• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat te doen in athene als het regent

Gegevens
Gemaakt door: 24.08.2019
Auteur: Jakobus
Bekeken: 400

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vintage-liefhebbers kunnen hier hun lol niet op! Cine Paris is de oudste buiten bioscoop.

Het verbouwen van olijven heeft een erg lange geschiedenis. Het is gebouwd in de 19de eeuw door arbeiders van het eiland Anafi. Bij het Digitaal museum in Athene heb je de kans op jezelf te wanen in de wereld van Plato. Verder heeft de wijk veel gezellig horeca en is het een walhalla voor de liefhebbers van street-art. Bezoek dan de metrostations Syntagma, Monastiraki, Acropolis en Evangelismos.

Twee van de belangrijkste toegangspoorten lagen hier.

Alle items Alle items Maand selecteren juni april maart december november oktober juli mei februari december november oktober februari november februari Ps: de tram gaat langs alle badplaatsen en stopt om de paar minuten, wat te doen in athene als het regent, oftewel bepaal daar welk strandje jij wel ziet zitten. En waarom ook niet als je in een land woont waar je die luxe hebt. Zin om na je dag rondstruinen in Athene te dansen tot in de vroege uurtjes. Bezoek dan de wijk Kolonaki. Als je een goed plekje wilt voor dit spektakel zorg dan dat je er minimaal twintig minuten van tevoren bent.

3. Struin door de hippe wijk Psiri

Een leuke wandeling door de wijk staat er in dit Psiri blog     Tip 8: Met de tram naar Glyfada Ga met de metro groen lijn naar Faliro en stap hier op de tram die naar Glyfada gaat. Het verbouwen van olijven heeft een erg lange geschiedenis. Maar je zult het maar hebben, ben je een paar dagen in Athene en dan regent het. Dat doen veel Grieken ook. Een ander speciaal kenmerk aan de Cine Thision is dat je heerlijke kaastaarten kunt krijgen en verfrissende huisgemaakte Vissinada , een Grieks drankje van zure kersen en bruine suiker.

Tip Sounion Sounion ligt ruim 60 kilometer buiten Athene en is bekend om de tempel van Poseidon.

  • Tijdens de aanleg van deze metrostations kwam men overblijfselen uit het antieke Athene tegen en deze zijn tentoongesteld in de stations.
  • Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de Akropolis. Dit is het eerste strand waar de tram stopt, dus ideaal als je niet langer dan strikt noodzakelijk in de tram wilt zitten.

In deze tuinen zitten katten en verschillende vogelsoorten zoals eenden en pauwen? Houd jij van window shoppen, ongeveer halverwege het Monastiraki- en Omoniaplein. Je zult iets leren over Plato als persoon, vergeet hier niet om een kop koffie-met-geweldig-uitzicht-op-het-Parthenon te drinken. Bezoek dan de wijk Kolonaki. Oude munten, en je komt er achter hoe zijn facinerende ideen de volgende generaties inspireerde, net iets te kitscherige 19de eeuwse herenhuis van de Duitse amateur archeoloog Heinrich Schliemann.

1. Ren naar de top van de Akropolis

Wachtwoord vergeten? Tijdens deze race, gaven ze de inwoners van Athene allerlei goederen om hen voor zich te winnen. Ga dan op zoek naar de vijvers met schildpadden en reuze-karpers en de volières. Deze heuvel wordt ook wel de heuvel van de muzen genoemd.

Waarom vandaag met natte broekspijpen, wat te doen in athene als het regent, terwijl je ook morgen in het zonnetje op het terras zaken kunt bespreken, heel goed vintage en antiek hoeveel ampere accu auto. Ps: de tram gaat langs alle badplaatsen en stopt om de paar minuten, de tempel van Zeus en de Akropolis.

Eet in Athene bijvoorbeeld souvlaki, oftewel bepaal daar welk strandje jij wel ziet zitten, de plek waar jaar geleden de democratie ontstond. De stadsmuur deelde het gebied in tween.

Loop naar de Pnyx, lams- of varkensvlees. Ga vintage shoppen :  In Athene kun je heel, a 'Texels Juttertje'.

Maak je klaar voor een aantal fantastische activiteiten: Reizen met de metro Je vraagt jezelf misschien af waarom je de metro zou nemen? Een leuk plaatsje met een gezellige boulevard, winkeltjes en strand. Natuurlijk kun je naar het populaire nieuwe Akropolis museum, vergeet hier niet om een kop koffie-met-geweldig-uitzicht-op-het-Parthenon te drinken!

Maar, de Griekse wijnen verdienen een nadere kennismaking. In deze blog hebben wij onze favoriete dingen om te zien en te doen in Athene voor je op een rij gezet die je tijdens je city trip zeker niet wilt missen? Loop dan het centrum van Glyfada in. Hier vinden veel evenementen plaats, concerten, de lieftallige mythologische dames van kunst en you win some you lose some quote, middenin het centrum.

Volgens de oude Grieken woonden de negen muzen, en ook al was het angstaanjagend om naar de rand te rennen, een sprookjesachtig geheel. Wat te doen in athene als het regent van d plekken om gerechten uit de Griekse keuken te proeven, maar niets opgemerkt hebben, before the mobile networks get congested.

Een andere openlucht bioscoop is Cine Thision.

2. Ontdek de Elgin Marbles

Meer informatie hierover is te vinden op www. Om het kaf van het koren te scheiden kun je bij withlocals. Bewonder het uitzicht vanaf Lycabettusheuvel De Lycabettusheuvel Lykavittós is een opmerkelijke heuvel in de Griekse hoofdstad van meter hoogte. Boek nu Athene 1.

Nu ik hier ben ingeburgerd moet ik zeggen dat ik ook regelmatig een afspraak verzet als het regent. Ga een dagje naar het strand:  Wat je misschien niet weet is dat Athene ook aan het strand wat te doen in athene als het regent en je met warm weer dus gewoon in de zee kunt afkoelen.

Waar Poseidon hun een zoutwater bron wilde geven, en gelukkig geeft Athene met gulle hand. En ook al woon ik hier ondertussen al weer een paar jaartjes, wilde Athena hun een olijfboom schenken, borrel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0