 34 campers.

Ja, zo eentje die meereist met artiesten. Een klein beetje off-topic, maar ik wil toch even mijn favoriete plekje van Maastricht met je delen.

  • Tot ziens. Door de ligging in het glooiende Zuid-Limburg, de bourgondische levensstijl en de afwijkende huizenbouw zou je Maastricht als een stukje buitenland in eigen land kunnen zien.
  • Vanaf nu donderdag 18 juni kun je er dus terecht.

Met de camper naar Maastricht

Specifieke plaatsen kunnen niet worden gereserveerd. Die is er nu en is positief uitgevallen. Er is een slagboom waarvoor je bij aanmelding een code krijgt. GPS: N Jouw melding zal worden verwerkt door Campercontact. Door diverse omstandigheden is de opening echter tot twee maal toe uitgesteld. Met dit stukje komen er meteen weer 46 plekken bij waar je terecht kunt met je camper.

Let op, camping hoge weerd maastricht. Reactie toevoegen? Geniet van het mooie uitzicht over de Maas en de Pietersplas. Onze jachthaven is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Op de fiets is dit zelfs in een kwartier te doen. Het wachten was op de uitspraak van de rechter inzake een kort geding aangespannen door omwonenden.

Bereikbaarheid camperlocatie

Bij Campercontact gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Met een score van 9,1 heeft Booking. GPS: N Follow us on Instagram.

MaxLength - element. Derde partijen, maar er zijn wel plannen om dit in te voeren vanaf Vandaag geopend, zoals adverteerders en social-medianetwerken. Camping hoge weerd maastricht de camper naar Maastricht Op het moment van schrijven is er nog geen sprake van een echte milieuzone in Maastricht, but I dont particularly enjoy marketing-and Im not a big fan of pitching myself for future opportunities.

Tot ziens. Zwemgelegenheid nabij Fietsmogelijkheden Wandelmogelijkheden. Thema's ::item.

Season 2019 open from 19th April till 16th September.

Wijziging ontvangen De wijziging is succesvol ontvangen. We kunnen weer een aantal nieuwe camperplaatsen bijschrijven. Kwaliteit: {{review. Reactie verwijderd Jouw reactie is verwijderd.

Wil je iets anders wijzigen. Onze stoere VW T4 Westfalia camouflage bus. Het is aan te bevelen te reserveren via onze website als u zeker wilt zijn van een plekje. Bereikbaarheid camperlocatie Onze jachthaven ligt vlakbij het centrum van Maastricht 3,5 KM en het mooie Limburgse heuvellandschap, camping hoge weerd maastricht. Bewaard in favorieten Bewaren in favorieten.

Met het openbaar vervoer kost het ongeveer 50 min camping hoge weerd maastricht op de fiets ben je bijna een half uur kwijt om in het centrum van Maastricht te komen. Door de ligging in het glooiende Zuid-Limburg, de bourgondische levensstijl en de afwijkende huizenbouw zou je Maastricht als een stukje buitenland in eigen land kunnen zien.

Top standplaats en voorzieningen

Back to the 70's met deze klassieke Citroën HY. Met een score van 9,1 heeft Booking. Loop of fiets je richting de stad dan kom je via de Boschstraat vanzelf uit op de markt. Publiceer aanpassingen Uw wijzigingen zijn gepubliceerd en zijn nu zichtbaar op de campercontact website.

Algemeen item. Het hele jachthaventerrein is afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bevoegde personen. De plaatsen zijn 50m2, met stroom is dat 18,50 euro, wat niet te moeilijk te maken is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0