• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je suikerspinnen

Gegevens
Gemaakt door: 07.07.2019
Auteur: Senad
Bekeken: 462

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb het zelf nooit gemaakt dus ik weet het niet nee. Neem nu een abonnement. Het is dan meer een soort van carameldraden die heel dun zijn en knapperig door het uitharden.

Nu kan je de druipende caramel eraf laten lopen en ontstaan er hangende, kleverige draden. Neem nu een abonnement. Echte 'suikerwatten' kan je alleen met een suikerspinmachientje maken, ze zijn ook voor thuisgebruik in de handel, bijv. Gebruik niet te veel, het suiker mag niet oplossen. Lifestyle 8 tips als je veel zweet Lees onze tips! Wachtwoord vergeten? Stap 3: als het mengsel naar karamel begint te ruiken is het klaar.

Niet mokken maar vullen. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Welkomstmail opnieuw versturen. Tijdens een bezoekje aan de kermis is het altijd leuk om een grote suikerspin te kopen en je vingers er mee af te likken! Heb zelf een kleine suikerspinmachine gekocht drie jaar geleden en uiteindelijk maar twee keer gebruikt. Neem nu een abonnement, hoe maak je suikerspinnen.

Tijdens een bezoekje aan de kermis is het altijd leuk om een grote suikerspin te kopen en je vingers er mee af te likken! Lifestyle DIY: saaie schriften versieren From boring to awesome.
 • Inloggen met Facebook. Heb zelf een kleine suikerspinmachine gekocht drie jaar geleden en uiteindelijk maar twee keer gebruikt.
 • Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Smaakstof hoef je niet eens te bestellen via internet.

Menu-blokje app

Stap 7: door de vork te draaien kun je je eigen vorm maken voor je suikerspin! Die voldoet ook gewoon en kost niet zo duur als een professionele uiteraard. Het is dan meer een soort van carameldraden die heel dun zijn en knapperig door het uitharden. Je kunt er evtl. Lifestyle Win: Mok vol met snoep van Jamin Niet mokken maar vullen ;. Ik heb het zelf nooit gemaakt dus ik weet het niet nee. Ben jij een adviseur of niet?

 • Meer Lifestyle Lifestyle.
 • Anoniem reageren Wanneer je anoniem reageert, verschijnt je profielfoto en profielnaam niet bij je reactie.

Stel je vraag. Ik hoe maak je suikerspinnen het wel eens als decoratie op een dessert bijv. Die voldoet ook gewoon en kost niet zo duur als een professionele uiteraard. Nu kan je de druipende caramel eraf laten lopen en ontstaan er hangende, kleverige draden. Neem nu een abonnement. In elke toko is het wel verkrijgbaar.

Weet jij het antwoord?

Dit wil je! Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. No fun

Check it out. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Weet jij het antwoord. No hoe maak je suikerspinnen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het wordt misschien wel een beetje messy, maar zeker leuk om te doen met je BFF.

Menu-blokje abo

Ontvang nu een gaaf cadeau of kies voor korting bij een jaarabonnement. Het wordt misschien wel een beetje messy, maar zeker leuk om te doen met je BFF. Lees ook: Recept Oreo pops.

Door de vork te bewegen kan je dan allerlei vormen maken naar eigen fantasie. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Check it out, hoe maak je suikerspinnen. Lifestyle QUIZ: kun jij goed advies geven! Ik gebruik het wel eens als decoratie op een dessert bijv? Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Ingrediënten

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Smaakstof hoef je niet eens te bestellen via internet. Stap 5: giet je mengsel in een glazen kom.

Stap 2: plaats de pan op de kookplaat en blijf het geheel roeren totdat het smelt. De gebruikte url is dubbel. Meer Lifestyle Lifestyle.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.07.2019 04:36 Wulfert:
   Meer Lifestyle Lifestyle.

  Ten anker

  Vond