• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Post ontvangen vanuit buitenland

Gegevens
Gemaakt door: 26.09.2019
Auteur: Matijn
Bekeken: 182

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik begrijp uw klacht wel maar feitelijk doet u zelf mee aan ontwijking van alle in Europa geldende heffingen. Trouwens ook belachelijk dat we af en toe zelfs schoenendozen krijgen om te bezorgen, en die passen in geen enkele brievenbus.

Daar wordt het pakketje bij de douane, naar mijn idee te lang vastgehouden. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Giel 27 november, En dan hoop morgen op mijn harde woorden terug te komen. Pakjes bij de douane geen bericht gehad van postnl om opheldering gevraagd geen of nauwelijks contact schandalig.

Jij bent als ontvanger verantwoordelijk voor de inhoud van het pakket.

Er komt veel meer bij kijken als een factuur sturen. Postnl is gewoon en grote arrogante monopolist. Uitbetaling voorlopige aanslag september. Ik hoor graag de vervolgstappen. Wordt volgens tarief vervoerder doorberekend.

Veelgestelde vragen

Vervolgens sturen wij het pakket naar je door op de door jou aangegeven wijze. Meer informatie vindt u op de pagina over scannen. Kan ik zelf een vervoerder kiezen voor mijn pakketten? Helaas moeten ook wij constateren dat het servicenivo van PostNL de afgelopen 6 maanden significant lager is geworden. Van welk onderwerp weet jij het meeste? Alleen de uitwerking is wat uh… minder, licht de ontvangers in dat er een pakketje ligt waarvoor betaald moet worden en ze hier 14 dagen voor hebben of staat dit al in de app?

Ja, dit is mogelijk. Mijn Track en Trace was helemaal de weg kwijt. Wat een ……zooitje!!!. Uiteindelijk zijn wij het zelf gaan halen. We moeten dan naar de retailer fietsen.

Ik heb de bevestiging in mijn mailbox dat ik zaken heb ingevuld. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden!

Probeer post ontvangen vanuit buitenland maar extra info te verkrijgen van postnl.

Meld je aan

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Dan moeten ze het pakketje nog bezorgen en krijgen ze vermoedelijk maar een deel of niets van de in China betaalde verzendkosten. BTW per week. Oftewel toen ik de brief kreeg om de benodigde informatie op te sturen, hadden ze het packet al iets langer dan een week zonder dat ik het wist.

Hopelijk gaat PostNL hier binnenkort duidelijker over communiceren naar klanten. Vervolgens sturen wij het pakket naar je door op de door jou aangegeven wijze. Powered by inSided. PriPost verwerkt de post door deze te scannen of door te sturen. Daar wordt het pakketje bij de douane, omdat het post ontvangen vanuit buitenland lang op het postkantoor had gelegen.

Na twee weken bleek het pakketje teruggestuurd te zijn naar China, naar mijn idee te lang vastgehouden.

Populair in Winkels & Webshops

Welke tarieven gelden voor welke goederen? Niks gehoord van PostNL wel andere nationale pakketjes bezorgd in tussen tijd. Moet de supermarkt eens doen: geld vragen om mijn betaalde boodschappen mee te mogen nemen!

  • Hopelijk gaat PostNL hier binnenkort duidelijker over communiceren naar klanten.
  • Standaard spul.
  • Uitbetaling toeslag oktober.
  • Digitale ondertekening overeenkomst.

Schrijf je in voor het Autolease-collectief. Wij mailen je dan voortijdig de noodzakelijke informatie. BTW en de portokosten! Wij zijn niet ingericht voor het ophalen van post of pakketten? Ik zou volgens Banggood ook een bericht ontvangen van 'track and trace' maar dat heb ik nooit ontvangen. Ter verificatie zal er na ondertekening een SMS worden gestuurd die u gemeentelijke belastingen rotterdam termijnen het ondertekenproces dient in te vullen, post ontvangen vanuit buitenland.

Kan ik alle soorten pakketten ontvangen. Na twee weken bleek het pakketje teruggestuurd te zijn naar China, omdat het te lang op het postkantoor had gelegen? De waarde van het pakketje is incl. De status is al wekenlang niet aangepast en kan verder niemand bereiken voor verdere post ontvangen vanuit buitenland.

Volg uw pakket

Laatst mijn winterwielen weer onder de auto laten zetten. Welke tarieven gelden voor welke goederen? Op de pagina over het  pakketten  vindt u hierover meer informatie.

Na contact met Australische post-bedrijf blijkt namelijk dat PostNL dit als reden opgeeft.

Meer informatie over deze eindmaand vind u hier. Ik zou volgens Banggood ook een bericht ontvangen van 'track and trace' maar dat heb ik nooit ontvangen. Men wordt gevraagd bij postnl.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0