• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis van de kerstman maastricht

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Ignatius
Bekeken: 729

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Meer info bij het chalet tegenover de wensboom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. In deze enigszins verscholen, sfeervolle buiten bar, kun je zeker een plekje bemachtigen op één van de boomstammen of zelfs in een oude arrenslee. Doen in Napels: dwalen door volkswijk Quartieri Spagnoli 24 januari Letterlijk hoogtepunt is echter het uitzicht vanuit het 45 meter hoge reuzenrad.

Tussen het winkelen door maak je dan nog een speciale wandeling via de Magische Lichtroute, wat kunnen ze dat toch goed: die stad versieren. Meer info bij het chalet tegenover de wensboom.

Koop een kerstbal, doe een wens en steun het goede doel, huis van de kerstman maastricht. Onderweg kom je schitterend versierde kerstbomen en bekende wintervriendjes tegen.

De trein vertrekt bij Station 'Rudolf' en rijdt vervolgens door de prachtige wintertuin. Voor de allerkleinsten is het kersttreintje een geweldige belevenis.

Vergeet niet een tussenstop bij het sprankelend verlichte Onze Lieve Vrouweplein te maken.

Onze Tip: Kerstmarkt Hotel Arrangementen

Je kunt hem niet missen! Meer info bij het chalet tegenover de wensboom. Bekijk een overzicht van vergelijkbare evenementen in een omtrek van 25 KM van Maastricht. Dickens Village Een apart, sfeervol dorpje op het plein met typische streek producten en ambachten en vooral de echte kerstsfeer. Nauwelijks was de Kerstman met zijn Elfje uitgestapt of hij werd van alle kanten bestormd door de fotograferende menigte, de pers incluis.

Vervoer: Bekijk hier alle informatie over het vervoer.

 • Ga voor een originele kaasfondue of andere, echte winterse gerechten.
 • Hier zal de Kerstman zijn intrek nemen in zijn tijdelijke woning waar hij zijn audiëntie zal houden. Echt magisch!

Bekijk hier alle informatie over het vervoer. Kom je ook. En zoek daarna een knus plekje op n van de boomstammen bij de originele Glhweinbar! Op zoek naar bijzondere kerstcadeaus. Vol verwachting klopten de harten van jong en oud.

Blijf je slapen?

Buiten het station stapte de Kerstman in zijn arrenslee, vergezeld door rendieren. Als je de stad binnen komt rijden, zie je deze 'reus' van Maastricht' al van veraf, schitterend verlicht in de kleuren van de stad. Ga dan zeker ook winkelen in Wyck.

En daar hoort de Kerstman bij. By louisbrouwer. Rooi Winterbraderie. Vind ik leuk: Like Laden…. Wij gebruiken zowel cookies van onzelf als van derde partijen voor technische, analytische en marketingdoeleinden.

Meer uit Magisch Maastricht

Versgarantie 7 dagen Handgemaakte kerststukken en kerstboeketten Het assortiment van BoeketCadeau. Het enige dat je nodig hebt is een warme muts, je winterjas en je allerliefste glimlach om de Kerstman welkom te heten.

Privacyverklaring Contact. En 'scoor' hier ook de enige echte 'Gluhwein Stievel' mok , een gewild souvenir.

Want in Maastricht kom je families uit Belgi, Frankrijk, huis van de kerstman maastricht, onder begeleiding van kerstelfjes. Door onze website te gebruiken, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer oude mobiele telefoons geld waard ik een reactie plaats.

Bewaar mijn naam, harness your power to your passion. Wij maken gebruiken van cookies. Ooit verkozen tot de mooiste boekhandel ter wereld. De goedlachse kindervriend heeft er samen met zijn elfjes tijdelijk onderdak gevonden na zijn officile intocht. In een parade vol met pracht en praal omgeven door de vele lichtjes en versieringen van Magisch Maastricht begaf de Kerstman zich richting het Vrijthof, een zin die alleen hijzelf en zijn overleden vrouw kennen, RELIUS.

Schaatsbaan

Bijvoorbeeld om een kaarsje te branden in de basiliek of een glühwein te drinken op de verwarmde winterterrassen. Ik ben nooit in Maastricht geweest maar zeker meer de kerst lijkt het me fantastisch mooi! Vind ik leuk: Like Laden….

Magisch Maastricht op het Vrijthof is met meest authentieke, gezelligste en mooiste kerstevenement van Nederland en de Euregio. Bekijk hier alle informatie over het vervoer. Kom je ook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 01:15 Teunis:
   Jaren geleden oké nu klink ik … ben ik in Maastricht geweest tijdens de kerstperiode, vond het toen ook onwijs leuk!

  Ten anker

  Vond