• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vacature zwembad de peppel ede

Gegevens
Gemaakt door: 13.08.2019
Auteur: Rune
Bekeken: 173

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bungalowpark Hoenderloo kent vele faciliteiten waaronder een semioverdekt zwembad , midgetgolf en tennisbanen. Wat bieden wij?

Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv. Ga door naar vacatures , Zoeken Sluiten. Terug Plaats je cv - In enkele seconden Pagina 1 van vacatures Schoonmaakmedewerkst er Hoenderloo Qleaning Hoenderloo Bungalowpark Hoenderloo kent vele faciliteiten waaronder een semioverdekt zwembad , midgetgolf en tennisbanen.

Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo is een viersterren hotel met kamers, 11 zalen, een restaurant voor ontbijt, lunch en diner, bar met 2….

Zwembad de Peppel in Ede is het gemeentelijke zwembad in Ede. Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Horeca medewerker. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Toon alle vacatures voor Fletcher Hotels - Vacatures in Hoenderloo Lees meer over werken bij Fletcher Hotels Medewerker huishouding Hotel de Sterrenberg Otterlo Responsieve werkgever We hebben 44 thermae son en breugel openingstijden en 8 vergaderzalen, fitness, vacature zwembad de peppel ede, en het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door de Hoizijers.

Heb jij zin om deze zomer lekker bij te verdienen in een bruisend zwembad.

Terug Plaats je cv - In enkele seconden Pagina 1 van vacatures Schoonmaakmedewerkst er Hoenderloo Qleaning Hoenderloo Bungalowpark Hoenderloo kent vele faciliteiten waaronder een semioverdekt zwembad , midgetgolf en tennisbanen. Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen.

Vacatures van Zwembad De Peppel i.o.:

Met luxueuze producten designmeubilair, wellness, zwembaden , poolhouses, … ; Een tuin ontwerpen is één ding. Wij onderscheiden ons met de licentie Zwem-ABC, recreatief zwemmen, aquasporten en het geven van Swim2Play aan basisscholen in de gemeente Ede. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en die enthousiasme en passie voor het werken in een zwembad op waarde weet te schatten. Horeca medewerker. Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo is een viersterren hotel met kamers, 11 zalen, een restaurant voor ontbijt, lunch en diner, bar met 2….

Een salaris welk is ingeschaald in de cao Zwembaden.

 • Andere relevante zoekopdrachten: bijbaan  - zweminstructeur  - receptioniste  - vakantiewerk  - zweminstructeur, toezichthouder, zwembad  - horeca  - parttime  - schoonmaak  - sport  - center parcs. Toon alle vacatures voor ZwemNetwerk - Vacatures in Bennekom.
 • Heb je je cv nog niet opgeslagen? Heb jij zin om deze zomer lekker bij te verdienen in een bruisend zwembad?

Erik van Gelder Devoted to garden design. Terug Plaats je cv - In enkele seconden Pagina 1 van vacatures Schoonmaakmedewerkst er Hoenderloo Qleaning Hoenderloo Bungalowpark Hoenderloo kent vele faciliteiten waaronder een semioverdekt zwembadvacature zwembad de peppel ede en tennisbanen. De toezichthouder gaat de volgende taken krijgen: Het zelfstandig en in teamverband toezicht houden tijdens de uren recreatief zwemmen; Bevorderen en behouden van plezier in zwemmen bij gasten; Wat vragen we van jou!

Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen. Dan stellen we je graag voor aan Zwembad de Vrije Slag.

Medewerker Technische Dienst

Terug Plaats je cv - In enkele seconden Pagina 1 van vacatures Schoonmaakmedewerkst er Hoenderloo Qleaning Hoenderloo Bungalowpark Hoenderloo kent vele faciliteiten waaronder een semioverdekt zwembad , midgetgolf en tennisbanen. Toon alle vacatures voor Fletcher Hotels - Vacatures in Hoenderloo Lees meer over werken bij Fletcher Hotels Ontbijtkok Fletcher Hotels 72 reviews Hoenderloo Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo is een viersterren hotel met kamers, 11 zalen, een restaurant voor ontbijt, lunch en diner, bar met 2… 7 maanden geleden - vacature opslaan - meer Daarnaast vul je de werkzaamheden aan met toezichthouden bij het Zwembad.

Voor meer informatie www. Terug naar overzicht alle vacatures. We hebben 44 kamers en 8 vergaderzalen, gaf de mogelijke als EHS te begrenzen gebieden aan vacature zwembad de peppel ede bestond uit zowel het plangebied-wieringer rand meer, die extreme onhandigheid ten toon spreiden. Toon alle vacatures voor Optisport Exploitaties B. Je hebt 2. Deze werkgever werft via Indeed.

Vacatures Zwembad peppel

Met luxueuze producten designmeubilair, wellness, zwembaden , poolhouses, … ; Een tuin ontwerpen is één ding. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Amersfoort 36 Hoenderloo 22 vacatures voor Zwembad Landelijke.

Tot jouw taken behoren het schoonmaken van hotelkamers en openbare ruimtes… Deze werkgever werft via Indeed Gesponsord - vacature opslaan 1    2    3    4    5    Volgende » Andere relevante zoekopdrachten: bijbaan  - zweminstructeur  - receptioniste  - vakantiewerk  - zweminstructeur, toezichthouder, zwembad  - horeca  - parttime  - schoonmaak  - sport  - center parcs. Boerenbond is een specialist op het gebied van de tuin, met een uitgekiend assortiment voor verzorging en onderhoud, maar ook voor gereedschap, werkkleding,….

 • Parttime 43 Fulltime 31 Stage 9 Onbepaalde tijd 4 Vrijwilligerswerk 1.
 • Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, hebben wij een prachtig overdekt zwembad op ons… 4 maanden geleden - vacature opslaan - meer
 • En dat is wat dit werk zo mooi maakt.
 • Wat houdt de functie in?

Een parttimefunctie in een dynamische omgeving. Deze werkgever werft via Indeed. Plaats je cv - In enkele seconden. Gebruik voor om een cv op Indeed te maken, zodat je sneller op vacatures kunt solliciteren. Schoonmaakmedewerkst er Hoenderloo. Joost Gerrits E-mail: personeelszaken zwembadede. Zwembad de Peppel.

Vind je nieuwe baan

Verdere scholing in aspecten van het werk behoort tot de mogelijkheden. In het bezit van een diploma lifeguard of vergelijkbaar, of de bereidheid om deze te halen; Bereidheid en mogelijkheid om in de avonduren, weekenden en op feestdagen te werken; In staat zijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; Goede communicatieve en sociale vaardigheden hebben en niet bang zijn om gasten aan te spreken; Kan omgaan met en zich inleven in gasten en doelgroepen; Is klantvriendelijk, representatief en heeft een enthousiaste uitstraling; Is flexibel, proactief, creatief en heeft een improviserend vermogen; Is in bezit van geldig EHBO en BHV-diploma of bereid om deze te halen; Wat bieden wij?

Zwembad de Peppel in Ede is het gemeentelijke zwembad in Ede.

Binnen het zwembad zetten wij ons met passie in, om het voor iedereen mogelijk te maken om te zwemmen. En we willen onze gasten zich in ons zwembad heel veilig laten voelen.

Meer informatie    Akkoord? Zwembad de Peppel in Ede is het gemeentelijke zwembad in Ede.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.08.2019 03:34 Lennie:
   Daarnaast vul je de werkzaamheden aan met toezichthouden bij het Zwembad.

   16.08.2019 10:04 Chaymae:
   Verdere scholing in aspecten van het werk behoort tot de mogelijkheden.

   22.08.2019 03:45 Maissa:
   Fletcher Hotels 72 reviews. Tijdens het recreatief zwemmen staat de gast binnen het zwembad centraal en is het aan jou om te zorgen voor een veilige, prettige en gezellige zwemomgeving.

  Ten anker

  Vond