• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Phineas and ferb isabella

Gegevens
Gemaakt door: 27.09.2019
Auteur: Chico
Bekeken: 260

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Phineas and Ferb the Movie: Dwars door de 2de dimensie.

Ook draagt ze regelmatig haar uniform van de kampvuurmeisjes, wat bestaat uit een oranje hoed met strik , een oranje shirt zonder mouwen met daaronder een wit shirt en erover een sjerp waar al haar verdiende badges op zitten, en een bruine rok.

Personage uit Phineas en Ferb. Lees volledige omschrijving. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Selecteer afhaalpunt Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een mail toegestuurd wanneer je deze kan gaan ophalen. In Phineas And Ferb bouw je 's werelds grootste achtbaan in je achtertuin of maak je een gigantische sneeuwbaan met een ijsmachine.

Phineas and ferb isabella Lezen Bewerken Geschiedenis. Fans van de tekenfilmserie zullen vele bekende personages voorbij zien komen.

Isabella heeft lang, meestal Phineas wat doe-oe-oe je. Selecteer afhaalpunt Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een mail toegestuurd wanneer je deze kan gaan ophalen.

Doofenshmirtz en dat leidt tot een spannende confrontatie. Naamruimten Artikel Overleg.

Vrienden die dit leuk vinden:

Niets is te gek in de wereld van Phineas And Ferb! Alyson Stoner Vivian van Huiden. Doofenshmirtz en dat leidt tot een spannende confrontatie. Ook draagt ze regelmatig haar uniform van de kampvuurmeisjes, wat bestaat uit een oranje hoed met strik , een oranje shirt zonder mouwen met daaronder een wit shirt en erover een sjerp waar al haar verdiende badges op zitten, en een bruine rok.

Hieruit is af te leiden dat Isabella in de toekomst met ofwel Phineas of anders Ferb zal trouwen, maar wie van de twee is niet duidelijk waarschijnlijk Phineas. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Het tweetal reist over de bodem van de oceaan opzoek naar Atlantis, en vliegen door de ruimte. Haar moeder speelt contrabas in een freelance jazzband met de moeder van Phineas en de moeder van Jeremy. Isabella heeft lang, phineas and ferb isabella, zwart haar. Voor meer informatie bekijk onze Privacy Policy. Personage uit Phineas en Ferb.

Afleveringen en specials :!

Het product is niet op voorraad in één van onze winkels. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Baljeet, Buford, Isabella en natuurlijk heeft Perry het vogelbekdier zijn manieren om Dr. Een veel gehoorde uitspraak van Isabella is Hallo naam persoon, meestal Phineas wat doe-oe-oe je?

Fans van de tekenfilmserie zullen vele bekende personages voorbij zien komen. In Phineas And Ferb speel je met de grappige Phineas en hysterische Ferb phineas and ferb isabella doldwaze avonturen na. Bovendien bouwen ze de meest bizarre wagens ooit, gewoon in hun eigen achtertuin. Personage uit Phineas en Ferb. Met zoveel tekenfilmplezier barst je Nintendo DS bijna uit zijn voegen.

Bestandsgeschiedenis

Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Selecteer afhaalpunt Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een mail toegestuurd wanneer je deze kan gaan ophalen. Uitleg beoordeling.

Uit Wikipedia, phineas and ferb isabella, Inc. Categorie : Personage uit Phineas en Ferb. Voeg toe aan verlanglijst! In Phineas And Ferb speel je met de grappige Phineas en hysterische Ferb allerlei doldwaze avonturen na. Afhalen in een van onze winkels Levering aan huis is op dit moment helaas niet mogelijk voor dit product. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, de vrije encyclopedie. Hoeveel bananen geef jij dit artikel.

Navigatiemenu

Een veel gehoorde uitspraak van Isabella is Hallo naam persoon, meestal Phineas wat doe-oe-oe je? Phineas And Ferb is de officiële game gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmserie op het Disney Channel. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Specificaties Omschrijving Beschikbaarheid Beoordelingen.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Ze kan er niet tegen als anderen deze zin gebruiken. Isabella is een typisch meisje-meisje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.10.2019 04:41 Djurre:
   Naast het oplossen van puzzels zijn er 12 mini-games en kunnen voertuigen worden verbeterd met bijvoorbeeld een jetpack. Specificaties Omschrijving Beschikbaarheid Beoordelingen.

   01.10.2019 19:25 Cesar:
   Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Personage uit Phineas en Ferb.

   28.09.2019 01:51 Katarzyna:
   Haar moeder speelt contrabas in een freelance jazzband met de moeder van Phineas en de moeder van Jeremy. Naast het oplossen van puzzels zijn er 12 mini-games en kunnen voertuigen worden verbeterd met bijvoorbeeld een jetpack.

  Ten anker

  Vond