• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De uithof den haag parkeren

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Jolene
Bekeken: 712

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor de terugrit met de tram betaalt u dan voor elke persoon het normale reistarief. Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen.

Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Parkeren in een garage. Zoek naar locatie, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies.

Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen. Langer dan 1 dag parkeren kan ook. Vervolgens reist u met het openbaar vervoer van het parkeerterrein naar uw bestemming. Vanaf het busstation rijden 6 bussen per uur naar Den Haag.

Met een ticket betaal je de gewone tarieven. Vervolgens reist u met het openbaar vervoer van het parkeerterrein naar uw bestemming! Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Betaal het gevraagde bedrag en u kunt uitrijden. Filters Parkeren op straat. Geen toegang.

Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app. Langer dan 1 dag parkeren kan ook.
  • Klant worden is altijd gratis.
  • U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt.

Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen. U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Parkmobile steden. Park en Ride Den Haag. Geen toegang.

  • Er zijn 4 oplaadpunten voor elektrische auto's.
  • Voor de terugrit met de tram betaalt u dan voor elke persoon het normale reistarief.

Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto? Met de bus reist u in ongeveer 30 minuten naar het centrum van Den Haag. Die kaart gebruikt u om weer uit te rijden en als retourkaart voor de tram. De reservering garandeert jouw parkeerplek bij locatie currentGarage? Parkeren op straat Parkeren in een garage Parkeren in een ParkBee garage, de uithof den haag parkeren. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek.

Adres p+r transferium De Uithof Den Haag

Langer dan 1 dag parkeren kan ook. Vanaf dit parkeerterrein reist u met de trein in 8 minuten van Station Ypenburg naar station Den Haag Centraal. Dan krijgt u korting op het maximale dagtarief. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren.

Vraag dan een Probeerpas aan. Er zijn 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze tram rijdt elke 10 tot 15 minuten en brengt u naar de binnenstad van Den Haag. Filters Parkeren op straat. Vervolgens reist u met het openbaar vervoer van het parkeerterrein de uithof den haag parkeren uw bestemming. Staat jouw stad niet in de lijst.

Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Voor de terugrit met de tram betaalt u dan voor elke persoon het normale reistarief. Er zijn 4 oplaadpunten voor elektrische auto's. Geen toegang. Vanaf dit parkeerterrein reist u met bus 22 in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Den Haag.

Zoek naar locatie, bellen of sms. Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren op 1 van de Park en Ride en Park en Bike plaatsen in of vlakbij Den Haag. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze Parkmobile app, selecteer aankomstdatum en tijd en krijg het beste parkeeradvies.

Staat jouw stad niet in de lijst. Kies een moment. Kijk voor de actuele vertrektijden op www. Parkeren in een garage. Dit terrein met busstation ligt aan de A44 afslag 8 bij De uithof den haag parkeren

P+R Hoornwijck

Vervolgens reist u met het openbaar vervoer van het parkeerterrein naar uw bestemming. U reist vervolgens gratis met de tram naar het centrum van Den Haag. Op deze locatie kunt u in plaats van de tram ook de fiets pakken.

Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen. Er zijn 2 oplaadpunten voor elektrische auto's. Reist u verder met de trein.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0