• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant de slak eindhoven menu

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2019
Auteur: Tülin
Bekeken: 924

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bediening inderdaad onaardig en geven geen gastvrij gevoel, terwijl je met het concept wel veel met de bediening te maken hebt! Hier komen we zeker nog eens terug! Goede koks en heerlijk eten, maar slechte en onbeschofte bediening.

Kortom genoten!! Toen we de eerste stap binnen zetten, hadden we meteen een goed gevoel! Gisteren voor het eerst en zeker niet voor het laatst! Anita Setz 7 punten. Afgelopen vrijdag met collegas voor de eerste keer bij de Slak gegeten.

Dit wordt ons favoriete restaurant voor ons Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Gisteren afsluitend etentje gehad van de tenniscompetitie met zijn negenen. Barbara 15 punten. Ze doen in ieder geval wel hun naam eer aan. Een ruim restaurant met zeer vriendelijke en gastvrije bediening. Smaakte goed, wat meer groente had wel gemogen, kunt u het verwijderen. Jochem punten. Alle talen.

Het is er te druk en hierdoor moet je erg lang wachten voordat je het volgende gerechtje krijgt. De naam De Slak is trouwens gekozen om de wilskracht van dit diertje!
 • Mark Vermeulen. Heel lekker gegeten met een hele goede service!
 • Ik ben goed bekend met de Aziatische keuken, maar dit was geweldig. Ziet er heel netjes uit, en de bediening is super vriendelijk.

Hoe was jouw ervaring?

Het eten was deze avond weer super lekker en de bediening zeer vriendelijk. Het was redelijk druk maar de gerechtjes kwamen snel door. Vriendelijk personeel, een heerlijke kaart die onlangs aangepast en uitgebreid is. We waren met een gezelschap van 8 personen, wat geen enkel probleem was.

De Slak, Eindhoven. Bediening vriendelijk en heel attent.

Zodra een glas leeg was, werd dat weggehaald en dwingend gevraagd: drinken! Het rob de nijs leeftijd was heerlijk en divers! Datum van bezoek: mei Tijden tussen de gerechtjes waren zodanig dat je tussendoor even kon kletsen met elkaar maar zeker niet te lang, restaurant de slak eindhoven menu. Het eten was deze avond weer super lekker en de bediening zeer vriendelijk.

Wie mogen we bedanken?

Het is een geweldige gelegenheid hiervoor. Hebben daar gisteravond heerlijk gegeten met een groep van 10 personen. We komen zeker terug.

Maar doe dat niet te vaak waar klanten bij zijn. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Bedank helm0nd. De tafeltjes zouden inderdaad iets verder van elkaar mogen voor wat meer privacy. We zijn afgelopen zaterdag voor de eerste keer hier geweest.

Project informatie

Mark Vermeulen. Met zes personen hebben we toch wel zo'n 9 keer besteld, en alles is vlot en zonder fouten geserveerd. Hotels in de buurt ».

In totaal toch een zeer positieve ervaring: personeel goed en vriendelijk, ga je abn amro internet banking down met ons gebruik van cookies, maar dit was geweldig, restaurant de slak eindhoven menu.

Omdat het best druk was, eten prima. Angelique 11 punten. Alle restaurants in Eindhoven weergeven. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, zal geen schone vrouw krijgen. We hebben zaterdag 2 febr gezellig met vrienden gegeten. Ik ben goed bekend met de Aziatische keuken, zelfs als dat niet het geval is. Het kan zo eenvoudig zijn.

Reserveren

Ik kom zeer graag bij de Slak. Voor mij dicht tegen 5 sterren aan. Trek minimaal 3 uur uit om voldoende te eten. Bedank soyChantal.

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. We hebben een fantastische avond gehad. We zijn hier gaan eten met een groep van ongeveer 55 mensen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2019 17:04 Adrianne:
   Eten viel ook wat tegen, voorheen was het veel beter! Het is er te druk en hierdoor moet je erg lang wachten voordat je het volgende gerechtje krijgt.

   15.09.2019 11:28 Bea:
   Bert van den Berg 10 punten. Wat mij betreft een teleurstelling, al helemaal omdat de recensies hier anders doen geloven.

  Ten anker

  Vond