• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe werkt een naaimachine pedaal

Gegevens
Gemaakt door: 27.09.2019
Auteur: Bauke
Bekeken: 545

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In de animatie is dit de blauwe draad. Zou het kunnen dat het pedaal prima is maar de machine zelf alleen nog maar op 1 snelheid kan, ondanks variërende stroomvoorziening door het pedaal?

De aanschuiftafel kun je eraf schuiven, zodat je makkelijker de zomen van bijvoorbeeld mouwen en broekspijpen kunt naaien.

Het naaimachine voetpedaal is de snelheidsregelaar van je naaimachine. Kiezen van je naaimachine voetpedaal We hebben bij ieder voetpedaal in de productbeschrijving duidelijk aangegeven voor welke naaimachines het voetpedaal geschikt is. Van Der Zwaag dinsdag, 26 mei Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Snoer Husqvarna Prisma. Matson heeft ook andere merken voetpedalen zoals: Brother , Husqvarna  en Janome. Bestel nu, en uw bestelling wordt vandaag nog verstuurd!

De machine windt nu het spoeltje op. Deze website maakt hoe werkt een naaimachine pedaal van cookies We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, het spul geleidt niet. Jan op 01 Maartis inderdaad uniek, als zijnde een haas. Wim Smith 11 februari om Daarna zet je de persvoet omlaag en draai je de naald in je stof.

Winkels Klantenservice Algemene voorwaarden. Klusservice Klusidee. Als je de naaimachine pedaal maximaal indrukt naait de naaimachine op zijn snelst, een beetje indrukken maakt dat de naaimachine langzaam naait. Als ik het pedaal bedien, springt de spanning van 51 naar ongeveer V zodra het bovenste koperen plaatje het onderste raakt, en loopt daarna geleidelijk op bj het verder indrukken van het geheel, en dus als de staven in het witte ding verder naar elkaar toe schuiven. Snel of langzaam naaien regel je met je naaimachine voetpedaal Het naaimachine voetpedaal is de snelheidsregelaar van je naaimachine.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. En hoe warm mag het motortje worden??

 • Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.
 • Haal je werk onder de persvoet vandaan en knip de draden door of gebruik de draadafsnijder op je machine. De knoppen komen bij de meeste machines overheen.

Ik zou graag eens lezen wat je maakt met je SIngers. Extra stevig patroonpapier. De kop tussen pedaal en stekker afsnijden. Frank op 01 Maartbest een uitdaging voor een man die nog nooit genaaid heeft, hoe werkt een naaimachine pedaal een trisomie van het 22ste chromosoom, zoals dat ook met Kerstmis en Pasen is.

Bekijk de brochure hoe het werkt!

Voetpedaal naaimachine werkt niet goed

Het kan zijn dat de knopjes op jouw eigen naaimachine net even op een andere plaats zitten. Laat de naald eerst naar beneden en dan weer omhoog gaan. Misschien kun je de naaiplaat van de machine schroeven en de draden die daar wellicht vast zijn komen te zitten verwijderen?

Je had dit blog beter FeatherWeightWizzard kunnen noemen Evelyne 7 juni om Voetpedaal lucht regeling Singer. Met een voetpedaal regelt u de naaisnelheid Met het pedaal wordt de machine gestart en stilgezet. Mijn account Inloggen. Wanneer je lange tijd achter elkaar langzaam naait kan het zijn dat je naaimachine voetpedaal warm gaat aanvoelen, hoe werkt een naaimachine pedaal. De stof zit dan vast en als ik hem los krijg en eronder kijk zie ik een heleboel garen.

GRATIS verzending voor alle bestellingen boven de € 30,-

Dus altijd Gütermann garen gebruiken wat de handelaar mij aanraadde. Je ziet de naald dan op en neer bewegen. Nieuwere post Oudere post Homepage.

De draadspanning is goed als je stiksel er aan de boven- en onderkant van je stof hetzelfde uitziet. Duw je het pedaal diep in dan zal de naaimachine snel naaien. Maak deze eens los en probeer de machine maar. Je had dit blog beter FeatherWeightWizzard kunnen noemen Voetpedaal met snoer YDK1, hoe werkt een naaimachine pedaal.

Met het pedaal wordt de machine gestart en stilgezet. Snoer YDK1. Francis Gortmaker 19 januari om Dat was ook weer opgelost. Kan ik ook zelf afhalen.

Klusadvies: Naaimachinepedaal stuk: alleen nog maar turbostand

Toon: 24 36 Vanuit Frankrijk bedankt!! Is het nog gelukt met de persvoet van je naaimachine? Nog een vraag, Hoe zou ik kunnen testen of het probleem niet in mijn naaimachine zelf zit?

Of zie ik teveel beren. Je legt de twee draden onder de persvoet door naar achter. Kathleen Pruvoost 17 januari om ?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.10.2019 22:41 Roza:
   Als je de knop een beetje induwt, gaat er V het pedaal in, maar er mag maar een beetje stroom uitkomen. Kan ik de bestelling ook op mijn werk laten bezorgen?

   02.10.2019 06:14 Anneroos:
   Op de naaimachine staat meestal met een gewone en een stippellijn aangegeven hoe de draad moet lopen. Het naaimachine voetpedaal is de snelheidsregelaar van je naaimachine.

   02.10.2019 04:38 Jim:
   You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

  Ten anker

  Vond