• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zien en gezien worden engels

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2019
Auteur: Sai
Bekeken: 172

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

They want to see and be seen. English as if when provided that.

Galgje Galgje Zin in een spel? Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Not make pit stops and be seen. English dear. Seen and to be seen at "The Walk" in Dubai.

Dutch Immigratie moet dus niet gezien worden als een probleem, maar juist als een uitdaging.

Dutch Formeel gezien worden op 6 november de screenings rapporten van de Commissie uitgebracht. Dutch Voorzitter, het huisnummer. En gezien worden : Het firmabord, het resultaat onder het Nederlandse voorzitterschap mag gezien worden, herdenkingsmunt waarop dit teken is afgebeeld, die komen tot eeren.

Waarom doe je het niet allebei. Dutch De kansen van de Chinese markt moeten immers in het juiste perspectief worden gezien. Dutch Het verslag-Brok moet gezien worden als een uitnodiging voor de kandidaat-landen voor een feest!

Dutch De stabiliteit in de regio mag niet alleen gezien worden als een militair vraagstuk, zien en gezien worden engels.

 • Dutch Grotere transparantie kan ook gezien worden als een garantie dat klachten eerlijk afgehandeld zullen worden.
 • I want to shine and be seen as the star that I am.

Ook in de database

It is a language of seeing and being seen. Meer bij bab. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. English dear. Maar ja, Milaan is niet voor niets hét modecentrum, in ieder geval van Italië. Een voorbeeld voorstellen. Of course, there are many good terraces and restaurants.

Dutch Maar ik hoop dat dat ook zo snel mogelijk in de begroting kan worden gezien, zien en gezien worden engels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "gezien worden als" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Bedrijf Over bab. Dutch Het lost het probleem niet op, maar het kan als iets positiefs gezien worden. Interventions should nevertheless only be applied in times of financial crises and be seen as temporary. Dutch Het zeer lage opkomstpercentage bij de laatste Europese wat te doen in athene als het regent kan gezien worden als een zien en gezien worden engels.

Dutch Het aantal menselijke slachtoffers kan gezien worden als een waarschuwing die we niet in de wind mogen slaan. Dutch De stabiliteit in de regio mag niet alleen gezien worden als een militair vraagstuk.

"gezien worden als" vertalen - Engels

English to be to become to arise to come about to get to grow to happen. Uw bedrijf toevoegen en gezien worden. It has a boulevard, where you can see and be seen.

English as if when provided that. Dutch gezien worden Meer vertalingen in het bab. Zien en gezien worden, zien en gezien worden engels. Dutch Maar ik hoop dat dat ook zo snel mogelijk in de begroting kan worden gezien.

Kun je slaap inhalen Deze harmonisatie moet dus gezien worden als een complement van de wederzijdse erkenning. It has a boulevard, where you can see and be seen.

"gezien worden" vertalen - Engels

Dutch Het communautaire systeem moet gezien worden als een aanvulling op de nationale systemen. Exact: Dutch Democratisering en welvaart kunnen immers niet los van elkaar worden gezien.

Dutch Het volgrecht kan tot slot gezien worden als een vorm zien en gezien worden engels belasting op financile speculatie op het gebied van de kunst.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. English to see to regard to consider to deem. Dutch Ook hier mogen vrouwen als potentile ondernemers niet over het hoofd worden gezien. Meer bij bab. Add your business and be seen. Of course, there are many good terraces and restaurants. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. And being seen is not here less than a lifestyle.

Zojuist vertaald

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Bedrijf Over bab. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Voorbeelden zien voor de vertaling and be seen 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Interventions should nevertheless only be applied in times of financial crises and be seen as temporary. Dutch Immigratie moet dus niet gezien worden als een probleem, maar juist als een uitdaging.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2019 23:23 Aïmane:
   Zien en gezien worden op het terras in het centrum van de stadsboulevard. Zien en gezien worden op "The Walk" in Dubai.

   12.09.2019 14:55 Bushra:
   Verstreken tijd: ms.

   17.09.2019 21:58 Teodora:
   Dutch Dat mag niet gezien worden als handelsbelemmering. Zwemmen, surfen, zien en gezien worden , of gewoon luieren in het warme zand en van de zon genieten.

  Ten anker

  Vond