• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe moet je rijden in de bergen

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Levon
Bekeken: 62

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kan eventueel de kachel en blower vol aan zetten om overtollige warmte af te voeren. Vraag offerte bij uw reisagent of contacteer ons. Gerelateerde berichten Getest: BMW 3 Mocht je de tel kwijt zijn, de nieuwe 3 Reeks is het model van de zevende generatie.

Autorijden in de bergen: 9 tips. De veiligheid van je reis staat of valt met de kwaliteit van de banden. Veilige en betrouwbare inklapbare en kantelbare fietsendrager voor het transport van 2 elektrische fietsen.

Hoe goed ken jij de wegcode? Panoramaweg Grossglockner Hochalpenstrasse blijft langer open.

Fietsendrager Touring Flex II Veilige en betrouwbare inklapbare en kantelbare fietsendrager voor het transport van 2 elektrische fietsen? Lees meer. Dit geeft je de kans om nog wat te oefenen en te ervaren wat je auto doet bij het op- en afdalen. Met deze tips in het achterhoofd ga je goed voorbereid op pad door de bergen. Wees niet bang om hoge toeren te maken.

Ook moet je rekening houden met speciale regels in sommige landen, zoals tolvignetten op spullen die je verplicht aan boord van je auto moet hebben. Like ons op Facebook.

#2. Klimmen: toeren maken in een lage versnelling

Dan stoppen en laten afkoelen. Controleer je inbox of spammap om je inschrijving te bevestigen. De meeste vakantiegangers gaan met de auto op vakantie richting de Alpen. Dan moet degene die het gemakkelijkst aan de kant kan stoppen. Neem even pauze en adem rustig diep in en weer uit. In D Drive schakelt de auto bergop te snel door en remt hij bergaf niet op de motor.

Berg af heb je kans dat de fietser harder gaat dan de auto, dus hou je spiegels in de gaten.

  • Gerelateerde berichten Getest: BMW 3 Mocht je de tel kwijt zijn, de nieuwe 3 Reeks is het model van de zevende generatie. Doe dit niet, dit kan schade aan uw auto brengen en het is gevaarlijk.
  • Uiteraard moet het remsysteem dik in orde zijn. Schakel terug en laat de auto toeren draaien.

Die hebben altijd voorrang. Zet ook je voorwielen schuin, maar in het beste geval in de berm terechtkomt, terwijl een saxophonist van het dak af speelt zie het als een hooggelegen variant van de beruchte vollemaanse strandfeestjes in Zuid-Oost Azi. Gebruik voor de afdaling dezelfde versnelling als voor de weg omhoog. Reageer Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een klimmende fietser kan nogal slingeren.

Het voorbereiden van je reis

Er kunnen vervelende of zelfs levensgevaarlijke situaties ontstaan. Voor Bergwijzer. Rem op de motor Probeer zo veel mogelijk op de motor te vertragen. Spaar je koppeling en houd genoeg afstand van je voorligger, zodat je grotere stukken ineens kunt afleggen in plaats van 30 keer een meter.

Veel bergwegen hebben vaak korte en onverlichte tunnels. Ook voor het afdalen is er een vuistregel: zodra je je voet van het gas haalt, pesterijen of ongewenst seksueel gedrag op het werk. Schakel dan een versnelling terug. Word je wat duizelig!

Nu gaat het beginnen.

#1. Oefen voor vertrek nog even de hellingproef

Zet de beelden van Tour de France-renners die met hun kin op het stuur in volle vaart naar beneden gaan uit je hoofd en neem ook voor de afdaling de tijd. Als u veel moet bijremmen, probeer de rem dan niet continu ingedrukt te houden. Er kunnen vervelende of zelfs levensgevaarlijke situaties ontstaan. De kans is groot dat er op die plek nog meer stenen naar beneden komen. Maak toeren Gooi alles wat je doet om zuinig te rijden overboord: rijden in de bergen betekent toeren maken.

Oliekoeler Oliekoeler: onmisbaar voor de sportieve rijder! Zorg er dus voor dat deze in goede staat is? Wees niet bang om hoge toeren te maken.

Pim 15 augustus De steile klimmen en afdalingen vragen namelijk compleet andere dingen van je auto. Lees dan onze tips voor het rijden in de bergen. Hou de koppeling niet ingedrukt Als je de koppeling in neutraal zet, dan krijgt je auto een boost en gaat hij sneller.

Rijd er ruim om heen en stop niet. Hoe goed ken jij de wegcode, hoe moet je rijden in de bergen. Spaar je remmen Tijdens het dalen zal je zo nu en dan moeten remmen om de vaart eruit te halen.

Zo ga je de berg op…

De meeste bergwegen hebben scherpe bochten, ook wel haarspeldbochten genoemd. Mocht je de tel kwijt zijn, de nieuwe 3 Reeks is het model van de zevende generatie. Je kan eventueel de kachel en blower vol aan zetten om overtollige warmte af te voeren.

In sommige landen is het zelfs verplicht om sneeuwkettingen bij te hebben. Kijk bij de planning ook naar het type weg  waar je over gaat rijden. Nu 20,- korting.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0