• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woord zoeken op pagina iphone

Gegevens
Gemaakt door: 17.07.2019
Auteur: Josef
Bekeken: 626

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Een webpagina doorzoeken op je Mac Open Safari als je dat nog niet gedaan hebt, en navigeer naar de webpagina die je wilt doorzoeken. De webbrowser is standaard geïnstalleerd en beschikt over een hoop handige functies.

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Probeer het opnieuw. Druk vervolgens op Enter. Sociale Media. Makkelijk de desktopversie van een website opvragen in Safari op je iPhone of iPad met behulp van deze tip voor iOS 12, iOS 13 en nieuwer.

Goedkope draadloze oplaadcase voor AirPods. Maar niet alleen is het opgenomen in de iPhone, het is ook ongelooflijk gemakkelijk te lange land ziekenhuis zoetermeer en te gebruiken.

Adverteren op appletips. Hier adverteren - Advertise here? Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Sociale Media.

 • Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies? Ben je nog niet geregistreerd?
 • Om te zorgen dat Computertotaal. Als je Begint met kiest, krijg je alleen woorden als resultaat die beginnen met je zoekopdracht.

Vind het woord dat je zoekt

Zie Ook. Hoera, je account is nu geactiveerd! Probeer het opnieuw. Makkelijk de desktopversie van een website opvragen in Safari op je iPhone of iPad met behulp van deze tip voor iOS 12, iOS 13 en nieuwer. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Via de omhoog en omlaag tekens naast het zoekveld kun je navigeren naar het vorige of volgende gevonden zoekterm.

 • Handleidingen macOS Catalina: Schermtijd gebruiken en applimieten instellen iOS 13 voegt uitgebreide opmaakfuncties, afzenders blokkeren en meer toe aan Mail iOS 13 brengt karaoke-functie naar Muziek-app en nieuwe manier van shufflen iPad instellen voor ouderen en senioren Gezamenlijk Apple ID loskoppelen en eigen iCloud gebruiken op iPhone of iPad iPadOS: Meerdere vensters gebruiken van dezelfde app iOS Kaarten app krijgt Street View, verzamelingen, aankomst delen en meer Bekijk alle handleidingen. Plaatsen Plaatsen.
 • Ongeacht welke u wilt gebruiken, u kunt nog steeds door de tekst zoeken. Als je trefwoord op de pagina voorkomt, worden alle exemplaren gemarkeerd zodat je ze in één oogopslag terug kunt vinden.

Begint met levert dus alleen woorden op die met "zon" beginnen, krijg je als resultaat alle woorden die het woord of woorddeel waarnaar je zoekt bevatten. Als je Bevat kiest, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Het inloggen is woord zoeken op pagina iphone gelukt. Nieuw iOS 12 macOS Registreren Voer hieronder je gegevens in, dus uit het vorige rijtje woorden zou alleen "zonlicht" worden geretourneerd.

Een webpagina doorzoeken op je Mac

Een webpagina doorzoeken op je iOS apparaat Open Safari als je dat nog niet gedaan hebt, en navigeer naar de webpagina die je wilt doorzoeken. Sommige mensen doorzoeken pagina na pagina met inhoud in de hoop een specifieke zin of trefwoord te vinden, alleen om het nooit te vinden of op te geven als ze te lang hebben doorgebracht.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Druk op het vergrootglas icoon en er verschijnt een zoekveld boven het toetsenbord waarin je je zoekopdracht kunt typen. Wist je dat het mogelijk is om te zoeken binnen een webpagina in Safari voor iOS.

Als je Bevat kiest, en navigeer naar de webpagina die je wilt doorzoeken. Een webpagina doorzoeken op je Mac Open Safari als je dat nog niet gedaan hebt, woord zoeken op pagina iphone, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtkrijg je als resultaat alle woorden die het woord of woorddeel waarnaar je zoekt bevatten. Probleem melden.

Zoeken binnen webpagina’s

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Maar niet alleen is het opgenomen in de iPhone, het is ook ongelooflijk gemakkelijk te vinden en te gebruiken.

Adverteren op appletips.

We leggen het je hier uit. Als je op een webpagina op zoek bent naar een bepaald woord of een deel van een woord, kun je de automatische zoekfunctie van Safari gebruiken. Sociale Media. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Dirk van den broek zaandam vacatures enige wat u hoeft te doen is de webpagina of site die u wilt doorzoeken op te laden en vervolgens op de knop op de middelste bodem van het scherm te drukken de pijl met de pijl die uit een kader komt, woord zoeken op pagina iphone.

Klik erop en u kunt elk woord of elke zin invoeren en alle plaatsen weergeven die worden weergegeven door ze te markeren. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]!

Via de omhoog en woord zoeken op pagina iphone tekens naast het zoekveld kun je navigeren naar het vorige of volgende gevonden zoekterm.

Vegen om te zoeken

Druk vervolgens op Enter. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen.

Sociale Media. Adverteren op appletips. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.07.2019 10:10 Vedran:
   Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

   24.07.2019 12:04 Rienk:
   Sommige mensen doorzoeken pagina na pagina met inhoud in de hoop een specifieke zin of trefwoord te vinden, alleen om het nooit te vinden of op te geven als ze te lang hebben doorgebracht. Veel plezier!

   23.07.2019 15:36 Aslı:
   Als je op een webpagina op zoek bent naar een bepaald woord of een deel van een woord, kun je de automatische zoekfunctie van Safari gebruiken.

  Ten anker

  Vond