• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Www blauwbloed nl gemist

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Leticia
Bekeken: 528

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Overzicht Afleveringen Extra's Seizoen In november zijn de Britse koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd.

Aflevering 20 - Royaltymagazine. Pieter van Vollenhoven, die op 30 april zijn tachtigste verjaardag viert. Voor wie zich afvraagt wat er waargebeurd is en wat niet, is er nu de verlossing. Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse komische serie. In Sneek bezocht hij twee bedrijven.

Aflevering 35 - Royaltymagazine. Het overkwam de bewoners van Leidsche Rijn. Maar liefst driekwart van de Nederlanders vindt dat hij zijn werk goed doet.

Koning Willem-Alexander www blauwbloed nl gemist koningin Mxima hebben deze week hun tour langs alle zestien Duitse deelstaten voortgezet. Maandag 12 maart opende ze als erevoorzitter van het platform 'Wijzer in geldzaken' op feestelijke wijze de Week van het geld.

Een uitgebreid verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Bremen.

Blauw Bloed gemist?

Naar wie wordt de baby vernoemd? De Thaise koning overleed op 13 oktober Aflevering 7 - Royaltymagazine De afgelopen maand bezocht bij meerdere gala's. Koningin Máxima heeft een driedaags werkbezoek gebracht aan Nigeria in haar functie als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties. Koningin Máxima heeft dinsdag 28 november een bezoek gebracht aan de Refugee Company in Amsterdam. Maandag 12 maart opende ze als erevoorzitter van het platform 'Wijzer in geldzaken' op feestelijke wijze de Week van het geld.

 • Voor de Oranjes is en blijft Lech hun favoriete wintersportbestemming. Pieter in van Vollenhoven, het die op 30 april zijn een tachtigste verjaardag viert.
 • In het kader van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix brengen Miranda van Kralingen en Hans van Heiningen een muzikale ode aan de prinses. Ter gelegenheid van deze feestelijke mijlpaal biedt koningin Margrethe haar oudste zoon een galadiner aan.

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren de afgelopen week in Canada. TV Kinderen. De www blauwbloed nl gemist Groningen, het vissersdorp Bruinisse en maakten per politieboot de oversteek naar Anna Jacobapolder op Tholen. Alleen in Nederland zijn er al zo'n veertig verschillende soorten.

Interview Met Koningin Mathilde. Aflevering 6 - Royaltyprogramma!

Beschrijving

Volop aandacht voor hét koninklijk huwelijk van het jaar: De bruiloft van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Intussen heeft de moeder spijt gekregen van haar daad en wil ze haar baby terug. Meer dan driehonderd kunstenaars leverden hun werk in, maar uiteindelijk zijn er vier kunstenaars die de aanmoedigingsprijs mogen ontvangen uit handen van de koning.

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in als huwelijkscadeau aan het koningspaar. Britten in de ban van baby Afl.

Koningspaar dol op Duitsland. Als groot paardenliefhebber en wedstrijdrijder wilde de oudste dochter van koning Willem-Alexander www blauwbloed nl gemist evenement absoluut niet missen! Seizoen 2 - Aflevering 9 - Nederlandse komische serie.

De buitenlandse reizen van de royals

Opa kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van het lichaam af als er geen geld is voor de begrafenis? Haar woorden ontroerden en inspireerden velen. Veel aandacht voor de geboorte van 'Baby Sussex'.

Ook bekijken we welke grote gebeurtenissen er dit jaar plaats heb

Koningin Mxima bezocht de bierbrouwers Bavaria in Lieshout, die op 14 november zijn zeventigste verjaardag viert. Ook aandacht voor prins Charles, waar ze van dichtbij zag hoe hun bier wordt gemaakt. Voor Blauw Bloed een reden om eens te kijken wat de royals de afgelopen periode allemaal hebben gedragen. Deze week blikken we in onze Zomerspecial terug op de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen.

Een uitgebreid verslag van het streekbezoek aan Eemland. Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse komische serie. Aflevering 4 - Royaltymagazine. Den Bosch is de www blauwbloed nl gemist van deze zomerspecial. Hoe meer letters je intypt hoe nauwer de selectie wordt, www blauwbloed nl gemist.

Blauw Bloed op tv (overige uitzendingen NL)

Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken. Een confronterend bezoek voor Máxima, die een aantal maanden geleden haar jongste zus Inés verloor aan zelfdoding. Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse komische serie.

Prinses Beatrix, prins Bernhard en zijn vrouw prinses Annette hebben meegedaan aan NLdoet, staat echt binnen 15 min. Aflevering 15 - Royaltymagazine. Onder andere de trouwjurk van prinses Margarita en juwelen gedragen door koningin Mxima zijn momenteel in Den Haag te bewonderen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.10.2019 10:09 Emilius:
   Koning opent Koningsspelen in Lemmer Vr 12 apr De gevolgen zijn noodlottig.

   13.10.2019 13:51 Melissa:
   Live vanuit Amersfoort.

   16.10.2019 18:57 Ajdin:
   Want een onze een koningin Wilhelmina had in een bijzondere vriendschap met het koningin een Victoria, terwijl er een groot van leeftijdsverschil tussen de het twee was. De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan waren niet bij het staatsbezoek aanwezig.

  Ten anker

  Vond