• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoete aardappel frietjes maken oven

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Latifa
Bekeken: 978

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een extra goede reden om zoete aardappelfriet weer op het menu te zetten vandaag! Nienke 17 april om Als je ze wil frituren ipv in de oven, hoe kan je dat het beste doen? Groetjes, Susan Beantwoorden.

Gebruik zonnebloemolie in plaats van olijfolie. Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Jolanda - 01 jun. Het kost iets meer tijd, maar het is dé manier om de frietjes krokant te krijgen. Om je bezoek te veraangenamen maakt deze website gebruik van cookies. Snij cassave in de vorm van friet mag ook een ander vorm zijn.

Ik at zoete aardappel friet namelijk voor het eerst koninklijk paleis oslo openingstijden de rondreis in Amerika en was meteen verkocht aan die heerlijke gekruide smaken aldaar.

Kan ik ook twee bakplaten boven elkaar zetten in de oven. Simon 28 december om Morgen eens proberen bij de kwartels die op de planning staan. Zijn ze ook nog lekker als je ze van te voren al maakt en in de oven laat garen en zoete aardappel frietjes maken oven vlak voor je aan tafel gaat nog even tien minuten onder de grill.

De laatste 20 min goed in de gaten houden!!, zoete aardappel frietjes maken oven. Denise - 16 jan Heerlijk. Jolanda - 01 jun.

Ik ben niet zo heel erg van de zoete aardappel maar met die kruiden lijkt het mij echt ontzettend lekker, vooral met die komijn!
 • Is dat hetzelfde als amandelmeel?
 • Ook ik had het probleem dat de frieten niet krokant werden. Zo kan het dus ook :' Voortaan wat dikker snijden.

38 reacties

Marianne 13 september om Ook ik had het probleem dat de frieten niet krokant werden. Terwijl het me zo ontzettend lekker lijkt. Daardoor voelen ze direct de hitte en worden ze zeker krokant.

Plaats de frieten in een kom met koud water en laat ze weken terwijl je de kruiden mengt. En ik ben blij dat je het zo lekker vond! Dit zou de truc moeten zijn.

Zetmeel verwijderen om de frietjes knapperig te maken?, zoete aardappel frietjes maken oven. Met deze ga ik ook zeker aan de slag. Verwarm de oven dus voor op graden. Al verschillende temp,tijden en technieken geprobeerd maar ze blijven slap.

De 25 best bekeken Chickslovefood recepten of all time. Wij hebben d trucs ontdekt om ze  toch gegarandeerd  crunchy te maken.

Uitgebreid zoeken

Sisca 27 juni om Kun je de bataat ook in zo'n frietsnijder doen? Nesrin - 01 jun. Het hangt bijvoorbeeld al af van de soort zoete aardappel die je hebt en je oven.

Gebruik zonnebloemolie in plaats van olijfolie. Of het ligt aan de stand van de oven, dat wil ook wel eens veel verschil maken? En zo doe je het: - Verwarm de oven voor op graden. Een metalen liefst vrij dunne bakplaat geleidt de warmte beter, maar n beetje crunchy is ook wel lekker. Lets stay in touch. Het wordt er niet minder lekker door, zoete aardappel frietjes maken oven, waardoor de kans op  crunchy  frietjes weer groter wordt.

Het geheim voor knapperige zoete aardappel friet

Na een aantal keer proberen hebben we gemerkt dat dit bijna geen verschil maakt. Inderdaad meer crunchie. Dan kun je beter iets als paneermeel gebruiken. Elise - 01 jun. Snij de zoete aardappel in plakken en vervolgens in repen van ongeveer 0,5 cm dikte.

Silke 30 juni om Ik doe het altijd op het rooster dus het gaat prima. Dat plantenwand binnen zelf maken om een deel van het zetmeel eruit te halen, dus dat geeft niet hetzelfde effect, zoete aardappel frietjes maken oven. Ja, ik wil wekelijkse updates per mail ontvangen.

Laura - 29 apr. Bak de frieten in zoete aardappel frietjes maken oven gaar. Pittige krokante zoete aardappel friet uit de oven. Babet - 25 jul De polenta ligt in de buurt van de rijst. Zoete aardappelfriet is echt een verslaving die al een halfjaar gaande is.

Maizena is meer meelachtig, tjsa.

Bereiding zoete aardappelfriet

Meestal een combinatie van koriander, limoen en één of andere peper, vaak ook een teentje knoflook. Om ze te maken heb ik gewoon plakjes van de aardappel gesneden en die waar nodig in tweeën te snijden. Als je ze vervolgens uit het water haalt, dep je het droog met schone theedoeken of keukenpapier voordat je het op het bakplaat plaatst en in de oven stopt.

Francine - 01 jun.

Ik laat zelf de schil erop zitten omdat ik lui ben en het textuurverschil lekker vind. Je kan proberen door eerst de gesneden zoete aardappelrepen in koud water te laten weken voor ongeveer 30 minuten tot een uur lang. Waar gaat het mis!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.10.2019 19:29 Niene:
   Gebruik een fijne zeef om alle frieten voorzichtig rondom te bedekken in een dunne laag van het kruiden-maizena mengsel. Oh jongens wat een sof; het werd niks knapperig.

  Ten anker

  Vond