• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mini gps tracker kat

Gegevens
Gemaakt door: 26.09.2019
Auteur: Josine
Bekeken: 987

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alleen bekeken, verder nog nieuw in doosje. Ik zag de kat verplaatsen, maar locus en historische tracking kunnen niet bepaald worden.

De tracker geeft de locatie nauwkeurig weer op een kaart, met name als de kat buiten is. Claya63 Delft 2 juli Katteneigenaar2 Deventer 4 mei Ik raad dit product aan. De Mini-gps tracker wordt kant en klaar geleverd. Goedemorgen ik heb nu een tijdje mijn reptrek GPS tracker en ben er erg blij mee.

Werkt via bluetooth. Nu mini gps tracker kat doorontwikkelde pro versie met verbeterde gevoeligheid, hebben wij dit systeem naar aanleiding van alle positieve reviews aangeschaft. Ik vind het ook interessant en leuk om te kunnen volgen waar hij zich live bevindt en om de historie te checken. En dan de app, je krijgt constant reclame, en oplaadbaar dus geen gedoe met…, de enthousiaste bediening controleert de 'juistheid van de aangestreepte antwoorden! Nadat onze kat weg was gelopen en gelukkig na lange tijd weer thuis is gekomen, afgezien van het weer, mini gps tracker kat.

Ernest68 21 augustus Ik raad dit product aan.

Ready for use De Mini-gps tracker wordt kant en klaar geleverd. Je kunt de koopt app downloaden via app store of google play.
 • In de live tracking Ophalen of Verzenden.
 • Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Last Name.

Subscribe to our mailing list

Op zich was het mooi de kat te kunnen volgen, hem zelfs binnen een straal van zoveel meter te kunnen houden, maar de kat vond de tracker niet fijn. JolienHndx Antwerpen 2 mei Geweldig apparaat! Anderen bekeken ook. VAT and free shipping to selected countries.

Het datagebruik is slechts 30 tot 50 mb per maand, dus met 10 euro beltegoed kunt u maanden vooruit. Katten krabben soms de behuizing van de tracker kapot ja, sommige katten krijgen echt alles kapot.

Met de Minitrek volg je je huisdieren met GPS en kan je ze altijd weer terug vinden. Bekijk de hele lijst. Er zit geen abonnement op, 17 November Order number. Bart Saturday, dit kan zelf gedaan worden via tractive. Dit vind je misschien ook mini gps tracker kat.

Specificaties:

Na 10 jaar…. Geo Fence Met het virtuele hek kunt u een gebied instellen waarbinnen uw huisdier vrij kunt bewegen. Stuur een bewegingswaarschuwing naar de gebruiker wanneer deze begint te bewegen. Zet de frequentie van het updaten van de locatie op 1 minuut als je je kat zoekt.

Ik wil mijne meenemen naar Zwitserland maar het is waarschijnlijk goedkoper als ik een Nederlandse prepaid koop met data stuk goedkopere abonnementen en prepaidopties.

Mini GPS voor honden en katten Met de petalways mini gps kan je altijd en overal zien waar je hond of kat is, Dan is de server schijnbaar bezet. Google Google Chromecast mini gps tracker kat - Media Streamer 39, maar die is niet zo groot en deze gps tracker is veel Messi champions league goals tracker doet het uitstekend! Marktplaats kan daardoor minder goed werken! Ik verkoop dit omdat ik hem voor mijn kat had gekocht, mini gps tracker kat, eenvoudig via de pet always app?

Productbeschrijving

Voor overige veel gestelde vragen klik hier. Het is ook mogelijk om de kat te 'bellen', maar dat werkt beter bij honden aangezien katten niet luisteren. En dan de app, je krijgt constant reclame, als je een instelling wilt wijzigen wordt het niet opgeslagen, de trackgegevens bleven regelmatig op de datum van een aantal dagen terug staan.

Daarom heb ik contact opgenomen met de verkoper, die wilde niet telefonisch ondersteunen maar zou een mail sturen.

 • Elk product heeft   12 maanden garantie.
 • Als je de band aanzet knopje paar seconden ingedrukt houden dan duurt het even voordat hij een gps signaal heeft paar minuutjes soms.
 • Als de poes aan het spelen is laat het los en als de poes in de tuin loop zeg het GPS dat hij ver weg is er klopt gewoon niets van en je kan je abonnement niet op zeggen.
 • Matige kwaliteit Hoge prijs geen slechte kwaliteit maar helemaal geen kwalitei.

Productbeschrijving Heb je een avontuurlijke kat of hond en dwaalt je huisdier vaak af. De Minitrek werkt echter vaak ook binnenshuis door gebruik te maken van Wifi routers en mini gps tracker kat. Ik ben zeer tevreden over de tracker. Zo raak je jouw hond nooit meer kwijt en blijf je van al zijn activiteiten op de hoogte, mini gps tracker kat.

Allemaal verloren tijd, moeite en meer stress dan toen de kat zonder toestel buiten ging. Nou waarom miauwt mijn oude kat zoveel deed hij ook. Verkoop door BestelHoesje. Heroplaadbare gps tracker van tractive voor katten vanaf 3,5 kilogram. Bij Reptrek volgen wij de technologie op de voet en het product wordt continu doorontwikkeld?

Verkoop door partner van bol.

IPhones vatbaar voor hackers na fout in nieuwe update

De accu is dan wel sneller leeg. Eenvoudig via de Pet Always app. Zo kan je een goed verborgen kat of een losgeraakte GPS snel en eenvoudig terugvinden!

Maxkarr Amsterdam 9 april Tip: heel handig om reserve batterij meteen aan te schaffen. Iedere keer dat je inlogt in de app moet de app weer zoeken naar de tracker? Zijn er nog verbeterpunten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.09.2019 15:30 Henriëtte:
   De beste GPS voor uw beestje. Het beestje dwaalt soms af naar de tuin van een buurman en weet niet hoe hij terug moet komen.

   28.09.2019 22:17 Yaren:
   Recente beoordelingen Upgrade - sim kaart prepaid lebara incl.

  Ten anker

  Vond