• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ledger nano s nederland

Gegevens
Gemaakt door: 07.10.2019
Auteur: Gerdine
Bekeken: 64

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Fabrikantcode LE Trezor Model T heeft een touch screen scherm.

De hardware wallet op zich is een top product. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar met een gemiddelde reactietijd van 32 minuten. Aanrader Review score 5 van de 5 sterren. Kost even wat moeite om te begrijpen maar via de website en eventueel youtube kom je er altijd wel uit.

Je bewaart je coins dus virtueel op deze cryptowallet. Op je Nano S kun je navigeren met behulp van de twee knoppen aan de bovenkant van het apparaat.

Zeker als je veel geld hebt genvesteerd in je bitcoins, ethereum of altcoins is het ledger nano s nederland om je crypto wallet goed te beveiligen. Goede beveiliging. Review score 4. Gebaseerd op 98 reviews. Er worden in totaal 24 woorden op het scherm weergegeven. Door de diverse versleuteling is alles veilig opgeslagen.

Heb je de Nano S helemaal ingesteld en de Chrome extensie voor de Ledger cryptowallet geïnstalleerd, dan kun je echt aan de slag. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Op het scherm verschijnt onder meer het adres en de hoeveelheid Bitcoins of andere altcoins. De Ledger Nano S kan gezien worden als het instapmodel. Daarnaast is de Ledger compatibel met andere wallets.

Handelingen die normaal kwetsbaar zijn voor hackers worden nu volledig afgesloten binnen de wallet waardoor er niemand bij kan.

Deze 24 woorden zijn uniek en moeten uiterst veilig worden opgeslagen. Arne 5 december Ik ledger nano s nederland dit product aan. Aanrader Review score 5 van de 5 sterren. Met meer dan positieve reviews en een gemiddeld cijfer van 9. Het display van de Nano S is duidelijk en de knoppen zijn responsief, al hadden ze naar mijn mening ietsjes groter gemogen.

Nieuwste handleidingen in Cryptomaan Start

Super snel geleverd en met de handleiding aan de slag gegaan. De pluspunten van dit artikel vind ik: goede kwaliteit, duurzaam Maar wat ik jammer vind: kwetsbaar. Anderen bekeken ook.

Tomhagen 13 februari Ik raad dit product aan. Mitch - 21 november Merk: Ledger! Bekijk winkelvoorraad. De Ledger Nano S is een hardware wallet voor al je cryptocurrencies. Zandpop Amsterdam 25 juni Ik raad dit product aan.

Main navigation

Op die manier kun jij jouw coins geheim houden, zelfs als op een of andere manier toegang heeft weten te krijgen tot de eerste stap. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

De Nano S hardware wallet ondersteund nu ook Ledger Live. Het display van de Nano S is duidelijk en de knoppen zijn responsief, al hadden ze naar mijn mening ietsjes groter gemogen.

 • Tim 27 augustus In de uitvoering: 1 pack zwart.
 • Nano S.
 • Ik zocht het voor je uit.
 • Dit zijn de 24 unieke woorden voor jouw hardware wallet.

Houd rekening met factoren zoals brand en diefstal en bewaar "recovery sheet" niet op dezelfde plek als jouw Nano S. Inloggen Welkom terug. Winkelmandje Productenpolonaise. Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt het het is hier fantastisch lloret reparatie weer terug. Gratis voor klanten van Cryptomaan. Zorg dan dat je jouw balans zo snel mogelijk overzet naar een tijdelijke software wallet.

Product informatie In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt, ledger nano s nederland. Alles ledger nano s nederland Coolblue.

Productinformatie

Beoordeling per onderdeel Bedieningsgemak. Snelle levering, product voldoet precies aan mijn wensen. Via de speciale app krijg je meer inzicht in jouw bezittingen en transacties.

Al jouw cryptomunten duidelijk in 1 overzicht op 1 pagina.

Op je Nano S kun je navigeren met behulp van de twee knoppen aan de bovenkant van het apparaat. Het biedt de veiligheid van een paper ledger nano s nederland cold storagemet het gemak van een online wallet. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2019 16:01 Liban:
   Het apparaat werkt dus alleen wanneer deze is aangesloten op een micro-USB poort. Daardoor is het apparaat eenvoudig te bedienen en bovendien toegankelijk.

   11.10.2019 20:01 Najia:
   Na het kiezen van de pin code verschijnen er 24 woorden op het scherm.

  Ten anker

  Vond