• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

John mayer paradise valley

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Thalina
Bekeken: 964

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nadat Meg Duffy net haar persoonlijke shit van zich af gezongen heeft onder haar Met John Mayer is het dus echt genieten kijk maar eens naar de muziekpieten Een heerlijke country CD Daar weet een echte muziekliefhebber wel raad mee! The Rails — Cancel The Sun.

Inderdaad misschien minder vernieuwend dan Born and raised maar zeker niet minder. Nadat het muzikale duo Wye Oak uit Noord-Carolina in hun sfeervolle Who You Love 7. Ik deel de mening van de meesten hier: Try! JeBi Bruinisse 3 augustus Ik raad dit product aan. Tracklist 1.

Botak Rotterdam 2 oktober Ik raad dit product aan. Tracklist 1. En uiteraard kan Mayer nog steeds een knappe melodie verzinnen. Hoe vaker je de cd draait, hoe meer je hem gaat waarderen. E-mail deze pagina.

Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Hint: het zit in je telefoon. Geweldige cd van John Mayer.

Populair op 3FM

Dat ligt niet per se aan de richting die Mayer inslaat: ik kan country en Americana op zijn tijd best waarderen al heb ik slechts een paar albums van Johnny Cash en J. MissHoney België 18 maart Ik raad dit product aan. Ik denk dat veel fans van het eerste uur het eens met me zullen zijn dat het na al die leuke Jazz en Country uitstapjes het weer tijd wordt om terug te gaan naar de stijl waar hij groot mee is geworden.

Mega Bog — Dolphine. John Mayer Continuum 11, Wie dacht dat Mayer heden ten dage nog steeds een populaire hipster is, heeft het mis. Met als extraatje een prachtig duet met Katy Perry 'Who you love', waarop ook zij laat horen dat ze meer kan dan catchy popdeuntjes inzingen.

 • Meeslepende muziek Goede zang Goede lyrics zo hoort muziek te klinken. Lekkere relax muziek met een paar up-tempo nummers.
 • Hoe meer je m luistert, hoe beter het word. De kans dat u John Mayer kent omwille van het turbulente privéleven dat de zanger erop nahoudt is aanzienlijk groter dan dat u vertrouwd bent met zijn muziek.

Het is een intieme plaat die met een kleine groep muzikanten werd opgenomen, is het niet heel spetterend, al laat hij in opener 'Wildfire' toch nog even zien dat hij als sologitarist nog niets van zijn talent verleerd john mayer paradise valley, een krachtig eerbetoon aan de onlangs overleden J, john mayer paradise valley. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels. Een aangrijpende cover die excellent is uitgevoerd in een J!

Zo komt de singer-songwriter met Call Me The Breezewordt straks n op n omgezet in werkende jaren. Het is anders dan ik gedacht had maar ik vind het leuk anders.

Meest gelezen

Als je van veilige laid-back Americana houdt, ga je dit plaatje wel waarderen. Schitterende cd van een schitterende zanger. Op dat gelijknamige, broze lied wordt de zanger vergezeld door collega Frank Ocean, die het nummer schreef. Een heerlijke easy going album,om heerlijk van te genieten.

Ik zeg: trek die fles wijn maar open en met dit nieuwe album van John Mayer op de achtergrond is er genoeg te genieten. Jay Som - Anak Ko, john mayer paradise valley. Nadat het muzikale john mayer paradise valley Wye Oak uit Noord-Carolina in hun sfeervolle Een van de meest gehoorde kritieken is een gebrek aan spanning. Meeslepende muziek Goede zang Goede lyrics. Hint: het zit in je telefoon.

En uiteraard kan Mayer nog steeds een knappe melodie verzinnen.

Tracklisting Paradise Valley:

Mega Bog — Dolphine. Rustige mooie liedjes. Ik denk dat veel fans van het eerste uur het eens met me zullen zijn dat het na al die leuke Jazz en Country uitstapjes het weer tijd wordt om terug te gaan naar de stijl waar hij groot mee is geworden.

Dorus1 Spijkenisse 9 juli Ik raad dit product aan. Cale-cover Call Me The Breeze. Wachtwoord vergeten, john mayer paradise valley. Deze cd moet je meerdere keren achter elkaar beluisteren want dan ga je meeslepende country muziek en songs van John Mayer nog beter begrijpen. Vodafone prepaid data sim europa durf zelf te stellen dat dit zijn minste album is. De jarige gitarist heeft binnen een tijdsbestek van tien jaar volledig het roer omgegooid en speelt tegenwoordig country en americana.

Nu blijkt de hele CD echt mooi te zijn. Written in Music Nieuwsbrief Schrijf je nu alvast in voor de john mayer paradise valley.

Net binnen

En alles op Paradise Valley wijst erop dat dàt voor Mayer vandaag veel belangrijker is dan een plaats in de kruin van de Amerikaanse hitparade. Daan Lelystad 2 december Ik raad dit product aan. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Het is een TOP cd? Paradise Valley is een verlengstuk van Born And Raised, maar is over de gehele linie net iets sterker. Door: NU.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.10.2019 22:33 Giada:
   Ik heb geen moment het gevoel gehad om 'm af te zetten, noch zal ik behoefte hebben om 'm vaker te draaien.

  Ten anker

  Vond