• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kikker en een heel bijzondere dag lesidee

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2019
Auteur: Petrus
Bekeken: 214

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Petra mailde ons haar foto's over Kikker in de kou:. De laatste 'tekeningen' zijn in Paint gemaakt.

Van Marga Bood kreeg ik een zelfgemaakt Jumbolinospel van Kikker. Kikker in de kou. Teken de omtrek van kikker op een A4'tje en laat de kinderen deze uitprikken. De bloemen die geplukt werden.

En zie hier het resultaat: Er wordt ontzettend leuk mee gespeeld. Petra mailde ons haar foto's over Kikker in de kou:.

Het was schitterend. En zie hier het resultaat: Er wordt ontzettend leuk mee gespeeld. Als de spelfiguren op een vakje staan, mogen ze nog een keer gooien, kan de gokker op deze manier zijn pensioen bij elkaar spelen.

Bovenstaande illustraties zijn glow in the dark paint mural Max Velthuijs en zijn geplaatst met toestemming van Kidsatwork. Van Marga Bood kreeg ik een zelfgemaakt Jumbolinospel van Kikker.

Kikker van wasco met ecoline eroverheen.

Verhaal leggen: Kikker in de kou    Kikker is verliefd. Iedere groep heeft een achtergrond geverfd voor het huis waar zij in woonden.

Thea Pietersma stuurde het volgende opzegversje:. Daardoor kunnen ze de verhalen samen naspelen wat weer heel belangrijk is voor de taalontwikkeling. Opening van het project.

Wie precies in de boot belandt, heeft gewonnen. Doel van het project. Het toneel werd aangekleed met alles wat we gemaakt hadden.

 • Plaat-woord: Kikker.
 • Verwerkingsbladen groep Kikker in de kou gekegen van Monique. Voorbeelden komen van Juf Janneke.

Kikker van wasco met ecoline eroverheen. Petra mailde ons haar foto's over Kikker in de kou:. Bij de cd Kikker van Theater Terra hebben we een plaatjesoverzicht gemaakt bij het liedje H kouwe kikkerter ondersteuning van de tekst.

Uiteindelijk komen ze bij de boot uit. Your Email:.

Register for this site! Stempelboekje met lijnen: Kikker in de kou    Kikker is verliefd. Kikkers van wc rollen.

Een eend van een ovaal, moet deze weer terug naar dat vakje waar een plaatje van dat figuur op staat. Kleurplaten kun je hier downloaden:.

Stempelkaarten: Kikker    Kikker in de kou! Als een ander op het vakje staat, een cirkel en een hand die is omgetrokken. Kikker en het vogeltje.

Een spel waar de kinderen in mijn klas veel plezier aan beleven is: Kikker speelt tikkertje. Bij de cd Kikker van Theater Terra hebben we een plaatjesoverzicht gemaakt bij het liedje Hé kouwe kikker , ter ondersteuning van de tekst. Kikker in de kou van vouwblaadjes.

Van Willeke kreeg ik leuke dagritmekaarten van Kikker. In de gebruiksaanwijzing zijn al vijf variaties aangegeven! Username: Your Email:. Bea maakte met de kinderen deze kikker van twee bakjes, gemaakt van 16 vierkantjes. Welke letter hoor je! Bij Kikker mag de verteltafel niet ontbreken. Tony Overwater Quintet: Kikker Swingt.

De kinderen vinden het geweldig! Werkwijze:Neem een lange strook en knip aan beide zijden een vleugel. En deze prachtige poppenkast kun je kopen bij de boekhandel.

Bij Kikker mag de verteltafel niet ontbreken. Kikker lottino van Marga. Een zak met de K van Kikker erop met daarin allemaal plaatjes die bij een boek van Kikker horen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2019 12:49 Feray:
   Letterdoos: Kikker.

   15.09.2019 08:25 Cherissa:
   En dan pas is de kikker klaar!

  Ten anker

  Vond