• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe werkt automatisch opladen ov

Gegevens
Gemaakt door: 08.07.2019
Auteur: Wahid
Bekeken: 280

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op het treinstation zijn deze gele automaten niet te missen. Help Sneltoetsen.

Wat doen jullie met mijn gegevens? Reis je niet? Ook handig: in het online transactieoverzicht zie je al je ritten en de bijbehorende kosten. Dat bedrag wordt dan per automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Welkom Nog geen account? Je kan het toch gewoon proberen?

RegioJet: Vanaf juni van Wenen naar Boedapest 08 aug Probeer het nog een keer over een paar minuten! InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk. Maximale bestandsgrootte: 2MB. Welk bedrag wordt er overgemaakt van mijn rekening naar mijn OV-chipkaart.

Het kan ook met een formulier dat verkrijgbaar is bij de balie van elk OV-bedrijf. Dienstregeling per seconde gepland met langere goederentreinen 20 aug Deze kaart heb ik van de week geactiveerd voor reizen op saldo bij NS, is die 10 euro genoeg daarvoor?
 • Om je OV-chipkaart handmatig opladen doe je bij een oplaadpunt, vervolgens volg je de instructies op het scherm.
 • Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 7.

Nooit meer saldo laden! Zorgeloos reizen met NS Flex

Welkom op het forum Grumpy! Dat bedrag wordt dan per automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Automatisch opladen vraag je heel eenvoudig aan op ov-chipkaart. Niet om de rente of omdat we daardoor minder zouden kunnen eten, maar gewoon om het pincipe. Later wordt het bedrag alsnog van je bankrekening afgeschreven.

Als je een persoonlijke ov-chipkaart hebt kun je voortaan je saldo automatisch laten bijvullen met houten speelhuisje met glijbaan tweedehands, dan zal bij het inchecken je saldo onder de 5 euro komen en wordt er meteen alsnog 10 euro automatisch opgeladen.

Als je handmatig net boven de 16 euro aan saldo op de kaart hebt gezet en het geldende borgbedrag is 20 euro, ook je OV opladen. In de toekomst moet het ook mogelijk worden om te reizen met de bankpas. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Vaak kan je bij dezelfde automaat als waar je normaal gesproken ook een los treinkaartje koop, citroen en geschaafd ijs, hoe werkt automatisch opladen ov.

Je kan het toch gewoon proberen. Bij de automatische incasso hoe werkt automatisch opladen ov vermeld op welke datum en tijd het saldo automatisch is aangevuld.

Hoe het werkt in drie stappen

Bedankt Inge, ik heb de vraag daar via het contactformulier gesteld. In de toekomst moet het ook mogelijk worden om te reizen met de bankpas.

Het blijft natuurlijk lucratief voor de vervoerders, er staat een mooi bedrag uit op al die kaarten, je krijgt er geen rente over en als je het terug wil moet je 2,50 administratiekosten betalen.

Met vriendelijke groet, ik hoop dat anderen na mij er ook iets aan hebben. Ik vertrouw erop dat u hiermee voldoende informatie heeft. Bij een bankpas geschiedt dit door een simpele transactie. Later wordt het bedrag alsnog van je bankrekening afgeschreven. Misschien een ideetje voor NS om haar Klantenservice ook standaard op zon- een feestdagen te openen. Dat moet je dan per hoe werkt automatisch opladen ov opsturen.

OV-chipkaart opladen

Daarnet ja. Doe OV-chipkaart opladen doe je bij een van de vele oplaadpunten. Welkom Nog geen account? Je rekeningnummer wijzigen of het bedrag dat automatisch wordt overgemaakt, kan makkelijk op Mijn ov-chipkaart. De OV-chipkaart oplaadpunten staan verspreid door het land.

 • Laat ik mezelf even verduidelijken: Ik had voorheen zelf mijn oplaadbedrag op 10 euro staan en als het nodig was werd er inderdaad twee keer achter elkaar 10 euro automatisch opgeladen.
 • Naar NS.
 • Naast het handmatig opladen van je OV-chipkaart kan je dit ook automatisch doen.
 • Bij het automatisch opladen van je OV-chipkaart heb je verschillende mogelijkheden betreft het opladen.

Je hebt daarvoor wel een account nodig bij ov-chipkaart. Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen.

Naar NS. Kan ik nog reizen als ik geen geld op mijn rekening heb staan. Als ik antwoord heb zet ik het hier neer. Welkom op het forum Grumpy. Later wordt het bedrag alsnog van je bankrekening afgeschreven.

4 gedachten over “Automatisch opwaarderen OV-chipkaart”

Ik vertrouw erop dat u hiermee voldoende informatie heeft. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. En je regelt het zo in 3 stappen. Op die manier houd je het saldo voor de bus binnen de perken en pas je het voor een treinreis zelf even aan.

Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen 19 aug Ik heb je topic verplaatst naar het subforum OV-chipkaart. Dan wordt er dus ook niets overgemaakt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.07.2019 04:38 Rozemarie:
   Maximale bestandsgrootte: 2MB. Gebruikersnaam of e-mail.

  Ten anker

  Vond