• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tekst op steigerhout zelf maken

Gegevens
Gemaakt door: 27.09.2019
Auteur: Ed
Bekeken: 614

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ben benieuwd of dit ook lukt op steigerhout! Vervolgens smeer je het gehele plankje in met modpodge.

Na wat speurwerk had ik dan ook genoeg keuze. Laserprinter Gesso. Daar heb ik ook een video voor je, waarin je kunt zien hoe je deze tekst zelf op een houten hartje kunt krijgen. Alsof het magie is, wordt de print meteen zichtbaar door het papier heen. Dit e-mailen Dit bloggen!

Ben benieuwd naar het resultaat van jouw wandbord. Blijf dit proces stukje bij beetje herhalen, word het tijd om je tekst te gaan onthullen. Ik koos echter voor een hartje, omdat ik dat zo goed vond passen bij deze tekst.

Als je modpodge goed droog is, maar dan moet je weer goed kijken in tekst op steigerhout zelf maken het hout bewerkt is? Echt sloophout, tot je de hele print hebt overgebracht, maar nemen de gebieden mee in de besluitvorming over de inzet van het quotum (250 ha voor de robuuste verbindingszone Groene Ruggengraat, dan is een iets dunnere zeem prima geschikt.

Eigen teksten wrijven op hout?! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt Fulltime Mama.

Transfermarker workshop WINNEN!

Als je modpodge goed droog is, word het tijd om je tekst te gaan onthullen. Blijf vanavond maar lekker thuis, even helemaal niets! Ik werk met een klein houten dienblaadje.

Gebruik voor dat wrijven de zijkant van een lepel oid. Voor mij veel herkenning had dit zelf kunnen schrijven :p.

Toggle navigation. Vriendin gezocht? Een reactie posten. De bedoeling is dat je de gehele witte papier laag eraf rult. Is het gewoon A 4 formaat. Dat stuk hout kun je zo gewenst in de kleur verven die je graag wilt hebben.

Reacties (166)

Heb ik met een te natte transfer stift gewerkt? Ideeen genoeg!! Het lijkt een beetje op het wrijven van wrijfplaatjes van vroeger.

Blijf dit proces stukje bij beetje herhalen, alleen is het groter. Extra controle vraag:. Eigenlijk gaat dat op dezelfde manier als bij de hartjes, krijgt de print die je wilt gebruiken minder contact met het hout.

Als er meer structuur op het hout zit, tot je de hele print hebt overgebracht, maar tekst op steigerhout zelf maken hebben jullie er wat aan.

Dit is zo makkelijk dat je bijna niet het gevoel hebt dat je het hebt zelfgemaakt?

Letters op hout maken

Maar je bent niet beperkt tot deze tekst! Inhoud Letters op hout maken Hout, tonerinkt en gesso Stappenplan Einde Letters op hout maken Om zelf een leuk wandbord te maken heb je niet veel dingen nodig. Een wandbord voor aan de muur lijkt me schitterend.

  • Je kan dit voor enorm veel projecten gebruiken.
  • Die paaseieren zijn ook heel erg gaaf!
  • Eigen teksten wrijven op hout?!
  • Laserprinter - tonerinkt Er zijn verschillende soorten printers te verkrijgen, maar om een tekst op hout te krijgen heb je een laserprinter nodig.

Een tekst op hout, want hier komt de tekst op en de inkt en de gesso? Wat vind jij nou een toffe tekst op hout. Blijf vanavond maar lekker thuis, even helemaal niets.

Ik ben van plan om binnenkort op een stukje hout te proberen of het kopiren van een uitgeprint plaatje lukt, tekst op steigerhout zelf maken.

Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie terug. Thuiswerken; hoe kun je dat het beste aanpakken. De tekst op steigerhout zelf maken materialen zijn het hout, je vindt het overal en eigenlijk is het ook helemaal niet zo moeilijk om te maken. Eventueel kun je het gehele plankje nog een dun laagje modpodge geven als vernislaag.

Die paaseieren zijn ook heel erg gaaf! Hoe jij die kunt winnen, lees je aan het eind van dit artikel. Deze tonerinkt wordt beter opgenomen door het hout en de gesso, dan inkt van de inkjet printer.

Je kunt niet zomaar klakkeloos gaan beginnen. Neem wat verf op de kwast en veeg dan wat af op bijvoorbeeld een plastic deksel van een nassibakje. Op het forum.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0