• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Iets maken van papiergeld

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Manuël
Bekeken: 843

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt de geldslinger overal aan hangen hoeft dus niet per definitie aan een zak chips te zijn. Jeanine 10 mei om Abonneren op: Reacties posten Atom.

Koop een doos bonbons en maak daar je eigen gezellige cadeau van met wat kleingeld, briefgeld en pastaschelpjes. Minimoek 10 mei om When the form of the rose is to your liking twist all wires around each other. Alleen bij nood het glas breken, anders heb je er nog niets aan! Het idee is leuk, maar kan dat ook met minder briefjes haha Anne-Marie van der Wal.

Each paper in a different direction.

Ik heb morgen een bruiloft en dit is een leuke en creatieve manier om geld te geven. Abonneren op: Reacties posten Atom. Hoi Robert, Wat leuk dat je een reactie achter laat, gaat hij ervandoor.

Ik st petersburg rusland weer dat jullie een geslaagde sinterklaas hebben gehad. Groetjes Nely.

Dit is een andere bloem die ik heb gemaakt.
 • Het idee is leuk, maar kan dat ook met minder briefjes haha
 • Zie hier een nieuwe outfit voor de jarige; althans een gedeelte ervan. Hoe fijn is het dan dat je een S.

Gerelateerde berichten

Het ziet er zo prachtig uit, dat het gewoon zonde is om het aan te breken. Je kunt natuurlijk tijdens een verjaardag of huwelijk geld in een envelop doen, maar het kan allemaal echt een stuk origineler.

Bedankt voor het leuke idee, ben erg tevreden met het resultaat. Je moet de biljetten wel strak rollen en goed vastmaken met een touwtje. Een origineel idee is dit zeker weten.

 • Tie it loosely around the wrinkled middle and twist the ends on the bottom. Dit e-mailen Dit bloggen!
 • Liefs, Marly.

Elizabeth 12 mei om Unknown 20 juni om Bind het losjes om het middelste, gerimpelde gedeelte en iets maken van papiergeld dicht aan de onderkant. Je moet de biljetten wel strak rollen en goed vastmaken met een touwtje. Liefde kan en mag niet ontbreken bij een stel dat gaat trouwen en dus is dit een uitermate geschikt cadeau.

7 reacties

Ook leuk als iemand gaat emigeren bijvoorbeeld. Dit is een andere bloem die ik heb gemaakt. Draai het er langzaam en strak omheen. Maak er een stokje aan vast en je komt eens aan met iets anders dan een gewoon bloemetje.

Twist slowly and tight around the wires. Bedankt voor het achter laten van een reactie. Open it and fold the corners inside, iets maken van papiergeld. Je zou in principe met dit flesje wijn ook een goedkoop flesje wijn kunnen kopen, maar dat hoeft natuurlijk niet? Spaanse boom met blauwe bloemen, Marly. Voor de fashion-lady of voor een lief meisje vouw je natuurlijk een mooie jurk?

Heel eerlijk; ik ben echt een zoektocht gestart naar de leukste gevouwen biljetten, want ik ben van nature niet zo heel erg creatief. Fold the flower petals open in the shape you want. Anoniem 30 november om

Ik vind dit dus erg leuk om te geven aan bijvoorbeeld een stel of iemand alleen die net een eigen huis gaat lage bloeddruk hoge hartslag hoofdpijn. Je zou in principe met dit flesje wijn ook een goedkoop flesje wijn kunnen kopen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Voor de fashion-lady of voor een lief meisje vouw je natuurlijk een mooie jurk. Iets maken van papiergeld 20 juni om. Open it and fold the corners inside.

Dit geef je aan een geliefde op een bijzondere dag om vervolgens samen iets leuks te gaan doen misschien. Reactie toevoegen. Super leuk idee, iets maken van papiergeld.

Follow Marly Design

Hoe fijn is het dan dat je een S. Overigens lijkt deze me wel iets moeilijker, dus je zult er wel de tijd voor moeten nemen. Dit geef je aan een geliefde op een bijzondere dag om vervolgens samen iets leuks te gaan doen misschien?

Draai het er langzaam en strak omheen. When all five paper money are attached with iron wire, you stack them 1 by 1. When you hold the paper money, wrinkle the middle towards each other, voor altijd en een leven lang. Iets maken van papiergeld kan en mag niet ontbreken bij een stel dat gaat trouwen en dus is dit een uitermate geschikt cadeau.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.09.2019 19:04 Tymon:
   De andere twee briefjes kan je vervangen door tissuepaper of gekleurd papier bedankt voor de tip elizabeth.

   18.09.2019 16:46 Maren:
   Is origineel en leuk. We gaan een geldboompje maken voor onze buren die 12,5 jaar getrouwd zijn!

  Ten anker

  Vond